Kilka krótkich kwestii...
Bardzo dziękujemy. Licząc jeszcze na dalszą możliwość dyskusji, czy to na forum, czy na żywo (Aneta, zaprosisz mnie także?) stwierdziłem, że nie będę banować za obrażanie niektórych (wszystkich?) użytkowników forum, jednak 2 ostrzeżenia wyrównują to jakoś. Choć szczerze przyznam, że marnie to widzę, jeśli ktoś zjawia się na forum tylko w tym celu aby psuć atmosferę i prowokować do równie niezdrowych zachowań jak własne autora.Podsumowując - życzę Wam wszystkim szerszych horyzontów muzycznych, mniej zakłamania i obłudy, więcej fascynacji tym, co na nią zasługuje i więcej czasu poświęcanego na odkrywanie nowych horyzontów.
Jednak uczciwie mówię, iż jeśli dalej wypowiedzi będą zmierzać tylko i wyłącznie do jednego celu, jaki jak widać chyba postawił sobie autor... przykro mi, ale będziemy poszerzać nasze horyzonty muzyczne, i nie tylko muzyczne, już bez Pana.
Aż miło, że tużeś człowieku sie zawiódł, a Wam Drodzy Użytkownicy forum dziękuję za dojrzałość emocjonalną i gratuluję, że nie daliście się sprowokować i zejść na dalece niski poziom dyskusji, jaki chciał Black_Bambo wymusić.Instynkt stadny, nie pierwszy zresztą raz, każe Wam bronić do krwi ostatniej idei młodzieńczości, spontaniczności, niewinności Waszego "oryginału"
Ja tam nic nie będę zawzięcie bronić - szkoda nerwów i czasu - po prostu się najwyżej krótko rozstaniemy.
Strach pomyśleć... stanowimy zagrożenie? Kto? Bo ja się zacznę bać... Może fakt, że nie zgadzam się z niektórymi poglądami użytkowników forum, wydają mi się śmieszne, a nawet czasem chore, ale mam swoją dojrzałość emocjonalną i czyjeś wypowiedzi nie zmieniają mojego światopoglądu po przeczytaniu forum (ani nie obrażam wszystkich na około)... może bał się Pan, bo Pana córka już dojrzała muzycznie (szybko, bo jak pamiętam wcześniejszy post tak nie brzmiał, chyba pierwszy, czy drugi...), a emocjonalnie za mało? Wystarczyło z nią porozmawiać a nie obwiniać nas o to.Poza tym muzycznie jest bardzo zaawansowana i nie stanowicie już dla niej żadnego zagrożenia.
EDIT: szybciej i z większym wyczuleniem będę usuwać nowopowstałe konta, co do których będę mieć podejrzenie (przy pierwszym poście, który uznam, że warto usunąć usunę uzytkownika) - nie radzę, szkoda Pańskiego czasu...
a... na spotkanie proszę przyjść, wymienimy się może poglądami - Pańska córka bodajże nazywa się Paulina - proszę zabrać - 16 lat to w końcu dojrzały wiek, więc może i dyskusja będzie dojrzała