Jaki ma tytuł ta piosenka?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Megi1975

Jaki ma tytuł ta piosenka?

Post by Megi1975 »

Chciałabym się dowiedzieć o tytuł tej piosenki
http://www.youtube.com/watch?v=4lHsk25bDpI
P.S.Jak ja lubie patrzeć kiedy Michael jest radosny.A jak On wywija tymi nogami ,z jaką lekkością.Podziwiam :-)
Image
Captain_Eo1958

Post by Captain_Eo1958 »

To jest Jackson 5 Medley: I Want You Back i The Love You Save. Potem MJ śpiewa jeszcze I'll Be There.
BillieJean

Post by BillieJean »

jest jeszcze druga część - kiedy Michael prosi ochroniarza żeby zabrał ze sceny robaka, bo nie chce go rozdeptać...lol
Image
Megi1975

Post by Megi1975 »

a gdzie można zobaczyć tą część,masz może link
Image
BillieJean

Post by BillieJean »

Jasne, że mam---> http://www.youtube.com/watch?v=-ITU7YlmR_g

"Just don't kill it! Don't kill it!" :happy:
Image
Megi1975

Post by Megi1975 »

Dzięki fajne ;-) Michael był wtedy bardzo rozbawiony i rozmowny.Może coś było w tym soku,który sobie popijał :party:
Image
Megi1975

Post by Megi1975 »

A może macie jeszcze jakieś filmiki tego typu.Przyjemnie się pośmiać razem z Michaelem :-)
Image
BillieJean

Post by BillieJean »

lol, ja też tak pomyślałam jak to oglądałam pierwszy raz, nie mógł się skupić biedny...
mi podobał się najbardziej ochroniarz, który musiał udowodnić że nie zrobił robaczkowi krzywdy
zresztą macie linka na moją stronę na youtube tam w favourites znejdziecie jakieś filmiki - http://www.youtube.com/profile?user=Inv ... BillieJean

enjoy!
Last edited by BillieJean on Tue, 28 Aug 2007, 17:55, edited 2 times in total.
Image
Megi1975

Post by Megi1975 »

I te oczka jakieś mętne.Ale gdyby nawet ,to nie widze nic w tym złego.Był wtedy taki fajny :picie:
Image
BillieJean

Post by BillieJean »

wkleiłam na górze linka, myślałam że zdąże zanim odpiszesz
[ups, tak troche zeszłyśmy z tematu...]
Last edited by BillieJean on Tue, 28 Aug 2007, 17:54, edited 1 time in total.
Image
Megi1975

Zabawne scenki.

Post by Megi1975 »

Zwracam sie do moderatora ,bo zaczęłam temat od "tytułu piosenki "a zeszłam z koleżanką na zabawne filmik z udziałej Michaela.Może by przenieść zawartosć tego tematu do nowego np.pod tytułem zabawne scenki lub cóś w tym rodzaju :-)
Image
MJPOWER

Post by MJPOWER »

BillieJean wrote:jest jeszcze druga część - kiedy Michael prosi ochroniarza żeby zabrał ze sceny robaka, bo nie chce go rozdeptać...lol
Nie chcę nikogo rozczarowywać ale tam nie było żadnego robaka. To znaczy może i był ale za pierwszym razem. Bo rzecz się miała tak, że Michael mieł koncert w jakimś niemieckim mieście, pamiętam tylko tyle, ze to była jakas straszna dziura i podczas występu miał wyjątkowo dobry nastrój. W pewnym momencie znalazł robaka (prawdopodobnie) i kazał go zabrać Waynowi. Publiczność zareagowała na to bardzo żywo. Michael już wiedział jak wywołać entuzjazm publiczności i na kolejnym koncercie jakoś dziwnie w tym samym momencie też znalazł robaka i powtórzyl manewr. A potem widziałem to jeszcze na jakimś koncercie w tv z innego miejsca. Ja myslę, że to w sumie jest możliwe, że on tak te robaki znajduje, pod warunkiem, że ta scena jest strasznie zarobaczona
Megi1975

Post by Megi1975 »

Nie chcę nikogo rozczarowywać ale tam nie było żadnego robaka
Nikogo nie rozczarowujesz,przecież tu nie chodzi tak naprawde o robaka,no chyba ,że o tego co go Michael soczkiem zalewał ;-) Hi,Hi

"Im więcej Michael soczku wypija,tym bardziej Mu się język rozwija" nenene
Image
Post Reply