data urodzin

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
THRILLER

data urodzin

Post autor: THRILLER »

Przepraszam że nie poszukałem w starych wątkach i zakładam nowy ale jestem leniwy i niepoprawny.

Właśnie odkryłem że można już "dopisać" swoją datę urodzin w profilu. Wiem że to mało istotne i mało odkrywcze.
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

To se dopisz :)
Nie no ,że można dodawać to już wie chyba każdy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

kuba pisze:To se dopisz :)
Nie no ,że można dodawać to już wie chyba każdy :)
Każdy to wie jak się dzieci robi.

Tłumacze spokojnie: Funkcja daty urodzin była od zawsze ale nie wszyscy mogli ją edytować/ dopisać - wyskakiwał śmieszny komunikat - "masz więcej niż 0 lat" - poważnie? albo coś w tym stylu.

P.S.
Nie tworze posta aby się podniecać że datę wstawiłem tylko aby poinformować że już jest wszystko ok.

Po co ja się tłumaczę?
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

informowałem, z tego co pamietam, w wątku o problemie z datą, że działa, już spory czas temu, ale problemu nie ma i tłumaczyć się nie musisz

działa w porządku od dłuższego czasu i już

nawet już nie pamiętam co zmieniałem, co nie działało i czemu
...
Awatar użytkownika
Kingoosia

Re: data urodzin

Post autor: Kingoosia »

THRILLER pisze:Przepraszam że nie poszukałem w starych wątkach i zakładam nowy ale jestem leniwy i niepoprawny.

Właśnie odkryłem że można już "dopisać" swoją datę urodzin w profilu. Wiem że to mało istotne i mało odkrywcze.
Twoje posty są powalające :smiech: :smiech: :smiech:
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

A tak w ogóle to o co biega z tą datą??? Przecież wystarczy wpisać wiek i git (tak mi się wydaje) :wariat:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Czytaj wyżej...
THRILLER pisze:Tłumacze spokojnie: Funkcja daty urodzin była od zawsze ale nie wszyscy mogli ją edytować/ dopisać - wyskakiwał śmieszny komunikat - "masz więcej niż 0 lat" - poważnie? albo coś w tym stylu.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
ODPOWIEDZ