Idol! :D

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

PAulina (big fanka)

Idol! :D

Post by PAulina (big fanka) »

Hehehe - dziś w IDOL'u taki miły Koreeńczyk śpiewał "Heal the World" :mj: Ale... niestety, nie bardzo Mu to wychodziło... Ale chłopak wierzył w siebie i chwała mu za to...

Image
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Pank

Re: Idol! :D

Post by Pank »

PAulina (big fanka) wrote:Hehehe - dziś w IDOL'u taki miły Koreeńczyk śpiewał "Heal the World" :mj: Ale... niestety, nie bardzo Mu to wychodziło... Ale chłopak wierzył w siebie i chwała mu za to...

Padłem z krzesła ze śmiechu słuchając jego interpretacji :smiech:

Za parę chwil udostępnie, bo nagrałem ;)
thewiz

Post by thewiz »

Ja tez sie prawie z legowiska sturlalam :wariat: Chlopak byl przemily,ale nie diabla nie moglam wysluchac jego spiewu :smiech:
Pank

Post by Pank »

thewiz wrote:Ja tez sie prawie z legowiska sturlalam :wariat: Chlopak byl przemily,ale nie diabla nie moglam wysluchac jego spiewu :smiech:
No i psów nie je :)

Czemu jak puszczają kogoś, kto śpiewa Michaela to zawsze jakichś niezbyt dobrych? ;) Może w "Idolu extra" jeszcze puszczają innych sympatyków fanów MJ, którzy potrafią śpiewać... ale oglądać tych odcinków już mi się nie chce :-)

Ech, puściłem do YouSendIt plik, zacząłem grać, wyłączam i okazało się, że "nie można znaleźć serwera" - puściłem jeszcze raz, może teraz pójdzie do końca...
Pank

Dałnlołd

Post by Pank »

Invincible

Post by Invincible »

Ja też tego Koreańczyka dziś widziałam śmiszny był nieco, ale nabardziej to mi się podobały opinie szanownego Jury o naszym idolu. Nawet Kuba Wojewódzki się powstrzymał od złośliwych komentarzy i to mnie bardzo ucieszyło. :happy: Natoimiast Jacek Cygan to normalnie urósł w moich oczach bo powiedział, że ten Koreańczyk wziął wszystkie ozdobniki, oprawe śpiewu MJ, ale zapomniał o samym wokalu strasznie mi się to podobało. :happy:
Image
..::PIoTReK::..

Post by ..::PIoTReK::.. »

To wykonanie Koreańczyka mało przypominało "Heal the world", ale brawo za odwage ;-) Jacek Cygan powiedział, że śpiewem mało upodobnił sie ten chłopak do MJ'a, ale za to cała oprawa występu była bliższa orginału :podejrzliwy: NIe bardzo sie z tym zgodze....zastanawiam się czy pan Cygan oglądał kiedyś jakis występ Michael'a, skoro dostrzega takie podobieństwa...
A tak wogóle to zauważyłem, że w tej edycji Idola wiele osób wybiera repertuar MJ'a, a niektórzy nawet tańczą:) co prawda żaden kandydat z piosenką Michael'a nie przeszedł dalej, ale jest jeden gość, który wykonał moonwalk (z dedykacją dla K. Wojewódzkiego), przedtem ładnie coś zaśpiewał i dostał 4TAK...Myśle, że on może jeszcze pokazać coś ciekawego w dalszych etapach...
SUNrise

Re: Dałnlołd

Post by SUNrise »

Aż nie wierzę własnym oczom. Pierwszy raz od pół roku mój internet zatrybił i udało mi się ściągnąć coś z yousendit. Dzięki Pank, za ten fragment z Idola.
Ja myślę, że jury nie powiedziało nic głupiego na MJ, bo po tym wykonaniu, byli pewnie jeszcze długo w szoku, nawet Wojewódzki nie mógł sklecić niczego oryginalnego. Czyli tak jak ja teraz. Ale chłopak był świetny, lubię gdy ktoś podejmuje się tego wyzwania by śpiewać piosenki Michaela. Po prostu Heal The World!
ImageImage
ZAQ84

Post by ZAQ84 »

He he...
no fajne, fajne i sympatyczne...
milo, ze sie ludzie podejmuja Mike'a, choc specyfika jego piosenek jest tak ogromna ze ciezko jest chocby nawiazac do oryginalu :)

Tak mi teraz przyszlo do glowy, czy jury jest na czasie i jakby ktos zapodal "We've Had Enough", czy wiedzieliby o co biega :-)
ZAQ
Paris

Post by Paris »

..::PIoTReK::.. wrote: co prawda żaden kandydat z piosenką Michael'a nie przeszedł dalej,
Hehehe szczerze mówiąc nie dziwie się :)

A co do "Hael the world", chłopak położył wokal bez dwóch zdań. Na początku nie byłam pewna co on śpiewa :/
Kobieta nie umiera z miłości lecz z jej braku.
thewiz

Re: Idol! :D

Post by thewiz »

Hehehe - dziś w IDOL'u taki miły Koreeńczyk śpiewał "Heal the World"

Wlasnie mi sie cos przypomnialo .... ten chlopak nie mial pochodzenia koreanskiego,on z Wietnamu byl..... :wariat:
mrpiter

Post by mrpiter »

No faktycznie. Wydaje się bardzo sympatyczny koleś, ale zaśpiewał "średniawo":) A tak przy okazji. Kiedyś Pank mówiłeś, że jak Ci się uda to wrzucisz jak jakiś pajac śpiewał "Billie Jean". I jak. Udało się?:)

pozdro all
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Pank

Post by Pank »

mrpiter wrote:Kiedyś Pank mówiłeś, że jak Ci się uda to wrzucisz jak jakiś pajac śpiewał "Billie Jean". I jak. Udało się?:)

pozdro all

Nie udało się, bo ja jestem głupi i nie potrafiłem zaprogramować, żeby nagrywało powtórkę glupija
mrpiter

Post by mrpiter »

Trudno. Jakoś przeżyjemy :-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Też oglądałam tego Koreańczyka, co był Wietnamczykiem ;-)
A mi się on w pewnym sensie podobał- sympatyczny był :-)
Myślę, że ma duże możliwośći, ale zjadła go trema :-/
Wchodząc na dzień dobry, zaczął zbyt wysoko śpiewać, a potem to już tylko apokalipsa.... :smutek:
Szkoda, bo myślę, że mógłby tam zaistnieć. :cool:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Post Reply