MJ odwiedzi Ruandę [plotka]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

MJ odwiedzi Ruandę [plotka]

Post autor: LittleDevil »

Michael Jackson zamierza odwiedzic Ruande. Dyrektorka ORINFOR, Kije Mugisha potwierdzila, ze piosenkarz pojawi sie tam w czerwcu przyszlego roku. Michael spotkal sie z Kije podczas World Music Awards w Londynie i obiecal zainwestowac pieniadze w pomoc w rozwoju jej kraju. Blizej nieokreslona suma przekazana zostanie na pomoc w dziedzinie edukacji oraz opieki nad dziecmi. Kije, ktora jest rowniez dyrektorka miejscowej telewizji, oczekuje takze wsparcia finansowego dla mediow w celu polepszenia ich poziomu.

** ORINFOR czyli „Office Rwandais d’information“ to agencja informacyjna operujaca w trzech jezykach: francuskim, angielskim, i kinyarwanda. Jej trzy glowne dzialy to agencja prasowa Pecipho, Radio Rwanda oraz TV Rwanda.
http://www.orinfor.gov.rw/main.fr.html

Zrodlo: allAfrica.com
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

fandancer z KOP wysłała artykuł do R. Bain,która odpisała:

"There is no truth to this whatsoever"

:dance:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
mRm

Re: MJ odwiedzi Ruande

Post autor: mRm »

Bylo by cudownie gdyby zaczal robic troche takich rzeczy, bo przynajmniej przypomnialby co niektorym debilom ile zrobil dla swiata. Tylko zeby nie bylo w to zadnej adopcji wmieszanej i malych chlopcow, bo to bedzie KONIEC!!
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

dzieki za update, Maro! zreszta who cares, najwazniejsze, ze allAfrica.com przyznala Michaelowi tytul gwiazdy hip hopu... :smiech:

ale troche szkoda, jeszcze nie bylam w Ruandzie :diabel:
ODPOWIEDZ