Prośba do Admina [zmiana nicku]
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Prośba do Admina [zmiana nicku]
Jest możliwośc zmiany nazwy uzytkownika bo ten wirus2006 zaczyna mnie juz wsciekac chialem miec tylko taki login ale nie zauwazylem ze nie ma tutaj pseudo do wyswietlania. Możecie jakos pomoc
Pierwszy raz korzystasz z forum dyskusyjnego?
Zachęcem do przeczytania regulaminu, który powinno się przeczytać przed założeniem konta na forum - w tym wypadku zwłaszcza punkt:
1. Reguły, obowiązki -> g)
Forumowiczom nowym z ostatniego czasu polecam(!) przeczytanie podpunktu w tejże kategorii: e)
Zachęcem do przeczytania regulaminu, który powinno się przeczytać przed założeniem konta na forum - w tym wypadku zwłaszcza punkt:
1. Reguły, obowiązki -> g)
Forumowiczom nowym z ostatniego czasu polecam(!) przeczytanie podpunktu w tejże kategorii: e)
...
Niestety nie zrozumiałem tego zdania poza pierwszy słowem.wirus2006 wrote:Czytałem te punkty znajdz mi lepsze miejsce gdzie moglem to załozyć
Na większości? Dziwne - bywam na prawdę na wielu forach dyskusyjnych, bardzo wielu, a nie spotkałem się z czymś takim, więc tym bardziej nie wierzę aby było to na większości - ale ze 3 przykłady dla czystej ciekawości poproszę. Edit: po podaniu trzech przykładowych for na systemie phpBB z opcją wyświetlania innej nazwy użytkownika niż login zmienię automatycznie nick na podany mi przez Ciebie tu lub poprzez PW, bez najmniejszego "ale".wirus2006 wrote:na więszości forach jest jeszcze nazwa wyświetlana
...
Teraz zrozumiałem to zdanie.
Co do podanych adresów... pierwszy w przebudowie, a drugi to właśnie system forum "Invision Power Board" a nie "phpBB", więc wszystko u nas jest w standardzie i jak na większości for - chciałem pokazać, że Twoje zdziwienie jest nieuzasadnione niczym, to raz, a dwa, że chciałem zobaczyć...
Zresztą jak wypełniałeś pola formularza rejestracyjnego to pewnie nie widziałeś czegoś takiego jak "nazwa wyświetlana", więc łatwo się było domyślić, że będzie nią login ;]
Dziękuję za uwagę
Pozdrawiam
Co do podanych adresów... pierwszy w przebudowie, a drugi to właśnie system forum "Invision Power Board" a nie "phpBB", więc wszystko u nas jest w standardzie i jak na większości for - chciałem pokazać, że Twoje zdziwienie jest nieuzasadnione niczym, to raz, a dwa, że chciałem zobaczyć...
Zresztą jak wypełniałeś pola formularza rejestracyjnego to pewnie nie widziałeś czegoś takiego jak "nazwa wyświetlana", więc łatwo się było domyślić, że będzie nią login ;]
Dziękuję za uwagę

Pozdrawiam
...
Po długiej, wnikliwej i dokładnej analizie dialogu tu prowadzonego stwierdzam, że w tym szczególnym przypadku pomimo braku zbieżności sensu zdań tudzież porozumienia na drodze komunikacji międzyludzkiej stwierdzam, iż admin zachowuje się jak .... upierdliwa dupa.
Stwierdzenie ów proszę traktować tak poważnie, jak poważnie potraktować można różowy breloczek dyndający na małej białej nitce zawieszony za oknem dwupiętrowego wieżowca w centrum największej dziury w Zanzibarze.

Stwierdzenie ów proszę traktować tak poważnie, jak poważnie potraktować można różowy breloczek dyndający na małej białej nitce zawieszony za oknem dwupiętrowego wieżowca w centrum największej dziury w Zanzibarze.

Widac nie korzystałem z for gdzie byl system bhp bo to jest moje 4 w zyciu forum zawsze uwazalem to za strate czasu na poprzednich jakich bylem byla nazwa wyswietlana i nie obchodzi mnie na jakim byly systemach bo zasadniczo mam to w .... ale i tak juz niechce zmieniac tego nicku bo juz pewnie niektorym sie on zakodowal w pamieci ale dzieki ze byles tak uczyny i nie mogles mi poswiecic tych 15 secund czasu :P
A po 2 Twoja pierwsza wypowiedz byla bardzo nie mila i zrazajaca do Ciebie ale mniejsza ja napewno juz nigdy Ciebie o nic nie poprosze :P i innym tez nie radze eh ;/
A po 2 Twoja pierwsza wypowiedz byla bardzo nie mila i zrazajaca do Ciebie ale mniejsza ja napewno juz nigdy Ciebie o nic nie poprosze :P i innym tez nie radze eh ;/
Chciałam tylko powiedzieć, że niechęć do zmiany nick'u nie ma nic wspólpnego z brakiem czasu, byciem miłym lub wrednym, czy też z innymi tego typu dyrdymałami.
Chodzi wyłącznie o to, że gdybyśmy wszyscy zaczęli zmieniać nagle nick'i, bo "zaczynają nas już wściekać" to mielibyśmy tutaj coś, co do Sajgonu byłoby nawet nieporównywalne.
Wymyślenie rozsądnego nick'u nie wydaje mi się być rzeczą zyt trudną
Chodzi wyłącznie o to, że gdybyśmy wszyscy zaczęli zmieniać nagle nick'i, bo "zaczynają nas już wściekać" to mielibyśmy tutaj coś, co do Sajgonu byłoby nawet nieporównywalne.
Wymyślenie rozsądnego nick'u nie wydaje mi się być rzeczą zyt trudną

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
BRAWO!!wirus2006 wrote:niechce zmieniac tego nicku bo juz pewnie niektorym sie on zakodowal w pamieci
Właśnie dlatego nie zmianiamy bez znacznego powodu nicków.
Sam sobie i MJowitkowi i Buszmenowi odpowiedziałeś na pytanie - dziękuję.
Zbędna ironia, jedynie chciałem udowodnić "dlaczego" i poświęciłem na to zdecydowanie więcej czasu.wirus2006 wrote:ale dzieki ze byles tak uczyny i nie mogles mi poswiecic tych 15 secund czasu :P
Twój wybór - nie musisz mnie o nic prosić, a jeśli kiedyś się złamiesz - ja się nie naburmuszam i tak jak innym - po prostu pomogę.wirus2006 wrote:A po 2 Twoja pierwsza wypowiedz byla bardzo nie mila i zrazajaca do Ciebie ale mniejsza ja napewno juz nigdy Ciebie o nic nie poprosze :P i innym tez nie radze eh ;/
Mnie z kolei zraziła do Ciebie Twoja ignorancja na starcie... nie przeczytałeś, nie wpisywałeś nigdzie nazyw wyświetlanej, a masz do mnie pretensję, że nie chcę "poświęcić 15 sekund na zmianę nicka".
Edit: mnie mój nick też się znudził, nie podoba mi się, nie używam już nigdzie takiego... ale z tych samych względów nie zmieniłem go sobie... bo te same podstawowe zasady obowiązują mnie jako Admina, jak i użytkowników!
...
Na poczatku nie mialem zadnych pretensji. Moja pierwsza wypowiedz ukazywala tylko brak mojego doswiadczenia na forach bylem tylko na kilku na ktorym byla nazwa wyswietlana. A we wszystkim gdzie moge mam login wirus2006 wiec tutaj tez chcialem miec ( latwo zapamietac jak sie ma wszystkie takie same:P) Poprostu sie nieznam na wszystkim człowieka nie maszyna :PMnie z kolei zraziła do Ciebie Twoja ignorancja na starcie... nie przeczytałeś, nie wpisywałeś nigdzie nazyw wyświetlanej, a masz do mnie pretensję, że nie chcę "poświęcić 15 sekund na zmianę nicka".
Pozdrawiam Cię Majkel
Jasne, rozumiem i się zgadzam.wirus2006 wrote:A we wszystkim gdzie moge mam login wirus2006 wiec tutaj tez chcialem miec ( latwo zapamietac jak sie ma wszystkie takie same:P) Poprostu sie nieznam na wszystkim człowieka nie maszyna :P
Mam nadzieję, że rozumiesz z jakiego powodu zasadniczo nicków nie zmieniamy.
Żeby nikt już w przyszłości nie miał wątpliwości dodałem 2 proste zdanka na początku przy rejestracji: www.forum.mjpolishteam.pl/profile.php?mode=register
Rafał
...