World Music Awards w TVP1

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Anitka

Post by Anitka »

Maro wrote:dziś nagram 2 i wrzucę za opłatą na server :-) ;-)
Jak wysoka opatą? Dysponuję jedynie 8 zerami na koncie glupija
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Anitka wrote:
Maro wrote:dziś nagram 2 i wrzucę za opłatą na server :-) ;-)
Jak wysoka opatą? Dysponuję jedynie 8 zerami na koncie glupija
Eeeej no... Ja tylko siedmioma :-/
ImageImage
wirus2006

Post by wirus2006 »

Własnie skonczyłem ogladac druga czesc wma 2006 oczywiscie wczesniej widzialem chyba wszystkie mozliwe nagraniatej uroczystosci. Głownie było slychac wrzaski fanow delikatny i subtelny głos Mj miał wielkie problemy z przebiciem sie przez tasme i wrzaski fanow ( heh oczywscie nic nowego nie powiedzialem niz w temacie WMA ale musiałem sie odniesc do anszej wersjie :D Ogólne wrazenie bardzo dobre widac jak tłumy go kochaja
Maro

Post by Maro »

Ja pierdziele jak można było tak zepsuć retransmisje,Boże widzisz a nie grzmisz.Lektor za przeproszeniem do dupy,tłumaczył nie dokładnie,błędnie i nie wszystsko.Co do samej gali to gorzej zmontować się tego już nie dało,po co ucięli końcówke przecież każdy z nas słyszał jak MJ zaśiewał czysto a'capella pare wersów WATW,żenada.Przecież końcówka jak Król schodzi ze sceny jest fenomenalna.Ile ludzi tyle gustów,to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.

Ogólna ocena 2=

ps.nagrałem jutro będzie do pobrania.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
juha

Post by juha »

Dokładnie, przerwali w najlepszym momencie :smutek: ale i tak chwała TVP że łaskawie wyemitowała ta transmisję japrosic michael mógłby sie pojawiać częściej, działa jak kokaina bo aż mi się spać odechciało :-)
wirus2006

Post by wirus2006 »

To prawda urwali to fatalnie ;/ ale i tak jestem im wdzieczny ze wogole to puscili
Damita Jo

Post by Damita Jo »

Zgadzam się z poprzedzającymi mnie opiniami... :-/ :-) Mike'owi ciężko było sie przebić przez taśme i przez okrzyki zgromadzonych fanów.... Dlatego nie rozumiem tych wszystkich opinii w portalach internetowych po tej gali...:/

Michael jest wspaniały... to wejście i przyjęcie go przez fanów....:):):):) Praktycznie wszyscy fani płakali ze szczęścia...aż mnie za gardło coś chwyciło... ;-) :mj: Nawet mój tata wczoraj powiedział "Michael to fenomen, nikt i nic tego nie zmieni..." I w 100% zgadzam sie z tą opinią....

Michael is the best.... :dance: :dance:
Image
cicha

Post by cicha »

Damita Jo wrote:Nawet mój tata wczoraj powiedział "Michael to fenomen, nikt i nic tego nie zmieni..." :dance: :dance:
Brawa dla taty :mj: :happy:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Asieńka =D

Post by Asieńka =D »

ja sie poryczałam ze szczęścia wczoraj...
Mój tata tez baardzo lubi Michaela i bardzo sie cieszył ze mógł znowu Go zobaczyć w telewizji ;)
BillieJean

Post by BillieJean »

fani powitali go naprawde super, " We want Michael!"
Wbrew temu co mówi prasa, to był naprawde udany występ, nie tylko dzięki Michaelowi ale wszystkim fanom, któży czekali tylko na niego, śpiewali razem z nim i prawie wszyscy płakali, od razu widać ile on dla wszystkich znaczy i że jest prawdziwym królem.
Last edited by BillieJean on Tue, 28 Aug 2007, 17:27, edited 1 time in total.
Image
vera123

Post by vera123 »

Zawsze śmieszyły mnie zapłakane i mdlejące fanki na koncertach ale już więcej nie będe się z nich śmiać! Jak wczoraj oglądałam WMA też sie popłakałam z radości tak cudownie się wszyscy zachowali zarówno fani jak i gwiazdy. Lindsay powiedziała nawet ze Mj jest dla niej Bogiem! japrosic
Final Cloud

Post by Final Cloud »

vera123 wrote:Jak wczoraj oglądałam WMA też sie popłakałam z radości tak cudownie się wszyscy zachowali zarówno fani jak i gwiazdy.
Ja również!!Choć jestem tylko miesiąc fanem M.J to czułem w sobie Przeogromną radośc.Nie mogłem powstrzymać łez :happy:
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Ja też normalnie w łózko się zlałem. Jak widzę Michaela to aż mi się ręce pocą...

Michael! KOCHAM CIĘ, KOCHAM CIĘ i jeszcze raz CIĘ KOCHAM!!!
Damtia Jo wrote:Nawet mój tata wczoraj powiedział "Michael to fenomen, nikt i nic tego nie zmieni..."
Zazdroszczę... Jak ja bym chciał mieć takiego ojca :beksa:
ImageImage
Stanisław Leon Kazberuk

Post by Stanisław Leon Kazberuk »

Moon_Walk_Er wrote:Ja też normalnie w łózko się zlałem. Jak widzę Michaela to aż mi się ręce pocą...

Michael! KOCHAM CIĘ, KOCHAM CIĘ i jeszcze raz CIĘ KOCHAM!!!
Ż & Ż.

Znaczy się żałosne i żenada.

Zwykle bezkonfliktowy, lecz tym razem wreszcie musiałem wtrącić swoje zdanie odnośnie niektórych postów.

Jeżeli zbyt dosadnie to przepraszam.
thewiz

Post by thewiz »

EEE tam. Kazdy ma prawo przezywac emocje na swoj sposob. O ile wszystko odbywa sie na etapie, kiedy delikwent dojrzewa emocjonalnie to takie reakcje na idola sa moim zdaniem naturalne i raczej nie zenujace.Nie wymagajmy od wszystkich jednakowej smiertelnej powagi ;-) ( Co nie znaczy, ze kazdy ma sie tak zachowywac)
Post Reply