Zmiana skryptu forum.
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Zmiana skryptu forum.
Bardzo bym prosił o zmianę skryptu forum na Invision Power Board.
Wersję 2.1.7 mam dostępną, więc jeśli któryś z adminów by chciał i mógł to dam link. Ten skrypt jest znacznie lepszy od phpbb.
np to forum:
http://e-music.xp.pl (do pokazania tylko jak wygląda ten skrypt jeśli nikt nie widział)
Wersję 2.1.7 mam dostępną, więc jeśli któryś z adminów by chciał i mógł to dam link. Ten skrypt jest znacznie lepszy od phpbb.
np to forum:
http://e-music.xp.pl (do pokazania tylko jak wygląda ten skrypt jeśli nikt nie widział)
Dzięki za uwagę, ale co konkretnie w tym forum Ci nie odpowiada?
W czym konkretnie IPB jest według Ciebie lepsze, że warto by zmieniać?
Po co robić zamieszanie mniej zaawansowanym użytkownikom?
Nie widzę potrzeby.
Do phpBB są setki dostępnych modyfikacji, jest i będzie w pełni darmowe, istnieją fora z świetnym wsparciem, setki styli graficznych...
"Aplikacja ta w wersjach 1.0-2.0 trial jest darmowa, ale począwszy od wersji 2.0.1 wzwyż jest płatna." - więc wybierając system IPB skazujemy sę aby tkwić w tyle.
P.S.
3 razy usiłowałem wejść na ten link od Ciebie, na to forum... i co? Pusta biała strona.
Nie widzę potrzeby.
Do phpBB są setki dostępnych modyfikacji, jest i będzie w pełni darmowe, istnieją fora z świetnym wsparciem, setki styli graficznych...
"Aplikacja ta w wersjach 1.0-2.0 trial jest darmowa, ale począwszy od wersji 2.0.1 wzwyż jest płatna." - więc wybierając system IPB skazujemy sę aby tkwić w tyle.
P.S.
3 razy usiłowałem wejść na ten link od Ciebie, na to forum... i co? Pusta biała strona.
...
Nie to, że mi nie odpowiada, lecz uważam, że Skrypt IPB jest lepszy..Majkel wrote:Dzięki za uwagę, ale co konkretnie w tym forum Ci nie odpowiada?
Nie widzę potrzeby.
P.S.
lepszy wygląd, rozpoznanie forum. ładne skórki, lepszy ACP.. po prostu ten skrypt jest najlepszy.. pobił vBulletin o ile mnie pamięć nie myli.
Więc skoro odpowiada, to ok'Commoner wrote:Nie to, że mi nie odpowiada, lecz uważam, że Skrypt IPB jest lepszy..
Nie zgodzę się.Commoner wrote:lepszy wygląd
Nie zrozumiałem...Commoner wrote:rozpoznanie forum
tak samo do phpBB i więcej nawetCommoner wrote:ładne skórki
że co?Commoner wrote:lepszy ACP
To fajnie, że wygrał jakiś ranking.Commoner wrote:po prostu ten skrypt jest najlepszy.. pobił vBulletin o ile mnie pamięć nie myli.
...
Każdy ma swoje zdanie - ja moje poparłem argumentami.Commoner wrote:Po prostu jest lepsze.
Na górze forum "Profil" i na dole "Styl Forum:"Commoner wrote:btw.- gdzie mogę zmienić skin?
To jest dopiero dno. Sypie się, upchane w nim masę bzdór, zarzyna serwer i wolno działa, same z nim problemy. Dobre na fora "masówki" i dla adminów, którzy nie wiedzą co i jak dobrać i zmodyfikować... lub im się nie chce, więc najlepiej wziąć wszystko w wilekiej paczce.Commoner wrote:jeszcze jedna sprawa.. może jak nie IPB to chociaż phpBB by przemo ?
- Czym jest "phpBB by Przemo"? Właśnie zwykłym forum phpBB z dodanymi modyfikacjami.Commoner wrote:phpBB zwykłe po prostu SSIE
- Czym jest nasze forum? Systemem phpBB z dodanymi godnymi uwagi modyfikacjami.
Dziękuję

...