Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Trzymam za słowoMoon_Walk_Er wrote:...Mówiłaś coś, że żeby przyjechać gdzieś, musisz mieć stamtąd zaproszenie...
...ja już się o to postaram...
Przykro mi- to nie ode mnie zależy.Hell[a] wrote:Czy ja dobrze widzę? Nie ma w planach Krakowa Miasta Artystów?
Imprezy zamknięte mają to do siebie, że są zwykle organizowane przez duże firmy- dla konkretnej grupy odbiorców (klientów, pracowników itp. itd.)Anitka wrote:A ipreza zamknięta do dla kogo to jest?> Dla gości hotelowych, czy jak ktoś idzie tylko na sauny baseny itd. a nie nocuje to też może :D:D
jamniczek?Maro wrote:obronno atakującym
Dam znać, jakby coMaro wrote:A kiedy Kasia będzie coś w obrębie Zagłębiowskim,ewentualnie śląskim?Wiem że Ty lubisz pieski więc jak byś gdzieś kiedyś z e swoim była w okolicach w/w to możesz dać znać a ja wpadne z moim obronno atakującym
O! Miałam kiedyś występ w "Genesis" i było całkiem OK.Anitka wrote:w genesis bylam raz.
Po pierwsze wpuszczają od 18, czyli ja tam nie wejde,
a bylm tam w wakacje, poszlam na zajęcia hip-hop'u, ale... tam wiecznie śmierdzi papierosami, co jest nieprzyjemnie, szczegolnie, kiedy musiisz wziać glębszy oddech po cięzkim wysiłku fizycznym...