Seksualna atrakcyjność Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Thriller
Mnie osobiście najbardziej pociąga wizerunek Michaela z okresu płyty "Thriller". Serce mi szybciej bije,kiedy widze go w "Beat it" albo w "Say say say". Macie rację Michael jest wyjątkowy i nawet teraz,mając 50 na karku ma coś w sobie... oddałabym wszystko za jednego big kiss with him hihihihihi ;)
- Michalinka
Mam takie samo uczucie i tak samo ludzie się mnie pytają jak ciebie. Nawet ankiete robili:"Kto z was lubi Michael'a Jackson'a?". No i zgadnijcie jaka była odpowiedź...Karolina pisze:Dla mnie Michael jest piękny, seksowny, atrakcyjny... Szczególnie w 'Bad'.
Dużo osób się pyta: 'co ty w Nim widzisz?'.
Ja sama nie wiem . Po prostu Go kocham i jest moim ideałem...
Witam nową rówieśniczkę i urzytkowniczkę forum :)
Who's bad?
- just child
błaaagaaammm
Prawde powiedziawszy to Michael był pierwszym chłopakiem,który spodobał mi się...no z wyglądu głównie.Byłam wtedy bardzo mała jak go poraz pierwszy zobaczyłam.Ale to zostało do dzisiaj.A to z tą seksualną atrakcyjnością...To żałuje,że nie urodziłam się chociarz 10 lat wcześniej^^
Prawde powiedziawszy to Michael był pierwszym chłopakiem,który spodobał mi się...no z wyglądu głównie.Byłam wtedy bardzo mała jak go poraz pierwszy zobaczyłam.Ale to zostało do dzisiaj.A to z tą seksualną atrakcyjnością...To żałuje,że nie urodziłam się chociarz 10 lat wcześniej^^
Whatzupwitu?
-
- BillieJean
E ta, ....zgadzam sie z Billie Jean...to tak samo jakby nie wiem ....Wezcie np. taka Marly Monroe<nie wiem jak ise to pisze>dla jednego PANA by byla to nizla laska z wdziekiem i bojaca wrecz finezja a dla drugiego znowusz sztuczka lala i panienka i puszczalka przy okazji....Tak samo jest np z ciuchami...jednemu sie bedzie podobala bluska odslaniajaca brzuch i plery a drugiemu dluzsza praktyczniejsza i elegancka...to naprawde kwestia gustu...Dla niektorych bedzie sie wydawal ON (MJ)brzydki dla innych wrecz "ladnym" i eleganckim czlowiekiem(wygladowo oczywiscie:))Jak ja bym naprzyklad cos w sobie nie tolerowala(co nie znaczy ze toleruje duzo rzeczy mi sie nie podoba u mnie) z wygladu to bym to zmienila nie.... nie wazne jak by to wygladalo wazne ze JA bym sie z tym lepiej czula!! NIE>>>???
- BillieJean
- just child
Bo ja wiem...Michael nie wygląda wcale tak źle.Ostatnio tylko zdarza mu sie źle na zdjeciach wychodzic xP Tak jak każdemu.Ja bym mu radziła zrobic sobie taką fryzure jaką miał gdzies tak ok.wydania Invincible.I coś dziwnego stało sie z jego zembami o__O Nie wygladają jak kiedys.Ewentualnie porcelanówki ;p U mnie u Mike'a podoba się też jego osobowość.Ale chociarz ja nie wiem czy powinnam brać ją na serio,bo osobiscie Michael może być całkiem kimś innym,ale cząstka tego wszystkiego zawsze jest w nim W dodatku jest bardzo wrażliwy na sztuke i na ludzkie cierpienie.Kocha dzieci.A jest bardzo mało facetów o tych cechachSushi pisze:A ja mam do was takie pyt.
Fanem MJ nie jestem - wiec mnie osobiscie nie pociaga ; )
Ale zauwazylem, ze piszecie wszystko w czasie ter. a chyba nie trudno zauwazyc, ze obecnie Michael symbolem sexu to nie jest? Czy mowiac to co mowicie nie odnosicie sie przypadkiem do starych lat?
Whatzupwitu?
- BillieJean
-
Ja tutaj o gustach nie dyskutuje tylko jestem ciekaw.
Bo jezeli jest pociagajacy FIZYCZNIE (bo o tym tu mowa, nikt nie zamierza negowac tego, ze wspaniale spiewa, rusza sie etc.) to czy to nie jest tak, ze to dlatego bo to jest własnie on? Tzn. bez wzgledu na to jakby wygladal to by sie Wam podobal bo jest Em Dżejem?
Sam szczerze mowiac myslalem, ze wyglada gorzej, ale jak przegladalem fotki z pogrzebu JB to sie pozytywnie zdziwilem...
P.S.
http://www.google.com/search?q=Marly+Mo ... 8&oe=utf-8
Bo jezeli jest pociagajacy FIZYCZNIE (bo o tym tu mowa, nikt nie zamierza negowac tego, ze wspaniale spiewa, rusza sie etc.) to czy to nie jest tak, ze to dlatego bo to jest własnie on? Tzn. bez wzgledu na to jakby wygladal to by sie Wam podobal bo jest Em Dżejem?
Sam szczerze mowiac myslalem, ze wyglada gorzej, ale jak przegladalem fotki z pogrzebu JB to sie pozytywnie zdziwilem...
P.S.
http://www.google.com/search?q=Marly+Mo ... 8&oe=utf-8