Mam małe pytanko do Was...:-)
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Mam małe pytanko do Was...:-)
Czy ktoś może wie jak Nasz wielki Michael stworzył takie efekty huraganu w teledysku Earth Song??Oraz czy mógłby mi ktoś podać linka abym mógł ściągnąć teledysk Thrillera w dobrej,wyraznej wersji.Byłbym wdzięczny. 

- Moon_Walk_Er
Nie wiem jak zrobili te huragany... Na pewno komputerowo a MJ udawał, że tak wieje

Co do Thrillera... Hmm
http://www.youtube.com/watch?v=Y2XPaxQtDIk - tutaj jest dobra jakość
A jak ściągać pytaj się Maro - on Ci wytłumaczy, bo ja nie umiem

Co do Thrillera... Hmm

http://www.youtube.com/watch?v=Y2XPaxQtDIk - tutaj jest dobra jakość

A jak ściągać pytaj się Maro - on Ci wytłumaczy, bo ja nie umiem

Last edited by Cocking on Mon, 08 Jan 2007, 20:09, edited 1 time in total.
- majkelzawszespoko
- Moon_Walk_Er
Ponieważ temat brzmi: "Mam małe pytanko do was..." - ja też się o coś spytam:)
Otóż dwa dni temu przeczytałam Moonwalka (nareszcie, czytałam go jak zahipnotyzowana...). Znalazłam tam odpowiedzi na wiele dręczących mnie pytań, ale pare pozostało bez odpowiedzi. Np:
O co chodzi z tą "The girl is mine"? Mówił coś o oskarżeniu, ale nie wyjaśnił o co dokładnie chodziło...
Otóż dwa dni temu przeczytałam Moonwalka (nareszcie, czytałam go jak zahipnotyzowana...). Znalazłam tam odpowiedzi na wiele dręczących mnie pytań, ale pare pozostało bez odpowiedzi. Np:
O co chodzi z tą "The girl is mine"? Mówił coś o oskarżeniu, ale nie wyjaśnił o co dokładnie chodziło...
- Moon_Walk_Er
Kolejne pytanie: W Moonwalku Michael powiedział też, że ktoś powiedział, że on pakuje w siebie jakąś chemię, żeby mieć głos jaki ma. O co chodziło dokładniej? Kto, na jakiej podstawie, kiedy, gdzie i w ogóle co wiecie o tej sprawie? tylko proszę nie odsyłajcie mnie, żebym coś przeczytała, bo jakoś chyba raczej nie będzie mi się chciało szukać...
please...

nigdy o czymś takim nie słyszałem, to widocznie zazdrość o taki głos jaki ma MJ, też bym się z chęcią dowiedział czegoś więcej na temat tego "pomysłu"lol wrote:Kolejne pytanie: W Moonwalku Michael powiedział też, że ktoś powiedział, że on pakuje w siebie jakąś chemię, żeby mieć głos jaki ma. O co chodziło dokładniej? Kto, na jakiej podstawie, kiedy, gdzie i w ogóle co wiecie o tej sprawie? tylko proszę nie odsyłajcie mnie, żebym coś przeczytała, bo jakoś chyba raczej nie będzie mi się chciało szukać... please...
- BillieJean
Wiecie co, to się staje chore - ostatnio zapytano mnie czy to prawda że Michael wdycha hel żeby mieć taki delkiatny głos, come on - naprawdę trzeba nie znać efektów helu na głos żeby zadać takie pytanie, a to oczym wy mówicie jest równie głupie jak zadane mi pytanie, ma taki głos bo się z nim urodził. 

- BillieJean