data urodzin

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
THRILLER

data urodzin

Post by THRILLER »

Przepraszam że nie poszukałem w starych wątkach i zakładam nowy ale jestem leniwy i niepoprawny.

Właśnie odkryłem że można już "dopisać" swoją datę urodzin w profilu. Wiem że to mało istotne i mało odkrywcze.
kuba

Post by kuba »

To se dopisz :)
Nie no ,że można dodawać to już wie chyba każdy :)
Image
THRILLER

Post by THRILLER »

kuba wrote:To se dopisz :)
Nie no ,że można dodawać to już wie chyba każdy :)
Każdy to wie jak się dzieci robi.

Tłumacze spokojnie: Funkcja daty urodzin była od zawsze ale nie wszyscy mogli ją edytować/ dopisać - wyskakiwał śmieszny komunikat - "masz więcej niż 0 lat" - poważnie? albo coś w tym stylu.

P.S.
Nie tworze posta aby się podniecać że datę wstawiłem tylko aby poinformować że już jest wszystko ok.

Po co ja się tłumaczę?
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

informowałem, z tego co pamietam, w wątku o problemie z datą, że działa, już spory czas temu, ale problemu nie ma i tłumaczyć się nie musisz

działa w porządku od dłuższego czasu i już

nawet już nie pamiętam co zmieniałem, co nie działało i czemu
...
Kingoosia

Re: data urodzin

Post by Kingoosia »

THRILLER wrote:Przepraszam że nie poszukałem w starych wątkach i zakładam nowy ale jestem leniwy i niepoprawny.

Właśnie odkryłem że można już "dopisać" swoją datę urodzin w profilu. Wiem że to mało istotne i mało odkrywcze.
Twoje posty są powalające :smiech: :smiech: :smiech:
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

A tak w ogóle to o co biega z tą datą??? Przecież wystarczy wpisać wiek i git (tak mi się wydaje) :wariat:
ImageImage
Anitka

Post by Anitka »

Czytaj wyżej...
THRILLER wrote:Tłumacze spokojnie: Funkcja daty urodzin była od zawsze ale nie wszyscy mogli ją edytować/ dopisać - wyskakiwał śmieszny komunikat - "masz więcej niż 0 lat" - poważnie? albo coś w tym stylu.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Post Reply