Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- LittleDevil
- Site Admin
Janet : nominacja do Grammy
Janet Jackson otrzymala nominacje do nagrody Grammy w kategorii "najlepszy album" w dziale R&B. Wreczenie nagrod odbedzie sie 11 lutego 2007 w Staples Center w Los Angeles, uroczystosc transmitowana bedzie live przez stacje CBSmiedzy miedzy godzina 20 a 23.30 (ET/PT), czyli od godz. 12 naszego czasu.
Field 6 — R&B
Category 30
Best Contemporary R&B Album
(For albums containing 51% or more playing time of VOCAL tracks.)
B'Day
Beyoncé
[Sony Urban Music/Columbia]
Chris Brown
Chris Brown
[Jive Records/Zomba Label Group]
20 Y.O.
Janet Jackson
[Virgin Records]
Kelis Was Here
Kelis
[Jive Records/Zomba Label Group/Dope Entertainment]
In My Own Words
Ne-Yo
[Def Jam Recordings]
(www.grammy.com)
Field 6 — R&B
Category 30
Best Contemporary R&B Album
(For albums containing 51% or more playing time of VOCAL tracks.)
B'Day
Beyoncé
[Sony Urban Music/Columbia]
Chris Brown
Chris Brown
[Jive Records/Zomba Label Group]
20 Y.O.
Janet Jackson
[Virgin Records]
Kelis Was Here
Kelis
[Jive Records/Zomba Label Group/Dope Entertainment]
In My Own Words
Ne-Yo
[Def Jam Recordings]
(www.grammy.com)
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
Ej..., nie czepiajcie się tak tego ThrilleraXscape pisze:Wtedy gdy pokaże światu że stać go jeszcze na coś poważnego w muzyce.Wtedy pewnie dostanie taką nagrodę.No chyba że dostanie grammy znow za Thrillera.Moon_Walk_Er pisze:Fajnie, tylko że nagrody Grammy to specjalność Michaela...
Ciekawe kiedy on odbierze znowu jaką statuetkę
Michael na pewno pokaże coś jeszcze śwatu! Coś czego znów dokona w muzyce! Wtedy wszystkim pismakom, paparazzim i innych hiphopowcom szczeny opadną na ziemię! Ja w to wierzę! Wierzę w Michaela, w jego talent, jego geniusz, jego charyzmę, jego osobowość!
Michael da czadu i to w oczywiście pozytywnym tego słowa znaczeniu!
GO ON MICHAEL!!!
No właśnie nieszczególnie Michaela. Poza naręczem właśnie za Thrillera to później już było marnie. Podobnie z Video Music Awards. Niby MJ taki odkrywczy w videoklipach, ale nagród poza Thrillerem też niewiele dostał. Ale za to jest nagroda im. Michaela Jacksona. Dziwny paradoks.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- Stanisław Leon Kazberuk
A kto pokusiłby się o wyłonienie the best... ze 'sławetnego' zestawu All For You - Damita Jo - 20 Y.O.? [bo Velvet Rope to trochę inna półka. Nie-plastik.]
Nie znam całego "20 Y.O." [jeszcze] ale z pewnością ilość zasłyszanej muzyki wystarczy mi do wystawienia oceny. I całej tej trójcy najmniej denerwuje mnie jednak 'All For You'. Niekiedy nawet sprawia mi przyjemność słuchanie kilku 'rodzynków z tej popowej sieczki. Natomiast 'Damita Jo' jest dla mnie zbyt... prymitywna.
Nie znam całego "20 Y.O." [jeszcze] ale z pewnością ilość zasłyszanej muzyki wystarczy mi do wystawienia oceny. I całej tej trójcy najmniej denerwuje mnie jednak 'All For You'. Niekiedy nawet sprawia mi przyjemność słuchanie kilku 'rodzynków z tej popowej sieczki. Natomiast 'Damita Jo' jest dla mnie zbyt... prymitywna.
Wreszcie można obejrzeć
Janet Jackson - All For You (Live MTV Icon 2001)
ps. Tu jest świetna w tańcu :]
Janet Jackson - All For You (Live MTV Icon 2001)
ps. Tu jest świetna w tańcu :]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Nowe fotki Janet. Nie chce mi się zakładać nowego tematu :]
Gdyby któryś z moderatorów mógł zmienić nazwę tematu na Janet Jackson, byłoby fajnie. Wszystko o Janet w jednym topicu...
Na przyjęciu Clive Davis Pre-Grammy Awards 2007
10/02/2007
---
Gdyby któryś z moderatorów mógł zmienić nazwę tematu na Janet Jackson, byłoby fajnie. Wszystko o Janet w jednym topicu...
Na przyjęciu Clive Davis Pre-Grammy Awards 2007
10/02/2007
---
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- BillieJean
Moje ulubione teledyski:Mroczuś pisze:Czy ktoś z Was może mi podać kilka ciekawych teledysków ( tytułów) Pani Jackson
Rhythm Nation; The Pleasure Principle; Control; Love Will Never Do Without You; That's The Way Love Goes; Alright; If; Together Again; Any Time, Any Place :]
Ostatnio zmieniony sob, 10 mar 2007, 13:04 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...