Koncert w Warszawie
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Hmm to ja miałem z tego co pamiętam a nie pamiętam dobrze ten bilet za 50 zł.Z 11 sektoru dotarłem do 6 czy 7.Zdecydowanie bardziej mnie to cieszyło bo przynajmniej widizałem miniaturowego michaela a z 21 chyba w ogóle musiałbym mieć lornetke.
Biletu swojego niestety nie mam.Głupi byłem jak cholera że po koncercie sprzedałem u siebie w mieście bilet pewnej pani (nawet nie wiem kto to był) bo ona mnie zbajerowała ze oszukała swojego syna że jedzie na koncert i teraz musi miec dowód na to ze była.Alez ja byłem głupi i naiwny.Sprzedałem bilet za 2 albo 5 zł.Do dziś pluje sobie z ato w twarz bo to jednak byłaby miła pamiątka.Tymczasem wszytsko zostało jedynie w mojej głowie.
Biletu swojego niestety nie mam.Głupi byłem jak cholera że po koncercie sprzedałem u siebie w mieście bilet pewnej pani (nawet nie wiem kto to był) bo ona mnie zbajerowała ze oszukała swojego syna że jedzie na koncert i teraz musi miec dowód na to ze była.Alez ja byłem głupi i naiwny.Sprzedałem bilet za 2 albo 5 zł.Do dziś pluje sobie z ato w twarz bo to jednak byłaby miła pamiątka.Tymczasem wszytsko zostało jedynie w mojej głowie.
- Moon_Walk_Er
A tu skad takiego biletu
Jak sobie powiększycie, to zobaczycie że kosztował 50 zł i był na sektor drugi.
Edit ---> Skan pochodzi ze strony M.Dż.* Sorki, że nie napisałęm tego od razu, ale nie pomyślałem o tym...
Jak sobie powiększycie, to zobaczycie że kosztował 50 zł i był na sektor drugi.
Edit ---> Skan pochodzi ze strony M.Dż.* Sorki, że nie napisałęm tego od razu, ale nie pomyślałem o tym...
Ostatnio zmieniony pt, 01 gru 2006, 22:08 przez Moon_Walk_Er, łącznie zmieniany 1 raz.
Koncert Michaela w Polsce
BILETY / TICKETS
Ceny / Prices
50 PLN - sektory I - VIII
40 PLN - sektory IX - XVI
30 PLN - sektory XVII - XXV
źródło
[edit]: Widzę, że M.Dż.* już podała :)
ale i tak polecam luknąć na tę stronę geniusmichaeljackson. można znaleźć tam sporo więcej info. na temat tego koncertu i samej wizyty MJ'a w Polsce.
BILETY / TICKETS
Ceny / Prices
50 PLN - sektory I - VIII
40 PLN - sektory IX - XVI
30 PLN - sektory XVII - XXV
źródło
[edit]: Widzę, że M.Dż.* już podała :)
ale i tak polecam luknąć na tę stronę geniusmichaeljackson. można znaleźć tam sporo więcej info. na temat tego koncertu i samej wizyty MJ'a w Polsce.
- girlfriend
Luknęłam i co widzę?? Siebie na dwóch zdjeciach i mój nos na trzecim... Ech... wspomnień czar...SUNrise pisze: polecam luknąć na tę stronę geniusmichaeljackson. można znaleźć tam sporo więcej info. na temat tego koncertu i samej wizyty MJ'a w Polsce.
Pamietam jak kupowałam bilet i oczywiście mówie, ze chcę najdroższy i najlepszy i pan sprzedawca dał mi bilet do sektora II. Wydarłam sie na niego, ze chce do pierwszego zeby być jak najbliżej, a on spokojnie na to, ze II to ten naprzeciwko sceny. Podał mi nr infolinii, na którą dzwoniłam kilka razy zeby potwierdzić tą informację... Potem ten sam uprzejmy sprzedawca podarował mi plakat informujący o koncercie... Byłam w niebo wzieta...