"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ekhm.. takie pytnie do ekspertów...
To radio nie chce grac u mnie bo nie amm oprogramowania...
A więc jakie oprogramowanie jest mi potrzebne? Jakieś kodeki czy coś?
pomocy
Pozdrawiam
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Do Buszmena: Ty sam tworzysz to radio czy to jest jakieś większe przedsięwzięcie??? Muszę powiedzieć, że jestem "impressed", bo to radyjko jest fajniusie
Ragnarok pisze:nie wiecie co sie dzieje z rejestracja? od wczoraj probowalem dwa razy i nie dostaje zadnego meila zwrotnego :(
Zapewne dlatego iż nie zakończyłes prosesu rejestracji. Po wypełnieniu formularza, na stronie powinien pokazać się twój nick i mail, o ile dobrze pamiętam. Troszkę niżej znajduje się przycisk "Koniec" albo coś podobnego. Po jego wciśnięciu powinieneś dostać maila w którym będziesz mógł potwierdzić rejestrację.
Buszmen special udal sie znakomicie :D wszystko odbylo sie bez problemow no i rzecz jasna za dwa tygodnie Buszmen special II .noralnie wszyscy macie byc na nim zeby wzrastala liczba sluchaczy :D nie mowiac ze warto :D Buszmen jestes wielki !! :D
Czy ktoś wie co się stało z radiem? Pojawia się niekompletna strona i jedyna możliwość to pole do zalogowania, ale problem jest taki że ja nie jestem tam zarejestrowana i nie mam ani loginu ani hasła. Czy da się coś zrobić, aby znów mieć dostęp do radia???