Coś,co mnie wzrusza.
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Mam kilka koncertów HIStory live, MJ na kilku tańczył z fanką. To prawdopodobnie pochodzi z Michael Jackson -HIStory World Tour, Seoul.Concert.
Widzieliście go??
Tam jest jeszcze jedna ciekawa wizyta fana na scenie, chłopak wbiega na podnośnik i Michael podczas Earth Song przytrzymuje go. Co ciekawe nie przerwano utworu tylko Michael wraz z gościem unosi się nad głowami fanów.
trzeba przyznać chłopak miał wyczucie wbiegł w ostatniej chwili.
Zresztą zobaczcie sami
http://www.youtube.com/watch?v=iIqwg737mBg

Widzieliście go??
Tam jest jeszcze jedna ciekawa wizyta fana na scenie, chłopak wbiega na podnośnik i Michael podczas Earth Song przytrzymuje go. Co ciekawe nie przerwano utworu tylko Michael wraz z gościem unosi się nad głowami fanów.
trzeba przyznać chłopak miał wyczucie wbiegł w ostatniej chwili.
Zresztą zobaczcie sami
http://www.youtube.com/watch?v=iIqwg737mBg

- Final Cloud
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
Pamiętaj że to wszytsko w She's Out Of My Life,I'll Be There tak jak i w You Are Not Alone jest robione pod publike.Megi1975 wrote:O kurcze a ja właśnie miałam wkleić link"She's Out Of My Life" .Ta końcówka .On jest taki słodki,chciałoby się Go przytulić.
Linki powyżej są z przygotowań do trasy Dangerous World Tour z Neverlandu .
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Moon_Walk_Er
A ja obejrzałem dużo fragmentów z YANA z koncertów HIStory i doszedłem do wniosku, że Micheal prawie na wszystkich tańczy z fankami...wirus2006 wrote:Tutaj chodzi dokładnie o HIStory WORLD TOUR LIVE IN GOTHENBURGPiotr wrote:Mam kilka koncertów HIStory live, MJ na kilku tańczył z fanką. To prawdopodobnie pochodzi z Michael Jackson -HIStory World Tour, Seoul.Concert.
Czyli jak zawsze odpowiadam sobie na moje głupie pytanie