Numer GG w Profilu

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Które z poniższych chcesz ażeby zamienić na GG (ew. także Tlen) //możliwość wpisania w Profilu swojego numeru (nicka)?

Poll ended at Wed, 25 May 2005, 17:39

Numer ICQ
1
8%
AIM
6
50%
MSNM
1
8%
Yim
4
33%

Total votes: 12

Mazi

Numer GG w Profilu

Post by Mazi »

Dlaczego w swoich profilach nie możemy umieszczać nr GG :> !!!???

Jestem tym straszmnie oburzony :>>>

Prosił bym aby cos z tym zrobić , myśle że to nei takie trudne :)

Pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
kate

Post by kate »

ja nie jestem oburzona :] ale jestem jak najbardziej za :)
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

jest taka mozliwosc...

Jedno z ponizszych pól moge zamienic na GG
i przy wyswietlaniu zmienic jego obrazek na GG'owski:

Numer ICQ
AIM
MSNM
Yim

Co mam zamienic na GG?

p.s.
zrobie w swoim czasie, czyli postaram sie jak najszybciej, ale jestem zawalony bieżącymi i zaleglymi sprawami.
...
kate

Post by kate »

może to, czego używa najmniej ludzi?? ja nie wiem jak te numery stoją... jak dla mnie to może być i ICQ :)
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

moge jedno z tych zamienic albo dwa i bedzie wtedy login z Tlenu i numer GG, albo jedno z tych i bedzie tylko GG. Czekam na sugestie.
...
MJowitek

Post by MJowitek »

Majkel, może ankietę zrób, co? Z czego mogą zrezygnować. To wtedy samo wyjdzie czego nie używamy...Ankieta jest szybsza, posta nie trzeba pisać i w ogóle...a tak będzie badzo ładnie i przejrzyście.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Ankieta nie jest idealna form,a zwlaszcza tutaj, gdyz mamy do wyboru nie tylko: Numer ICQ, AIM, MSNM, Yim; ale takze czy Tlen takze, czy tylko GG. Ja chce poznac opinie, najchetniej opinie tych, ktorzy kozystaja jednego z tych 4... ale dam moze jako ankiete te 4 i 1/2 ktore beda miec najwiecej glosow zamienie.
...
kate

Post by kate »

ok. to ja jestem za wprowadzeniem tylko gg. Oprócz gg korzystam z ICQ, więc wolałabym, żeby gadu weszło zamiast AIM, MSNM lub Yim (jejku, nawet nie wiem co to za komunikatory glupija ) . To tyle z mojej strony :)
MJowitek

Post by MJowitek »

Sorry, może upierdliwa jestem, a nie można jeszcze jednej ankiety z pytaniem "Czego nie wyrzucać bo jest używane?" Bo ja mam tylko ICQ i reszta jest mi obojętna. A teraz muszę wyliczać ence pence na które głosowć. No chyba, że można na kilka naraz? Bo ja mogę na trzy :]
Mazi

Post by Mazi »

ja osobiscie nie korzystamz zadnego innego programu wiec mi obojetnie , a GG chyba jest najpopularniejsze
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

MJowitek wrote:Sorry, może upierdliwa jestem, a nie można jeszcze jednej ankiety z pytaniem "Czego nie wyrzucać bo jest używane?" Bo ja mam tylko ICQ i reszta jest mi obojętna. A teraz muszę wyliczać ence pence na które głosowć. No chyba, że można na kilka naraz? Bo ja mogę na trzy :]
dlatego wolalem wypowiedzi niz ankiete, a poza tym nie zrobie 2 ankiet w jednej... poza tym juz ankieta zaczela funkcjonowac. Zatem licze nadal glownie na wypowiedzi (tych, ktorzy korzystaja z jednego z tych 4), a jak Ci kazdy z tych 4 jest obojetny to zaglosuj na ten, ktory wydaje Ci sie najbardziej obcy... kurde, ile problemow z kazdej pierdóly :\
...
Willy

Post by Willy »

Cały świat porozumiewa się przez MSN ,ICQ jest także popularny. Także proponuję nie ruszać tych dwóch.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Willy wrote:Cały świat porozumiewa się przez MSN ,ICQ jest także popularny. Także proponuję nie ruszać tych dwóch.
No właśnie... forum jest bodajże amerykańskie, a tam są te wszystkie dziwadła, a u nas w Polszcze troche z dziebka mało popularne, żyjmy w naszych realiach... GG i Tlen'a :)
...
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

AIM i Yim zamienic na gg i tlen... ja używam ICQ i nie chciałabym, zeby znikneło...MSNu nie używam ,ale to tez bardzo popularne z tego ,co wiem :)

...pzdr
siadeh_na_walizkach_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

zatem wsłuchując się w głos ludu na dniach zamienię pole w profilu i wyświetlanie się ikonek następująco:
- AIM -> GG
- Yim -> Tlen
...
Post Reply