Michael w Vegas

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Maro pisze: Mam pytanie,czy według Was jak by MJ zaczął występować w kasynach to czy był by to początek końca wielkiej gwiazdy?
No wiesz. Od gry do kotleta albo sie zaczyna karierę albo na niej kończy. Michael swoją karierę rozpoczął juz dawno i to ze świetnym skutkiem
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Myśle ,że to nie jest niajlepszy pomysł !!!! Popatrzmy na C.Dion , Eltona czy w dawniejszych czasach Elvisa , jakoś nikt z nich na tym najlepiej nie wyszedł :smutek: a szkoda. Jednak myśle ,że MJ najpierw wyda płytke a potem te występy ... choć szczerze powiedziawszy to chyba walizki zaczne pakować nenene .... o jeszcze po vize do Wawy skocze i pierwszy samolot mój . Ktoś sie zabiera ze mną???? Pozdrowionka
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Ja bym się z Toba zabrała ale jestem jeszcze nie pełnoletnia a rodzice mi nie pozwolą ... :nerwy:
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Zdjęcie zrobione w dniu Wigilii.

Mike at Ceaser's Palace, Christmas Eve. Original photograph by Vincente W.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Ja tylko się obawiam żeby michael niebył już za stary, niebył już znudzony. Żeby ludzie niemówili o to ten michael jackson co miał fajne piosenki w tamtym wieku tego się obawiam.chociaż myśle że michael powróci w wielkim stylu. Mam nadzieje że głos z GANGSTA jest teraźniejszy, jeżeli tak to michael znów podbije świat
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Wg mnie to dobrze, że MJ pokazuje się w miejscach publicznych.
Ludzie, żeby kupili jego "potencjalną" nową płytę, najpierw muszą o nim usłyszeć.
A z drugiej strony - Michael nie przejdzie spokojnie ulicą bez tłumów fanów ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

ja marzę o zobaczeniu kiedykolwiek MJ'a na żywo, choć to prawie nierealne, ale czuję, że ON nas jeszcze nie opuści. MJ lubi występować, lubi wielkie show i wrzaski zadowolonej publiki, dlatego wiem, że nie chciałby tego stracić ;)

:mj: :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
just child

Post autor: just child »

kurde,czemu mam tylko 12 lat -.- Jakby był jakiś koncert nawet na końcu świata to bym uciekła z domu aby tam pojechac xP
Whatzupwitu?
ODPOWIEDZ