Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Teraz doszedłem do wniosku, że wszystkie przytoczone przez nas argumenty są (lub przynajmniej mogą być) zgodne z prawdą. Chociażby każdy po trochu...
M.Dż.* pisze:Niby też możliwe, ale w takim razie, nie rozumiem, po co Michael nosił maseczkę podczas swojego pobytu np. w Warszawie, kiedy po słońcu nie było, ani widu ani słychu?
Tu myślałem o ochronie przed tym drugim czynnikiem jakim są błyski fleszy.
Pytanie do MJowitka: Czy światło z lamp błyskowych może szkodzić osobom chorym na vitiligo w jakimś znacznym stopniu?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Moon_Walk_Er pisze: Pytanie do MJowitka: Czy światło z lamp błyskowych może szkodzić osobom chorym na vitiligo w jakimś znacznym stopniu?
Zapytałam kogoś, kogo uważam za obeznanego w temacie vitiligo i odpowiedział, że:

Kod: Zaznacz cały

nigdy o tym nie slyszalem, wydaje mi sie ze w znacznym stopniu nie powinno szkodzic, ale to sa na tyle rzadkie przypadki, ze tego sie nie bada, mozna by poszukac jak ogolnie wplywaja takie blyski na skore i wtedy cos wywnioskowac; na pewno w nadmiarze nie jest to zabiegiem odmladzajacym skore, ale chyba bardziej to szkodzi to na oczy niz skore.
Luth

Post autor: Luth »

Ja tak na temat zapachów używanych przez MJ'a...
Nie wiem czy to jest wiarygodne źródło, lecz na pewnej stronie wyczytałam, że Michael lubi Opium Red...
Dokładniej macie tutaj:
http://mjtkop.com/home/modules/smartfaq ... ?faqid=121
Awatar użytkownika
Ola

Post autor: Ola »

Hej... ja mam do Was pytanie troche z innej beczki... potrzebowałabym pewnej informacji do sql,a mianowicie tego,czy MJ jest w jakikolwiek sposób powiązany z Walią?? Może jakiś koncert, albo posiadłość... może jakiś fragment tekstu piosenki o Walii albo wypowiedź?? Właściwie co tylko znajdziecie...

Bardzo Was prosze o pomoc japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
just child

Post autor: just child »

Ja chciała bym go zapytac czy oddał by całą swoją slawę i wszystkie swoje pieniądze gdyby tylko mógł miec normalne dzieciństwo oraz normalnego ojca.
Whatzupwitu?
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

W wywiadzie z Oprah (i nie tylko) powiedział że nie. Że gdyby to wszystko się nie wydarzyło nie miałby tego co ma teraz, tak dobrego kontaktu z dziećmi i tak dalej. Powiedział też że rekompensuje sobie teraz za tamte czasy i że całkiem nieźle sie przy tym bawi więc - masz odpowiedź na swoje pytanie. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

a wiecie ci .....ja zawsze byłam ciekawa jaką grupe krwi ma Mj???

Obrazek
ja słyszałam ,że używa Calvin Klain ( nie wiem jak to sie pisze ) OPIUM
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

chiala bym sie dowiedziec ile wazy:)Woecie moze???? :surrender:
Awatar użytkownika
Lilith

Post autor: Lilith »

chiala bym sie dowiedziec ile wazy:)Woecie moze????
Ostatnio chyba niezbyt dużo. Mam na myśli, że dużo mniej niż jakieś 5-6 lat temu. Chyba że mam jakieś omany. Możliwe, iż te jego czarne wdzianka dają taki efekt ;-) Wygląda chudo....

ps. Obiecałam sobie nie brać udziału w dyskusjach bezpośrednio nie tyczących się twórczości Michaela, ale chyba będę musiała złamać postanowienie. :surrender: Chociaż w sumie jego wygląd coś niecoś ze sztuką ma jednak wspólnego :-)
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

No w sumie wagowo od tamtego nieszczesnego czasu sie nie zminil nie??Jak dla mnie ale powyzej 60 nie wazy:):Pa 120 funtow to ja nie wiem ile to jest ale cos kolo tego:)NIE:?
Awatar użytkownika
Lilith

Post autor: Lilith »

120 funtów to dokładnie 54,4310kg....hm...coś lub ktoś tu chyba oszukuje....wygląda chudo, ale chyba nie aż tak?
ps. istnieje jeszcze opcja, że liczyć nie potrafię;) jakby co proszę mnie poprawić;)
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

W listopadzie 2003 r MJ był pod wpływem silnego stresu i tak do czerwca 2005...co odbiło się na gwałtownym spadku masy ciała i małym apetytem...

Teraz podejrzewam, że waży w granicach 60 - 65 kg, a szczupła sylwetka jest efektem sportowego trybu życia, które MJ prowadzi(ł) (w Bahrainie, w Irlandii)...pływanie, konna jazda...itd ;-)
Ostatnio zmieniony wt, 30 sty 2007, 17:00 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Ale to zdjęcie było zrobione przed wyniszczającym procesem
boje się myśleć ile ważył po nim...Teraz chociaż jest bardzo szczuply wygląda o wiele zdrowiej, ale na WMA aż chciało sie zapytać "gdzie jego twarz?"bo dawno nie widziałam tak zapadiętych policzków.
Obrazek
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Bi-chan pisze:chciałabym się dowiedzieć o czym myśli przed pujściem spać i co go inspiruje że pisze tak cudowne piosenki :mj:
Sorki ,że tak odkopuję ten temat i nie wiem czzy ktoś już o tym pisał ,ale w unauthorized interview (ktory jest na youtube) mówi,że inspirują go odgłosy oceanu i noc :mj:
Pozdrawiam
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
just child

Post autor: just child »

A mnie za to ciekawi jak sie uczył w szkole xP
Whatzupwitu?
ODPOWIEDZ