Koncert w Warszawie
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Hmm to ja miałem z tego co pamiętam a nie pamiętam dobrze ten bilet za 50 zł.Z 11 sektoru dotarłem do 6 czy 7.Zdecydowanie bardziej mnie to cieszyło bo przynajmniej widizałem miniaturowego michaela a z 21 chyba w ogóle musiałbym mieć lornetke.
Biletu swojego niestety nie mam.Głupi byłem jak cholera że po koncercie sprzedałem u siebie w mieście bilet pewnej pani (nawet nie wiem kto to był) bo ona mnie zbajerowała ze oszukała swojego syna że jedzie na koncert i teraz musi miec dowód na to ze była.Alez ja byłem głupi i naiwny.Sprzedałem bilet za 2 albo 5 zł.Do dziś pluje sobie z ato w twarz bo to jednak byłaby miła pamiątka.Tymczasem wszytsko zostało jedynie w mojej głowie.
Biletu swojego niestety nie mam.Głupi byłem jak cholera że po koncercie sprzedałem u siebie w mieście bilet pewnej pani (nawet nie wiem kto to był) bo ona mnie zbajerowała ze oszukała swojego syna że jedzie na koncert i teraz musi miec dowód na to ze była.Alez ja byłem głupi i naiwny.Sprzedałem bilet za 2 albo 5 zł.Do dziś pluje sobie z ato w twarz bo to jednak byłaby miła pamiątka.Tymczasem wszytsko zostało jedynie w mojej głowie.
- Moon_Walk_Er
A tu skad takiego biletu

Jak sobie powiększycie, to zobaczycie że kosztował 50 zł i był na sektor drugi.
Edit ---> Skan pochodzi ze strony M.Dż.* Sorki, że nie napisałęm tego od razu, ale nie pomyślałem o tym...

Jak sobie powiększycie, to zobaczycie że kosztował 50 zł i był na sektor drugi.
Edit ---> Skan pochodzi ze strony M.Dż.* Sorki, że nie napisałęm tego od razu, ale nie pomyślałem o tym...
Last edited by Moon_Walk_Er on Fri, 01 Dec 2006, 22:08, edited 1 time in total.
Koncert Michaela w Polsce
BILETY / TICKETS
Ceny / Prices
50 PLN - sektory I - VIII
40 PLN - sektory IX - XVI
30 PLN - sektory XVII - XXV
źródło
[edit]: Widzę, że M.Dż.* już podała :)
ale i tak polecam luknąć na tę stronę geniusmichaeljackson. można znaleźć tam sporo więcej info. na temat tego koncertu i samej wizyty MJ'a w Polsce.
BILETY / TICKETS
Ceny / Prices
50 PLN - sektory I - VIII
40 PLN - sektory IX - XVI
30 PLN - sektory XVII - XXV
źródło
[edit]: Widzę, że M.Dż.* już podała :)
ale i tak polecam luknąć na tę stronę geniusmichaeljackson. można znaleźć tam sporo więcej info. na temat tego koncertu i samej wizyty MJ'a w Polsce.

- girlfriend
Luknęłam i co widzę?? Siebie na dwóch zdjeciach i mój nos na trzecim...SUNrise wrote: polecam luknąć na tę stronę geniusmichaeljackson. można znaleźć tam sporo więcej info. na temat tego koncertu i samej wizyty MJ'a w Polsce.

Pamietam jak kupowałam bilet i oczywiście mówie, ze chcę najdroższy i najlepszy i pan sprzedawca dał mi bilet do sektora II. Wydarłam sie na niego, ze chce do pierwszego zeby być jak najbliżej, a on spokojnie na to, ze II to ten naprzeciwko sceny. Podał mi nr infolinii, na którą dzwoniłam kilka razy zeby potwierdzić tą informację...