Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
No i brawo.Rafał ja myślałem nad takim bardziej zaawansowanym czyli że po nacisnięciu opcji raportuj wyskakiwało by jak by pisac nowy post i tam pisało by śię uwagę.No ale dobre i to.
ps.Tamten gośc co miał pisac do Ciebie w sprawie wiesz jakiej nie napisał mi co znalazł przeciw spam botom.
ps2.Ma napisać(napisał?) inny gość,admin jakiegoś forum któremu poleciłem...etc.,daj znać jak coś.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maro wrote:ja myślałem nad takim bardziej zaawansowanym czyli że po nacisnięciu opcji raportuj wyskakiwało by jak by pisac nowy post i tam pisało by śię uwagę.
Nie do końca zrozumiałem... może jakiś przykład? Masz gdzieś jakiś? To może jeszcze zmienie, zanim dodałem do pozostałych styli, to zamiast dodawać to bym zrobił od nowa, jeśli warto.
Maro wrote:ps2.Ma napisać(napisał?) inny gość,admin jakiegoś forum któremu poleciłem...etc.,daj znać jak coś.
Dzięki. Spoko, jak ktoś chce to mogę zrobić to od ręki.
Maro wrote:ja myślałem nad takim bardziej zaawansowanym czyli że po nacisnięciu opcji raportuj wyskakiwało by jak by pisac nowy post i tam pisało by śię uwagę.
Nie do końca zrozumiałem... może jakiś przykład? Masz gdzieś jakiś? To może jeszcze zmienie, zanim dodałem do pozostałych styli, to zamiast dodawać to bym zrobił od nowa, jeśli warto.
No mam gdzie pokazać tylko że to jest forum warezowe i musiał bys się zarejestrować,ale zrobie screen:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Majkel wrote:Proszę nie nadużywać tej funkcji.
Osoby nadużywające jej... zostaną zablokowane i nie będą mogły jej wcale używać.
Zastanawiam się, czy zaraportowanie mi postu o treści "zgadzam się" napisanego w dniu (UWAGA!) 5-go maja 2006 roku, mogę uznać za nadużycie?
Nie będę wymieniać nazwy użytkownika, ale Człowieku, czy zamierzasz przekopać całe forum od początku jego istnienia?
Trochę to może czasu zająć.....
Mówią, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Majkel wrote:Jest nowy sposób raportowania - według mnie o wiele lepszy. Dzięki Maro!
Teraz trzeba podać powód wysłania raportu o "złym" poście.
Trzeba kliknąć na i później podać powód - może być krótko i rzeczowo, nawet lepiej, im krócej i konkretniej tym lepiej.
Brawo Rafał taka opcja jest lepsza,i trzeba uzasadnić dlaczego chcę zgłosić dany post,temat do moderatora.
Fajnie że Twoje forum można modyfikować bo nasze jest stałe i nie da rady.Ja bym z chęcią na swoim wprowadził warny,raporty i plusy dla użytkowników którzy komuś by pomogli.