Wiem, że to nie moje zmartwienie, ale przecież jednak ten temat został poruszony. I myślę, że to, iż MJ nie sprzedaje Neverland, nie jest powodowane tym, że stać go na utrzymanie go. To musi być coś więcej - wspomnienia, miłość do ziemi...Mike pisze:On sobie, mysli, że to nie twoje zmartwienie, a on ndal tam przyjeżdzą i nigdy "Neverlnad" nie sprzeda. W końcu stać go na to!lol pisze:Nie wiem już co o tym myśleć. Przecież utrzymywanie takiej posiadłości jest głupotą, jeśli się z niej nie korzysta... Nie wiem co on sobie myśli...
Plotki dot. rzekomej sprzedaży Neverland
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
WP:
Michael Jackson poluje na Beckhamów
2007-01-17
Michael Jackson pragnie sprzedać rancho Neverland Victorii i Davidowi Beckhamom. Piosenkarz poprosił agentów nieruchomości, aby pokazali posiadłość słynnej parze. Victoria oświadczyła jednak, że nie jest zainteresowana propozycją, ponieważ warta 10 milionów dolarów rezydencja jest zbyt oddalona od nowego miejsca pracy jej męża.
Była Spice Girl i piłkarz przeprowadzają się do Kalifornii w związku z 5-letnim kontraktem, jaki Beckham podpisał z drużyną Los Angeles Galaxy. Umowa opiewa na rekordową w historii sportu kwotę 250 mln dolarów.
Michael Jackson poluje na Beckhamów
2007-01-17
Michael Jackson pragnie sprzedać rancho Neverland Victorii i Davidowi Beckhamom. Piosenkarz poprosił agentów nieruchomości, aby pokazali posiadłość słynnej parze. Victoria oświadczyła jednak, że nie jest zainteresowana propozycją, ponieważ warta 10 milionów dolarów rezydencja jest zbyt oddalona od nowego miejsca pracy jej męża.
Była Spice Girl i piłkarz przeprowadzają się do Kalifornii w związku z 5-letnim kontraktem, jaki Beckham podpisał z drużyną Los Angeles Galaxy. Umowa opiewa na rekordową w historii sportu kwotę 250 mln dolarów.
- BillieJean
Jak słyszę te ploty to mi się rzyganie zbiera
Nie wiem czy Ci, którzy piszą te "newsy" mają mózgi...
Niech czasem pomyślą co robią, bo mnie to śmieszy
, ale innych może nie
W ogóle jak słyszę te bezmózgie ploty na temat Neverlandu czy wstrętne i ohydne artykuły na temat WMA to mi się nie dobrze robi...

Nie wiem czy Ci, którzy piszą te "newsy" mają mózgi...

Niech czasem pomyślą co robią, bo mnie to śmieszy

W ogóle jak słyszę te bezmózgie ploty na temat Neverlandu czy wstrętne i ohydne artykuły na temat WMA to mi się nie dobrze robi...

- BillieJean
-
- just child
- just child