M.Dż.* pisze:
Ale wydawało mi się w pewnym momencie, że gdzieś na przeciwległym skrzdle widziałam polską flagę
Nie dam głowy- może to była jakaś inna, ale widziałam tylko fragment, a może ktoś z naszych też przyniósł....
Przyznać się
Moja flaga z orzełkiem (bo przecież Michael lubi naszego orła ) została, po moim wyjeździe, przekazana Marcie na wypadek, gdyby ochroniarze Michael'a zbierali od fanów "fanty"
hehehe Kasiu to mogła być moja flaga!!! Próbowałam nią zamachać raz ale o mało nie zostałam za to zamordowana przez kilkaset osób stojących za mną więc się wiecej juz nie wychylałam hihihi
A wtajemnicz mnie Kasiu, bo ja nie słyszałam nigdy wczesniej ale dlaczego Michael lubi naszego orła?????????????????
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
Izzis pisze:hehehe Kasiu to mogła być moja flaga!!!
Yes! Yes! Yes!
Izzis pisze:Próbowałam nią zamachać raz ale o mało nie zostałam za to zamordowana przez kilkaset osób stojących za mną więc się wiecej juz nie wychylałam hihihi
Oj! To wiem o czym piszesz
Ja musiałam się najpierw dogadać z fanami obok (za mną) i obiecać, że będę tak tylko nieśmiało naszą flagą machać, żeby im wizji nie zasłaniać
Izzis pisze:A wtajemnicz mnie Kasiu, bo ja nie słyszałam nigdy wczesniej ale dlaczego Michael lubi naszego orła?????????????????
A bo Michael wogóle lubi orzełki
Dodatkowo, jakiś czas temu, Willy uświadomił mnie, że Michael nosił naszywkę z naszym godłem na jednej ze swoich bluzek
Znalazłam link: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 48&start=0
Enjoy!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Izzis pisze:A wtajemnicz mnie Kasiu, bo ja nie słyszałam nigdy wczesniej ale dlaczego Michael lubi naszego orła?????????????????
Dodatkowo, jakiś czas temu, Willy uświadomił mnie, że Michael nosił naszywkę z naszym godłem na jednej ze swoich bluzek
Enjoy!
Ja tylko dodam (oczywistą rzecz ), że tam są dwie naszywki z orzełkami :]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
M.Dż.* pisze:
Enjoy!
aaawwwwwwww...... kochany!!!! Rozklejam się jak patrzę na tą fotkę! wrzucam do swoich ulubionych ! :-D
Izzis pisze:aaa! jeszcze jedno! Czy na tym zdjęciu Michael jest z małym Princem???????? być może nie, ale tak podobny jakis ten brzdąc..
Czort wie, ale czasy chyba jakby wcześniejsze
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
SILENTIUM pisze:Tak, ten mały na zdjeciu to Prince. Zdjecie było zrobione w cyrku w Niemczech. Pamietam, że umieściły je chyba wszystkie możliwe polskie gazety.
No co Ty?
To gdzie ja wtedy byłam....?
I który to rok był, że mnie nie było?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:
No co Ty?
To gdzie ja wtedy byłam....?
I który to rok był, że mnie nie było?
O ile dobrze pamietam to był rok 1998. Dokładnej daty teraz nie pamiętam, ale mam ten wypad do cyrku na video, bo jakis wredny fan nagrał Michaela z dziecieciem więc sprawdzę to później dla pewności.
SILENTIUM pisze:O ile dobrze pamietam to był rok 1998.
A to wiele tłumaczy- w 1998 wojowałam z Biochemią, więc mogłam nie mieć do Michael'a głowy
Izzis i reszta brygady, macie może jakieś zdjęcia z WMA?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ze zdjęciami u mnie kiepsko, mój mąż siedział w sektorze 11 i on robił zdjęcia ale nie są za ciekawe bo i jest ich niewiele, ale jak wrzucę do mojego photobucket to puszczę linki. mam też kilka spod hotelu
Izzis pisze:ze zdjęciami u mnie kiepsko, mój mąż siedział w sektorze 11 i on robił zdjęcia ale nie są za ciekawe bo i jest ich niewiele, ale jak wrzucę do mojego photobucket to puszczę linki. mam też kilka spod hotelu
Chętnie obejrzymy, co tylko masz
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"