Living with Michael Jackson PL

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

japrosic
Miałam właśnie napisać (przed)wczoraj, że Buszmen nam się rozkręcił i wrzuca prezenty na gwiazdkę. Zatem czynię to dziś :-)
Dzięki! :happy:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Dzięki z polską wersję. Mógłbym trochę ponarzekać na wielkość obu plików ale sobie daruję. ;]
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

widziałem to już dawno temu na TVP2 ;)
Podobno po tym ten Bash coś tam inaczej zinterpretował całkowicie tą historię. ofc na niekorzyść M.J-a
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Taa...to właśnie nasz ukochany:/ Bashit bardzo się przyczynił do złej prasy Michaela...no może Michael powinien się zorientować że nie każdy kto się do niego uśmiecha jest jego przyjacielem...i nie powinien był powiedzieć kilku rzeczy ale było by miło ze strony Bashita gdyby wykazał odrobinę dobrej woli i postarał się Michaela zrozumieć a nie mówić że to wszystko było bardzo ' disturbing '
Obrazek
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

A ja mam takie pytanie... Living With Michael Jackson zostało nakręcone przed czy po Private Home Movies? :knuje:
I wielkie dzięki za polską wersję japrosic
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
For-Example

Post autor: For-Example »

Dobre pytanie ! ale mi sie wydaje ze Private Home Movie bylo przed LWMJ bo Private Home Movie to Era Invicible a LWMJ jest z 2003 roku chyba.
Obrazek
Awatar użytkownika
tadeyro

Post autor: tadeyro »

Wydaje mi się, że PHM było pożniej ;-)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

PHM i Take 2 było ripostą na LWMJ :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Maro pisze:PHM i Take 2 było ripostą na LWMJ :-)
Właśnie też tak pomyślałam, że to musiał być kontratak na baSHITa. Ale co to jest to Take 2?
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
For-Example

Ale to dziwne.. bo w sumie Mike w PHM wyglada tak samo jak na premierze Invicible w Nowym Jorku.. i wyglada mi to wszystko na rok 2002 a LWMJ byl jak Mike mial dluzsze wlosy czyli 2003 :) niewiem tak mi sie wydaje - moge sie mylic oczywiscie.. - aha i wogole to od nie dawna mam PHM w super jakosci.. strasznie podoba mi sie ten program.. myslalem czy moze ma ktos polskie napisy? - a jak nie to moze zrobi je ktos ze mna na spolke :) ? bo jak sa napisy to i lektora da sie zrobic :) poprzez syntezator mowy :) dobra sprawa :) dawac znac.
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Jeszcze raz dla jasności.
LWMJ zostało wyemitowane 03/02/2003. MJ szybko zareagował na negatywny wydźwięk 1-szego dokumentu i w kwietniu 2003 r kolejno pojawiły się "The Michael Jackson Interview: The Footage You Were Never Meant to See - Take2" i nieco później ale również w kwietniu PHM. Take 2 - to jest ten sam dokument, co LWMJ, tylko 'bez cenzury i manipulacji' i nagrywany prywatnymi kamerami MJa. PHM zaś jak sama nazwa sugeruje to prywatne nagrania MJa od dzieciństwa aż do roku 2003.

PL - transkrypt do PHM
/4 post (Mike'a) od góry/

Jednakże M. Bashir wyjechał z drugim dokumentem pt. Michael Jackson's Secret World, który miał być negatywną kontrodpowiedzią na Take2. (Nie pamiętam tylko w jakim odstępie czasowym po wyemitowaniu Take2?)
Ostatnio zmieniony śr, 24 wrz 2008, 19:17 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
For-Example

jestes mistrzynia Cicha :) !! :)

Dzieki wielkie :)

F.E
Obrazek
Awatar użytkownika
Patty

LWMJ-pytanie,prosba

Post autor: Patty »

Czy mugl by ktos wrzucic LIving With Michael Jackson PL...na megaupload...bo ja tak sciagam z tej innej strony juz ze dwa miesiace.... a i tak jakos mi sie nie che sciagnac;;( :surrender:
Awatar użytkownika
Maro

Re: LWMJ-pytanie,prosba

Post autor: Maro »

Patty pisze:Czy mugl by ktos wrzucic LIving With Michael Jackson PL...na megaupload...bo ja tak sciagam z tej innej strony juz ze dwa miesiace.... a i tak jakos mi sie nie che sciagnac;;( :surrender:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2599

:surrender:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ