Maro pisze:Nie no z fanatykami to trochę przegięcie,ja bym nigdy czegoś takiego nie zrobił.Jak był bym fanatykiem to musiał bym wielbić MJ jak niewiem Boga,relikwie.Nie wszytsko co robi/ił MJ jest dla mnie dobre.Tacy ludzie którzy się nazywają fanatykami są ślepo zapatrzeni w osobę.
Dlatego między innymi pomysł jest zły, a nawet gdyby to nazwać inaczej, jak zaproponował wirus2006
wirus2006 pisze:mi chodzi o grupe ludzi ktorzy zawsze poprostu zawsze sa po stronie MJ zawsze wszystko jest piekne i cudowne
to jest to promowanie czegoś na mój gust chorego.
Maro pisze:Pomysł z podpisem pod nickiem jest dość dobry ale na co on komu?
Nie jest użyteczny, ani potrzebny, ale ktoś np. może chcieć napisać swoje imię i nazwisko pod nickiem i uważam, że pomysł nie jest taki zły.
Maro pisze:Łączenie postów,jest najgorszą z najgorszych opcji na forach,podam przykład:napisałem posta dajmy że 4.5.2006r. przykładowo ze zdjęciem wkleiłem,nikt nie pisał przez miesiąć a Ja znalazłem znów dośc ciekawą fotkę z którą się chce podzielić z ludźmi ale mój post zostaje dołączony do tamtego i na skutek tego nie widać że temat został uaktualniony.
Dokładnie!!
Maro pisze:uwaga szła by do moderatora,zamiast pisać w temacie że to już było etc.,ułatwiło by to prace moderatorom którzy nie zawsze czytają wszystkie tematy.
Może i tak, ale nie chciałbym być zasypywany informacjami, że tu i tu i tam... już wolę jak ktoś z userów napisze... wtedy ktoś może dostać linka do tematu, który już był, dostać jakieś wyjaśnienie... samo usunięcie postu to trochę mało.
Maro pisze:ps.Majkel fajnei że strona Twoja ruszyła,postaram się wklejać linki gdzie się da i gdzie można.
Wielkie dzięki :)
Następna w kolejności jest nasza...
Maro pisze:ps2.Ten gośc w sprawie tego przeciw spam botom znalazł coś innego
Nie ma problemu. Napisz mi PW co/gdzie/skąd, bo jestem ciekaw.
...