American Music Awards 2002
American Music Awards 2002
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Dzięki cicha
Nie widziałam tego materiału nigdy wcześniej - intryguje mnie, co takiego działo się w życiu Michael'a, że tak Mu się w tamtym okresie przytyło.
Ale nie powiem- to kolejny szczegół, który nadaje smaczku całemu Michael'owi - uwielbiam Go również za Jego niedoskonałości

Nie widziałam tego materiału nigdy wcześniej - intryguje mnie, co takiego działo się w życiu Michael'a, że tak Mu się w tamtym okresie przytyło.
Ale nie powiem- to kolejny szczegół, który nadaje smaczku całemu Michael'owi - uwielbiam Go również za Jego niedoskonałości

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Moze moje widzenia świata jest jakieś spaczone, ale gdzie tu niedoskonałośc wynikająca z przytycia?M.Dż.* pisze:uwielbiam Go również za Jego niedoskonałości
Tak jak Little Devil chciałaby być takim bankrutem jak Michael Jackson, tak ja bym chciała tak przytyć przed pięćdziesiątką.
No dobra, on tu był po czterdziestce dopiero...
Ale mimo wszystko...
EDIT: Od Buszmena: http://rapidshare.com/files/5083962/AME ... _.MPG.html
Oh, MJowitku....MJowitek pisze:Moze moje widzenia świata jest jakieś spaczone, ale gdzie tu niedoskonałośc wynikająca z przytycia?M.Dż.* pisze:uwielbiam Go również za Jego niedoskonałości

Jako tancerz Michael "powinien" trzymać formę, tym bardziej, że nagranie pochodzi z czasów zaraz po wydaniu płyty, więc teoretycznie w planie była promocja albumu, a wiadomo, że wtedy artysta "musi" być cud miód i malinka

Jeśli chodzi o wiek to.... widzisz, jaki Michael jest teraz szczupły, czyli to nie kwestia lat

Zaskoczyło mnie jedynie to, że Michael'a w takiej kondycji nigdy wcześniej nie widziałam (no, w Meksyku w 1993 roku miał brzuchol, ale nóżki miał chude

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ale mi nie o lata chodzi, tylko o to, że ja nie widzę gdzie on utył.
Eh, to ja wracam do pasjonującej korekty przetłumaczonego z fransuskiego na polski tekstu o paratekstach tłumacza w przekładach z języka włoskiego, wydanych w Austrii w latach 1848-1918.
Wiem, off-topuję. Ale zajęcie me tak porywające i pozwalające na tak eksplicytne manifestowanie wiedzy, choćby fragmentarycznej, iż po prostu muszę podzielić się tym kapitałem kulturowym, który odkrywam...
Eh, to ja wracam do pasjonującej korekty przetłumaczonego z fransuskiego na polski tekstu o paratekstach tłumacza w przekładach z języka włoskiego, wydanych w Austrii w latach 1848-1918.
Wiem, off-topuję. Ale zajęcie me tak porywające i pozwalające na tak eksplicytne manifestowanie wiedzy, choćby fragmentarycznej, iż po prostu muszę podzielić się tym kapitałem kulturowym, który odkrywam...
No, uda ma na tym nagraniu, prawie takie jak jaMJowitek pisze:Ale mi nie o lata chodzi, tylko o to, że ja nie widzę gdzie on utył.

MJowitek pisze:Eh, to ja wracam do pasjonującej korekty przetłumaczonego z fransuskiego na polski tekstu o paratekstach tłumacza w przekładach z języka włoskiego, wydanych w Austrii w latach 1848-1918.

Co by to nie było, to ja powodzenia- tak po życzliwemu życzę

Ale ja lubie kiedy jest taki brzucholaczekkaem pisze:I rzeczywiście czasem popada w drugi kraniec. Na tribute to Sammy Davis Jr był też brzuchaty.

Czuję z Nim wtedy jeszcze większą więź

Tylko mnie te nożynki, zwykle takie patyczki, tym razem zaskoczyły.
P.S. No i widzisz cicha coś narobiła?
Się nam dyskusja o brzucholu Michael'a zrobiła

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Zabawne :)M.Dż.* pisze:P.S. No i widzisz cicha coś narobiła?
Się nam dyskusja o brzucholu Michael'a zrobiła
Może to ojcostwo przysłużyło się w zatraceniu szczupłej sylwetki (w udach i w pasie) w 'umownych czasach' Invincible...No ale nigdy nic nie wiadomo. Ja już nawet nie chcę sobie wyobrażać sylwetki Michaela, jako....dziadka. Też należę do tych osób, co uwielbiają Go za niedoskonałości :]
No, ale nie w takim stopniu jak to się objawia u Jego siostry Janet ;)kaem pisze:I rzeczywiście czasem popada w drugi kraniec. Na tribute to Sammy Davis Jr był też brzuchaty.
Michael zawsze nam żył w stresie (proces), albo w bardzo wyczerpujących fizycznie trasach koncertowych - stąd mogliśmy podziwiać Jego tak szczupłą sylwetkę, albo nawet być zaniepokojeni nadmierną chudością...Czasy spokoju, urlopu, relaksu i ustatkowania(?) - widać czasem Michaelowi służą w drugą stronę

Ps. Też widziałam ten matriał po raz pierwszy. Odkryłam go przez przypadek. Dzięki Buszmen i MJowitek za plik

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...