Pogloski - MJ w Europie w lutym

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Pogloski - MJ w Europie w lutym

Post autor: LittleDevil »

Na MJJFE kraza pogloski, ze Michael pojawi sie w lutym Londynie na imprezie. Na razie nic nie jest jeszcze potwierdzone, czekam na wiecej wiadomosci co do daty, zrodla i co to ma byc za impreza.

na wszelki wypadek mozna juz zaczac zbierac kase . Kasiu, prasuj flage! :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Re: Pogloski - MJ w Europie w lutym

Post autor: M.Dż.* »

LittleDevil pisze:Na MJJFE kraza pogloski, ze Michael pojawi sie w lutym Londynie na imprezie. Na razie nic nie jest jeszcze potwierdzone, czekam na wiecej wiadomosci co do daty, zrodla i co to ma byc za impreza.
Trochę jestem sceptyczna zważywszy na to, co "mówiło się" w przeszłości :nerwy:
Marzy mi się jednak kolejna "pewna" impreza z udziałem Michael'a- wtedy zrobilibyśmy polski desant na Londyn :diabel:
LittleDevil pisze:na wszelki wypadek mozna juz zaczac zbierac kase . Kasiu, prasuj flage! :dance:
Flaga (nowa) pięknie złożona- czeka na swoje czasy ;-)
A pieniąchy zbieram- całe życie i jakoś średnio wychodzi :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tinkerbell78

Post autor: Tinkerbell78 »

Impreza zwie sie "Thriller Musical Live", bodajze 11 lutego sie odbedzie. w Hammersmith Palais w Londynie. Powtorka z rozrywki jesli chodzi o wystepy z 28.08.06, kiedy rowniez oczywiscie spodziewano sie Michaela. Obecnie przez to ze uwaga fanow zwrocona byla na Access Hollywood, nastepnie WMA, temat zszedl na dalszy plan. Kiedy MJ ostatnio byl na nagrodach na pytania fanow kiedy MJ znow sie tu pojawi jego ochroniarz odpowiedzial: "Szybciej niz sie spodziewacie". ...

Bilety sa nadal dostepne na stronie www.thrillerlive.com w cenie £20 (FULL PARTY 15-22.30), £15 (tylko na czesc od18-10.30) ale mysle ze jest to tylko spowodowane tym by udogodnic przyjezdnym, nie dlatego ze Michael tam sie zjawi. Tak, wszystko jest z nim mozliwe, jednak miejsce jest po porostu za male. To tylko dyskoteka/klub, a kupujacym nie sa przydzielone zadne miejsca siedzace, wiec nie spelnialoby to pewnie wymogow bezpieczenstwa.

O imprezie: wystapia ci co poprzednio; solisci chory, tancerze, balet. Impreza dla "weteranow" (wiele przebojow The Jacksons=swietna zabawa). Poza tym na poczatku wyswietlenie uwaga- koncertu MJ Z Brunei. Juz "widze" Michaela ogladajacego swoj koncert.. :wariat:
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

mam zle wiadomosci (Kasia wykrakala! :-P )

po pierwsze: impreza zostala przesunieta na marzec, po drugie:

Wiadomosc od Adriana Granta:

Michael Jackson NIE pojawi sie na „Thriller Live“ 25 marca w londynskim Palladium.
Nigdy nie twierdzilem, ze wizyta Michaela Jacksona na musicalu „Thriller“ byla w planie – nie chcialbym naumyslnie wprowadzac w blad fanow twierdzac, ze planuje on przyjazd do Londynu. Chcialbym rowniez dodac, ze czuje ogromny respekt do Michaela i jestem zaszczycony, ze mialem okazje wydawac ksiazki i magazyny na temat jego osoby, oraz organizowac imprezy dla fanow i widowisko „Thriller Live“.
Mam nadzieje, ze wiele fanow bedzie mialo okazje obejrzec nasz show, ktory staje sie coraz ciekawszy: w marcu wezma w nim udzial gwiazdy z „Flying Music“, jednej z czolowych agencji w West End, ktora zajmowala sie m. in. produkcja „Dancing In The Streets“ oraz „Rat Pack Live In Vegas“.
Na widzow „Thriller Live“ czekaja inne niespodzianki, ktore ogloszone zostana w czasie trwania spektaklu. Na przyszly rok planujemy kilka wiekszych imprez – mamy nadzieje, ze comeback Michaela w 2007 roku dostarczy nam nowych wrazen.
Aby pocieszyc fanow, ktorzy byli rozczarowani, ze nie wyswietlimy koncertu noworocznego z Brunei, dodam, ze pokazany on zostanie pod koniec sierpnia 2007 w ramach specjalnie w tym celu zorganizowanego seansu.

Zrodlo: Adrian Grant, MJFC
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

LittleDevil pisze:mam zle wiadomosci (Kasia wykrakala! :-P )
A mówiłam, że ze mną nie ma żartów :diabel:

LittleDevil pisze:Michael Jackson NIE pojawi sie na „Thriller Live“ 25 marca w londynskim Palladium
A to ci niespodzianka ;-)
Dobrze, że ktoś powiedział to konkretnie, bo znów byłby dym, że Michael "olewa fanów" (choć pewnie sam nie wiedział, że miał na tej imprezie się pojawić- a może się właśnie dowiedział i stąd to oświadczenie Grant'a :wariat: ).
Dzięki Diabełku za informację- znów mi lepiej, bo początek przyszłego roku mam dość zajęty ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

No to jeszcze ja Wam dam też przetlumaczonego newsa przez kolege /forexample/,tego newsa znalazłem 16 grudnia na MJNO tylko coś zgubiłem źródło :-)

"Michael Jackson nie planował uczestniczyć w "Thriller Live" w Sobote 25 Marca w Londyskim Palladium. Nikomu nie mowiłem że Michael Jackson będzie nam towarzyszył i nie wprowadzałem fanów w błąd.Mam ogromny szacunek do Michaela Jacksona i jestem niezmiernie wdzieczny ze mogę wydawac magazyny,ksiażki,zloty fanów i teraz "Thriller Live" ze wsparciem i (potwierdzeniem) Króla Popu. Mam nadzieje ze wiele fanów zdobędzie szanse by zobaczyć nasze show,nad którym caly czas trwają prace i kiedy tour przesuniemy na Marzec przyszłego roku zobaczymy wielkie talenty "Flying Music" - jednej z daleko -zachodnich szczytowych produkcji.Dodatkowo zaprezentują sie �Dancing In The Streets� i "The Rat Pack Live In Vegas". Będzie również wiele innych niespodzianek których nie zdradze zebyście jeszcze bardziej nie mogli się doczekać na "Thriller Live" - wszystko w swoim czasie zostanie ogłoszone.Planujemy jeszcze zorganizować kilka innych wielkich imprez w przyszłym roku związanych z oczekiwanym powrotem Michaela.Jestem pewny że rok 2007 będzie bardzo udanym rokiem dla nas wszystkich.Na koniec,wiadomość dla rozczarowanych z powodu nie wyemitowania przez nas "Brunei New Year Concert" - prosze zanotujcie sobie ze zostanie on wyemitowany na specjalnych monitorach gdzieś końcem sierpnia 2007"
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ