Seksualna atrakcyjność Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Sam szczerze mowiac myslalem, ze wyglada gorzej, ale jak przegladalem fotki z pogrzebu JB to sie pozytywnie zdziwilem...
podpisuje sie pod tym...tak wiec sie zgadzam niezla lacha:)Pozatym w czlowieku (Np.MJ-eju)powinno sie widziec to co piekne a nie wyolbrzymiac jego "nieposponalosci..."Przeciez fani go kochaja takim jakim jest:)
podpisuje sie pod tym...tak wiec sie zgadzam niezla lacha:)Pozatym w czlowieku (Np.MJ-eju)powinno sie widziec to co piekne a nie wyolbrzymiac jego "nieposponalosci..."Przeciez fani go kochaja takim jakim jest:)
"Wiem, że to jego prywatna sprawa, ale nic nie poradzę, że chciałbym go zoabaczyć jak kocha sie z jakąś napalona dziewczyną, i to w różnych pozycjach, jak się rozbiera, "
tez bym to chiala zobaczyc....bravo za odwage:)
"albo nawet jak się... onanizuje;-)))"
nie ma co sie czarowac na pewno mu sie zdarzylo:)ale dobre:)
- BillieJean
- Moon_Walk_Er
Patty pisze:"Wiem, że to jego prywatna sprawa, ale nic nie poradzę, że chciałbym go zoabaczyć jak kocha sie z jakąś napalona dziewczyną, i to w różnych pozycjach, jak się rozbiera, "
Ej?
I ja tu podobno jestem fanatykiem...?
Ja jakoś o takich rzeczach nie myślę
Czytając tego posta poczułem się z lekka... jakby to powiedzieć... zniesmaczony...
Są chyba jakieś fora albo czaty erotyczne... Tam bez problemu można pykać o takich rzeczach...
A przez takie gadki obniżamy poziom forum...
Potem wejdzie tu sobie jakiś człowieczek zainteresowany muzyką Michaela i zaraz się przestraszy...
Dlaczego?
Bo przeczyta jak MJ się rozbiera
W tym samym czasie można by rozwijać tematy o tajemniczych okładkach czy o jakże bogatej dyskografii...
Te wątki się jeszcze nie wyczerpały
Nie chciałem nikogo urazić, tylko zauważyć, że można rozmawiać zupełnie o innych sprawach w równie ciekawy i "ekscytujący" sposób :]
... lekko... zniesmaczony Moon_Walk_Er...
-
Czy nie przyszlo Ci do glowy , ze atrakcyjnosc to nie tylko wyglad???? Sa Wracajac do gustow to jest to dyskusja o nich. Bo jesli ktos doznaje fascynacji piosenkarzem i w dodatku to jest trwale, to dany OBIEKT nie moze byc sprzeczny z gustem osoby zafascynowanej. Gdyby tak bylo, to dany piosenkarz(OBIEKT) stalby sie tylko jednym z wielu ulubionych a nie IDOLEM. Mowiac po Naszemu, jesli zapytasz np. FANKI o ideal faceta, wiekszosc odpowie; niewysoki,brunet, wlosy dlugie,drobnej budowy, lekko niesmialy.....
- Moon_Walk_Er
Przyszło i w poprzednim poście nakłaniałem, aby w tym kierunku skierować tę dyskusję.Honorata13 pisze:Czy nie przyszlo Ci do glowy , ze atrakcyjnosc to nie tylko wyglad????
Nie tylko fanki, bo jak mnie ktoś o to pyta, to daję właśnie taką odpowiedź.Honorata13 pisze:Mowiac po Naszemu, jesli zapytasz np. FANKI o ideal faceta, wiekszosc odpowie; niewysoki,brunet, wlosy dlugie,drobnej budowy, lekko niesmialy.....
A że tak sądze, to nie znaczy, że od razu chciałbym zobaczyć jak Michael się masturbuje
- just child
Jak mnie ktoś o to pyta o ideał faceta (tak,tak zawsze sie dziwie,że o to się pyta 12 latke o__O)zawsze odpowiadam to co napisałaś albo poprostu Michael JacksonHonorata13 pisze:Czy nie przyszlo Ci do glowy , ze atrakcyjnosc to nie tylko wyglad???? Sa Wracajac do gustow to jest to dyskusja o nich. Bo jesli ktos doznaje fascynacji piosenkarzem i w dodatku to jest trwale, to dany OBIEKT nie moze byc sprzeczny z gustem osoby zafascynowanej. Gdyby tak bylo, to dany piosenkarz(OBIEKT) stalby sie tylko jednym z wielu ulubionych a nie IDOLEM. Mowiac po Naszemu, jesli zapytasz np. FANKI o ideal faceta, wiekszosc odpowie; niewysoki,brunet, wlosy dlugie,drobnej budowy, lekko niesmialy.....
Szczerze to ja też poczułam się jakby dziwnie czytając pierwszy post tego temtu o__O Jakoś mnie nie ciągnie do oglądania takich rzeczy.To wszystko jest za bardzo prywatne.I pomijając jaką mialam mine kiedy zobaczylam jaką płeć ma urzytkownik,który to pisał -->
Whatzupwitu?
-
- BillieJean
- just child
- Moon_Walk_Er
Patty pisze:O tej masturbacji tak napisalam pol zartem pol serio nie:)
Bo wiecie nie ktorzy mysla ze to jest cos zlego nie :)Przeciez ja nie jestem jakim DEWIANTEM czy co....prawda????
Nie twierdzę, że jesteś dewiantem, ale to i tak nie zmienia faktu, że można by ograniczyć takie tematy...
Bo niedługo dojdzie do tego, że będziemy się zastanawiać czy Michael ma długiego czy krótkiego...
No ludzie
Bez obrazy, ale wiadomo o co chodzi...
- Moon_Walk_Er
Wiem, wiem...Anitka pisze:Eee...Nie chcę Cię dobijać... Podejzewam, że się załamiesz, ale o tym też się tu na 4um ktoś zastanawiał... Nawet fotki byly hehe
Fotki widziałem :]
One też były hardcorowe trochę, zle jakoś mnie tak nie odepchnęły ja te teksty wyżej...
To takie jakieś obleśne było :d
OK, ale kończymy już powoli tego off-top'a...
Chociaż jak to MJowitek mówi: "Off-top'y rulezzz!"