100 000 $ na lekarstwa

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

To ja już nie łapię:
MJ ma te długi (miał) czy to wszystko to jedynie kłamstwo ze strony onet.pl??
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Miał.Ale je spłacił, a M.Dż.* napisała do Luth w związku z jej wypowiedzią.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

huczek pisze:Kiedyś był bardzo dobry zwyczaj wywalania wszystkich brukowych informacji pt. "napisano w onecie, wp lub interia". Wątki te wnoszą tylko niepotrzebne zamieszanie.
Jako ktoś zainteresowany podawaniem sprawdzonych informacji chciałabym coś powiedziec od siebie.
Plotki są be i szkodzą, ale zaszkodzić może również całkowite usunięcie ich z forum.
Z tego prostego powodu, że fani i tak na onet pójdą, gazetę przeczytają i o plotkach i tak się dowiedzą. wielu z nich w to uwierzy. Forum jest po to, żeby wyjaśniać takie sprawy.

A jeśli na forum nie będzie wzmianki o plotce, to wyjaśnienia, że ta plotka istotnie jest plotką także nie będzie.

I tu miałabym prośbę do Jego Moderowatości Pięciorga Imion, o nieusuwanie takich plotek z forum, ALE o zmienianie tematów .

Po prostu dodając wyraz "plotka" w takim temacie.

Na przykład:
Plotka: Układ do Smooth Criminal ułożył Bubbles i teraz oskarża Jacksona o plagiat
Plotka: Michaelowi urosło trzecie oko na plecach
Plotka: Michael zawsze śpiewa na żywo, ale "hoo hoooo" jest odtwarzane z playbacku.

To nie jest tylko mój pomysł, kiedyś NewsTeam się nad tym zastanawiał i doszedł do własnie takich wniosków jak wyżej.

PS. Ktoś kiedyś wspomniał, że News Teamu już nie ma. To przy okazji zdementuję tę plotkę, bo on jest. Jeno proces się skończył i nie ma ton informacji do przetworzenia, a fani sobie sami dobrze radzą z tymi co są. Jednak od czasu do czasu tez coś piszemy, ale już z własnych kont , a nie jak kiedyś z konta NewsTeamu. Życie Michaela się zmieniło to i my się zmieniłyśmy. I to na tyle.
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

MJowitek pisze:Na przykład:
Plotka: Układ do Smooth Criminal ułożył Bubbles i teraz oskarża Jacksona o plagiat
Plotka: Michaelowi urosło trzecie oko na plecach
Plotka: Michael zawsze śpiewa na żywo, ale "hoo hoooo" jest odtwarzane z playbacku.
:smiech: Mocne :smiech:
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

popieram MJowitka to bardzo dobry pomysł, będzie więcej porządku na forum !! :happy: :happy:
Honorata13

Post autor: Honorata13 »

No nie wytrzymalam w koncu!! Kochani ,dlaczego tak sie przejmujecie plotkami,czy nie wiecie ,ze Idol o ktorym sie nie mowi przestaje byc IDOLEM (dla mas). "MOWTA CO CHCETA BYLE Z NAZWISKIEM." Znacie to? Nie ma znaczenia co pisza gazety itd. wazne ,ze pisza.Poza tym mysle ,za Michael wiele informacji sam puszcza w obieg CELOWO. Bo tak sie robi w tym fachu. Jasne ,ze czesc plotek jest tworzonych przez zlosliwcow , ale kto by sie tam tym przejmowal. JA NAPEWNO NIE. A dlugi? No jakbym byla MICHAELEM to pewnie tez nie bylabym w stanie pilnowac wszystkiego i wszystkich.Sama czesto zapominam o rachunku np. za prad,wiec..... :dance: :mj:
Awatar użytkownika
Karolina

Re: 100 000 $ na lekarstwa

Post autor: Karolina »

lol pisze:
MJPOWER pisze:Zadłużenie piosenkarza w bankach wynosi obecnie kilkaset milionów dolarów. Zabezpieczeniem tych kredytów są warte około 1 miliarda dolarów udziały Michaela Jacksona w katalogach muzycznych firmy Sony.
Jak to kilkaset? To na co on tyle wydał...? Chyba nie na leki...

A co to za udziały Michaela w katalogach muzycznych firmy Sony (głupie pytanie, ale głupek ze mnie glupija )?

Można tyle wydać na leki, jak tylko się ma kasę. Ja mam tzw. azs, na szczęście nie jest u mnie widoczne :wariat:
No i codziennie zapisuję sobie nazwy nowych leków, bo może mi pomogą.
Ostatnio byłam z koleżanką na zakupach w Galerii Mokotów i wydałam całą kasę na leki :-/
Może zły przykład, bo z tego, co wiem, to Michael nie ma atopowego zapalenia skóry, no ale wydać tyle kasy można :crazy: jeśli ma się taki talent, jak ja.
A może kupował środki na vitiligo, które pewnie tanie nie są...?

Chyba gadam już bez sensu...
Pozdro.
ODPOWIEDZ