Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Chcecie zobaczyć galę? Zasugerujcie to zarządowi TVP klikając na poniższy link ! Nie trzeba pisać wiele. Wystarczy jedno, dwa zdania... Najważniejsze, by wyrazić swoje zainteresowanie projektem.
Reszta i tak zależy od nich http://ww2.tvp.pl/3580,20050218179752.strona#
Rozmawiałam wczoraj z dziną. Była bardzo zdziwiona, kiedy o tym wspomniałam: "Jest coś na ten temat na forum? Ja widziałam tylko petycję do Polsatu o emisję koncertu z Bemowa"
W związku z tym, iż gala WMA ma raczej niewiele wspólnego z Warszawskim koncertem zakładam odrębny wątek. Bardziej czytelny. Teraz wszyscy pracusie (...i malujących mieszkania ), którzy z braku czasu przelatują 4um jedynie pobieżnie bedą wiedzieli co w trawie piszczy
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Ja tez wysłałam juz pare dni temu i nawet nie oczekuje na odpowiedz.Zachecam was wszystkich do wysyłania maili do TVP, im wiecej tym lepiej Moze cos z tego wyjdzie ;D
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Izzis wrote:ja wysłałam maila na widzowie@tvp.pl , również brak odpowiedzi
Nancy wrote: Brak odpowiedzi
Janet Jackson ;) wrote:Ja tez wysłałam juz pare dni temu i nawet nie oczekuje na odpowiedz.
wirus2006 wrote: Musimy byc cierpliwi i czekac na odpowiedz
Eee tam. Tu nie chodzi o obietnice, czy prowadzenie z nami dialogu - tylko o działanie...
Ja nie zamierzam się nawet o nic pytać, bo i po co? Po prostu kulturalnie zasugeruje emisje World Music Awards. Płacę abonament. Składam propozycję i tyle
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Jak wynika z opisu programu - nie będzie to cała gala, a... "Obszerne fragmenty ceremonii wręczenia Światowych Nagród Muzycznych, które odbyły się w listopadzie 2006 roku w słynnym londyńskim centrum wystawowym Earls Court.",
ale jestem pewna, że występ MJ'a na pewno pokażą.
Czyli to znaczy, że nasze interwencje działają
Teraz robimy nalot na Polsat! Jestem pewien, że to zadziała.
Chociaż WMA nie puszczą w najlepszych godzinach antenowych (20:00 - 23:00), ale co tam! Dobrze, że jest!
Koncert z Polsatu też mogą puścić nawet o drugiej w nocy, a napewno kanapy przed telewizorami będą pełne fanów i nie tylko!