Teraz doszedłem do wniosku, że wszystkie przytoczone przez nas argumenty są (lub przynajmniej mogą być) zgodne z prawdą. Chociażby każdy po trochu...
M.Dż.* pisze:Niby też możliwe, ale w takim razie, nie rozumiem, po co Michael nosił maseczkę podczas swojego pobytu np. w Warszawie, kiedy po słońcu nie było, ani widu ani słychu?
Tu myślałem o ochronie przed tym drugim czynnikiem jakim są błyski fleszy.
Pytanie do MJowitka: Czy światło z lamp błyskowych może szkodzić osobom chorym na vitiligo w jakimś znacznym stopniu?
nigdy o tym nie slyszalem, wydaje mi sie ze w znacznym stopniu nie powinno szkodzic, ale to sa na tyle rzadkie przypadki, ze tego sie nie bada, mozna by poszukac jak ogolnie wplywaja takie blyski na skore i wtedy cos wywnioskowac; na pewno w nadmiarze nie jest to zabiegiem odmladzajacym skore, ale chyba bardziej to szkodzi to na oczy niz skore.
Ja tak na temat zapachów używanych przez MJ'a...
Nie wiem czy to jest wiarygodne źródło, lecz na pewnej stronie wyczytałam, że Michael lubi Opium Red...
Dokładniej macie tutaj: http://mjtkop.com/home/modules/smartfaq ... ?faqid=121
Hej... ja mam do Was pytanie troche z innej beczki... potrzebowałabym pewnej informacji do sql,a mianowicie tego,czy MJ jest w jakikolwiek sposób powiązany z Walią?? Może jakiś koncert, albo posiadłość... może jakiś fragment tekstu piosenki o Walii albo wypowiedź?? Właściwie co tylko znajdziecie...
W wywiadzie z Oprah (i nie tylko) powiedział że nie. Że gdyby to wszystko się nie wydarzyło nie miałby tego co ma teraz, tak dobrego kontaktu z dziećmi i tak dalej. Powiedział też że rekompensuje sobie teraz za tamte czasy i że całkiem nieźle sie przy tym bawi więc - masz odpowiedź na swoje pytanie.
chiala bym sie dowiedziec ile wazy:)Woecie moze????
Ostatnio chyba niezbyt dużo. Mam na myśli, że dużo mniej niż jakieś 5-6 lat temu. Chyba że mam jakieś omany. Możliwe, iż te jego czarne wdzianka dają taki efekt Wygląda chudo....
ps. Obiecałam sobie nie brać udziału w dyskusjach bezpośrednio nie tyczących się twórczości Michaela, ale chyba będę musiała złamać postanowienie. Chociaż w sumie jego wygląd coś niecoś ze sztuką ma jednak wspólnego
No w sumie wagowo od tamtego nieszczesnego czasu sie nie zminil nie??Jak dla mnie ale powyzej 60 nie wazy:):Pa 120 funtow to ja nie wiem ile to jest ale cos kolo tego:)NIE:?
120 funtów to dokładnie 54,4310kg....hm...coś lub ktoś tu chyba oszukuje....wygląda chudo, ale chyba nie aż tak?
ps. istnieje jeszcze opcja, że liczyć nie potrafię;) jakby co proszę mnie poprawić;)
W listopadzie 2003 r MJ był pod wpływem silnego stresu i tak do czerwca 2005...co odbiło się na gwałtownym spadku masy ciała i małym apetytem...
Teraz podejrzewam, że waży w granicach 60 - 65 kg, a szczupła sylwetka jest efektem sportowego trybu życia, które MJ prowadzi(ł) (w Bahrainie, w Irlandii)...pływanie, konna jazda...itd
Ostatnio zmieniony wt, 30 sty 2007, 17:00 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Ale to zdjęcie było zrobione przed wyniszczającym procesem
boje się myśleć ile ważył po nim...Teraz chociaż jest bardzo szczuply wygląda o wiele zdrowiej, ale na WMA aż chciało sie zapytać "gdzie jego twarz?"bo dawno nie widziałam tak zapadiętych policzków.
Bi-chan pisze:chciałabym się dowiedzieć o czym myśli przed pujściem spać i co go inspiruje że pisze tak cudowne piosenki
Sorki ,że tak odkopuję ten temat i nie wiem czzy ktoś już o tym pisał ,ale w unauthorized interview (ktory jest na youtube) mówi,że inspirują go odgłosy oceanu i noc
Pozdrawiam
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."