A szukałeś?Nergal pisze:Jest jakaś strona Bumblefoota ??

Takie minimum samodzielności czasem w życiu się przydaje
http://www.google.pl
Wpisujesz hasło bumblefoot
I zapewne pierwsze co Ci się wyświetli, to oficjalna strona bbfoota - bumblefoot.com
A szukałeś?Nergal pisze:Jest jakaś strona Bumblefoota ??
Bardzo wzbogacająca ;)Nergal pisze:Samodzielność trudna sprawaTakie minimum samodzielności czasem w życiu się przydaje
Proszę, niech Ci służy. Wiem, wiem, jestem wielki. :]SUNrise pisze:Koncerty ledZAerial i Cirque du Soleil to niesłychanie piękne widowiska. Nigdy nie mam dość oglądania ich, tzn. tych drugich, bo aerial niestety nie są dostępne w sieci.
I przy okazji... Czy ktoś kto się zna, mógłby mi powiedzieć czy można i w jaki sposób można ściągnąć to video na dysk. To jedyne video ledZAerial jakie znalazłam przez 3 lata poszukiwań w sieci i obawiam się, że kiedyś może zostać z tamtej strony usunięte, a w tedy nie będę mieć nawet tego.
Aach dzięki! love yaWilly pisze:Proszę, niech Ci służy. Wiem, wiem, jestem wielki. :]SUNrise pisze:Czy ktoś kto się zna, mógłby mi powiedzieć czy można i w jaki sposób można ściągnąć to video na dysk. To jedyne video ledZAerial jakie znalazłam przez 3 lata poszukiwań w sieci i obawiam się, że kiedyś może zostać z tamtej strony usunięte, a w tedy nie będę mieć nawet tego.
http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_ ... 3672894233
To ja jeszcze dorzucę kilka zdjęć z tego koncertuSUNrise pisze:GN'R - Newsy
17 grudnia 2006 - Universal City, CA - Gibson Amphitheatre at Universal CityWalk
Oj zapomnijcie raz na zawsze o reunionie. Old band tegoSUNrise pisze:Merck Mercuriadis - Newsy
"(...) the new Guns N' Roses (which kicks the shit out of the old)"
No to rzeczywiście była to niezręczna sytuacja dla całej trójki. SwojąSUNrise pisze:PREZENTY DLA ROBINA
...(...)
Heheh z całą pewnością. Rich ze zgryźliwym uśmiechem: "Robin, no to opowiedz co dostałeś wczoraj od fanów w tej dużej, białej torbie"Dominika pisze:W Gibson Amphitheatre trwa właśnie już ostatni w tym roku koncert GNR.
Rich jest więc teraz na scenie z Robinem, jestem pewna, że już dawno
zdążyli obrócić wczorajszą "sytuację" w żart, tym razem w taki zrozumiały
dla nich obu. W końcu są dla siebie najlepszymi przyjaciółmi ;).
I dlatego właśnie woleliśmy, żeby zostało to przekazane NIE w obecności zespołu. Inaczej byłaby to niezręczna sytuacja przede wszystkim dla samego Robina. ...Że Robin jakieś torby z prezentami po koncertach od fanów dostajeRichard przecież nie miał pojęcia, że fani - nie tyle fani GNR - co po prostu
fani samego Robina, przysłali te prezenty DLA Robina. Ja myślę, że Rich.
pewnie przypuszczał, że w ręce Robina została przekazana od fanów GNR,
paczka w której jest po jakimś jednym świąteczntym upominku dla każdego z
członków zespołu. Stąd pewnie było jego pytanie: czy jest tam jakiś
prezencik również dla niego.
A ja w tym roku nie mam choinki i nie będę miećTo ja idę kupić choinkę.