Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
w wiekszosci utworu leci podklad z jego nie wiem jak to nazwac hmm moze ktos pomoze a co do slow to jest tam tego nie zaduzo ogolnie mam nadzieje ze MJ nie zrobi czegos takiego na nowej plycie bo polaczenie jego delikatnego glosu z raperem jak dla mnie nie jest zbyt ciekawe w 100% wole solowe kawałki
Czy ktoś ma jakiś dowodzik na to że jest to nowe nagranie głosu Michaela a nie jakieś stare ? Bo ja wciąż nie mam pewności że jest to "nowość" i że właśnie tak obecnie wygląda głos Króla...
jacko17 pisze:Czy ktoś ma jakiś dowodzik na to że jest to nowe nagranie głosu Michaela a nie jakieś stare ? Bo ja wciąż nie mam pewności że jest to "nowość" i że właśnie tak obecnie wygląda głos Króla...
Michalinka pisze:Być może już to mówiłam ale też mi sie podoba, ale gdyby tego rapera wycięli, byłoby idealnie
Prawda jest taka, że gdyby wycięli rapera to by niedużo zostało już z tej piosenki...
Ale ja myślę, że ten rap jest nawet dość przyjemny...
Da się słuchać :]
Ale mimo wszystko powinno być tam trochę więcej Michaela