Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2007)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- just child
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Moim zdaniem to było 31 marca 2004.MJowitek pisze:Kiedy to było?
http://img64.imageshack.us/img64/448/1602jv.jpg
SILENTIUM pisze:Według informacji na steady-laughin zdjęcie było zrobione 4 kwietnia 2004 w Waszngtonie na jakiejś gali AASA.MJowitek pisze:Chyba najbardziej lubię zdjęcia niepozowane. Jak to. Kiedy to było?
Michael na Capitol Hill był w dniach 30 i 31 marca (gdzie dyskutowano o problemie jakim jest AIDS).
Nagrodę the Humanitarian Award od The African Ambassadors' Spouses Association (AASA) dostał 1 kwietnia.
Zdjęcie które wrzuciła MJowitek było zrobione 31 marca (tak jak już we wcześniejszym poście pisałam)
kilka innych fotek
WASHINGTON, DC - MARCH 31: (EXCLUSIVE) Singer Michael Jackson meets with Rep. Sheila Jackson Lee (D-TX) and African Ambassadors on March 31, 2004 on Capitol Hill in Washington, DC.
reszta na
>gettyimages
a na to zdjęcie moge patrzeć sie całymi godzinami
takie zdjęcia tez lubie !
No dobra musze juz spadać po mału bo szkoła zamyka swe progi , mam tylko wielką nadzieje,że spodobają wam się te fotki .Sprubuje znaleźć jeszcze coś fajnego w dobrej jakości !!! Pozdrowionka.
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
OK to by było na tyle mam nadzieje ,że i to przypadnie Wam do gustu postaram sie przesłać coś jeszcze jak tylko dorwe się do kompa. Jeśli ktoś ma fajne foty niech pisze !! Pozdrawiam serdecznie pa
M.Dż.*--> Zamiast mnożyć posty niczym króliki, proszę o używanie funkcji "zmień".
Dziękuję.
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
- Michalinka
Zdjątka w mniejszym formacie:
W większym:
Z Ouincy'm Jones'em
M.Dż.*--> Uwaga j.w. + ponownie proszę o usunięcie jednego z banerów w podpisie.
W większym:
Z Ouincy'm Jones'em
M.Dż.*--> Uwaga j.w. + ponownie proszę o usunięcie jednego z banerów w podpisie.
Ostatnio zmieniony ndz, 21 sty 2007, 21:24 przez Michalinka, łącznie zmieniany 7 razy.
Who's bad?
Ostatnio zmieniony śr, 24 sty 2007, 22:39 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Bardzo proszę nie bić mnie za mocno jeśli zdjęcia się powtórzą, ale dosłownie ponad połowa zamieszczonych tu fotek nie wyświetla mi się
Wkleję tu na razie zdjęcia uśmiechniętego Michaela ^^ Coby sie wszystkim ten uśmiech udzielił :D
Mike: *Co by tu jeszcze zbroić....? * ;p
Że sie tak wyrażę.... PRZEkocham jego uśmiech *_*
Wkleję tu na razie zdjęcia uśmiechniętego Michaela ^^ Coby sie wszystkim ten uśmiech udzielił :D
Mike: *Co by tu jeszcze zbroić....? * ;p
Że sie tak wyrażę.... PRZEkocham jego uśmiech *_*