Kim jest dla Ciebie Michael?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Moon_Walk_Er
Dla mnie MJ jest kimś wyjątkowym... Głównie dlatego, że w każdej z jego piosenek odnajduje kawałek siebie... Kiedy słucham "Bad" "Another part of me" czy "Smooth Criminal" to nogi same mi się rwią a usta same otwierają... Kiedy po raz pierwszy usłyszałam "Earth Song" mało brakowało, żebym sie popłakała... Myśle, że właśnie dlatego pozwoliłam sie "zmajkelizować", jak to określiliście... Nie umiem juz żyć bez jego piosenek, mimo że poznałam je niedawno... Uzalezniłam sie od niego :D. Dzięki niemu stawiam czoła kolejnym problemom i szukam w każdej złej sytuacji dobrych stron... Nigdy wcześniej po "dołujących" piosenkach nie miałam tyle siły wewnętrznej co po piosenkach MJ'a. Za to go strasznie kocham...
P.S. : Moon_Walk_Er jeszcze raz wielkie dzięki że pozwoliłeś mi poznać MJ'a - najjaśniejszy promyk słońca w moim życiu...
P.S. : Moon_Walk_Er jeszcze raz wielkie dzięki że pozwoliłeś mi poznać MJ'a - najjaśniejszy promyk słońca w moim życiu...
- Moon_Walk_Er
Dla mnie Michael jest wszystkim. Jest KIMŚ!
Jest człowiekiem dla którego poświęciłem i poświęcam całe mje życie.
Jest dla mnie przykładem, nauczycielem.
Jest też w końcu przyjacielem, którego strasznie kocham.
Gdyby nie Michael, ja nie byłbym tym kim teraz jestem.
Mój stosunek do MJ'a najlepiej wyrażają słowa:
"Michael, I just can't stop loving You..."
Hihi, a pamiętam jak nie dawno mówiłaś mi, że Billie Jean wcale nie jest taką genialną piosenką jak my uważamy...
MJ rulezzz!!!
Jest człowiekiem dla którego poświęciłem i poświęcam całe mje życie.
Jest dla mnie przykładem, nauczycielem.
Jest też w końcu przyjacielem, którego strasznie kocham.
Gdyby nie Michael, ja nie byłbym tym kim teraz jestem.
Mój stosunek do MJ'a najlepiej wyrażają słowa:
"Michael, I just can't stop loving You..."
Ola, ile razy mi to jeszcze wypomnisz?Ola pisze:P.S. : Moon_Walk_Er jeszcze raz wielkie dzięki że pozwoliłeś mi poznać MJ'a - najjaśniejszy promyk słońca w moim życiu...
Hihi, a pamiętam jak nie dawno mówiłaś mi, że Billie Jean wcale nie jest taką genialną piosenką jak my uważamy...
MJ rulezzz!!!
- BillieJean
Od kilku dni wchodze w ten temat i staram się coś napisać, ale za każdym razem wszystko kasuje bo wydaje mi się że to co napisałam nie oddaje tego co tak naprawdę czuje. I to jest prawda - nie potrafię określić tego co czuje do Michaela. Jego muzyka zrobiła ze mnie osobę którą teraz jestem. On oddaje w swojej muzyce wszystkie moje emocje, mówi o rzeczach które mają dla mnie największe znaczenie - i mówi to w taki sposób że staram się coś zmienić, to nie są tylko puste słowa.
Poprustu go kocham - nie w jakiś chory sposób, kocham go jako najbliższego mi człowieka, mojego przyjaciela, nie wiem co moge jeszcze napisać...brakuje mi słów
Michael - he healed my world
Poprustu go kocham - nie w jakiś chory sposób, kocham go jako najbliższego mi człowieka, mojego przyjaciela, nie wiem co moge jeszcze napisać...brakuje mi słów
Michael - he healed my world
Widze że efekty mojej działalności słowotwórczej zrobiły się już popularne na tym forumxD Na angielskim forum wszyscy używają mojego słowa - "michaelized" i "michaelisation" cały czas...musze wymyślić coś nowegoOla pisze:pozwoliłam sie "zmajkelizować"
- Moon_Walk_Er
Ja raczej nie bedę uzywał aż tak zniosłych słow jak reszta tutaj zgromadzonych typu " on jest całym moim zyciem itd" Jest on dla mnie napewno kimś wyjątkowym który bardzo dużo zrobił dla muzyki rozrywkowej na całym świecie. Zawsze kiedy jestem zły wystraczy że posłucham dwóch piosenek nie bede zdradzał tytułów :D moze troche pozniej:D odrazu się uspokajam i czuje się lepiej. Jest globalnym fenomenem jego głos kochały i kochają i będą kochać miliony ludzi. Ale ja MJ traktuje jako człowieka który dużo przeszedl a mimo to został cudownym człowiekiem który dużo zrobił dla potrzebujących. Cenie jego talen muzyczny ale najbardziej wzrusza mnie jego szczerosc, skromnosc i dobroc .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
R.I.P
Michael Jackson
1958-2009
- Michalinka
Przede wszystkim jest moim idolem, jest świetnym tancerzem i piosenkarzem, ideałem człowieka. Inspiruje mnie, daje mi siłę, która pozwala mi tańczyć , dzięki niemu dokształcam się w śpiewaniu, mam dobry humor Uwielbiam go jako osobę i piosenkarza, czasem mam wrażenie, że jest moim bliskim pryjacielem...
Who's bad?
- piotruś pan