Użytkownicy nie korzystający z forum

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Michalinka

Użytkownicy nie korzystający z forum

Post by Michalinka »

Dziś robiłam przegląd urzytkowników na tym forum i wyszło mi, że 225 osób nic nie pisało. Żadnego postu, kompletne 0. To ponad 1/3 z forumowiczów! I nie wiem po co oni mają być na liście urzytkowników, chyba, że Ci, którzy niedawno się zarejestrowali, ewentualnie zostawić jeszcze tych, którzy są od lipca 2006 roku. Wiem, że im więcej tym lepiej, nie warto trzymać osób, którzy nie okazali się fanami Michael'a Jackson'a czy może nie interesują się już albo w ogóle forum.
Jak sądzicie, potrzebni są nam tacy, którzy nie piszą?? Czekam na odpowiedzi.
Image
Who's bad?
Stanisław Leon Kazberuk

Re: Urzytkownicy nie korzystający z forum

Post by Stanisław Leon Kazberuk »

[quote="Michalinka"]
urzytkowników[/quote]

Rzeczywiście, urzytkownicy nie piszą. Użytkownicy owszem. :]

Wg mnie temat nie do tego działu. A sam temat uważam za trafny, ja też zastanawiam się czasem po kiego licha trzymać wszystkich użytkowników, którzy foru 'bezdzietnie' porzucili.
Michalinka

Post by Michalinka »

A do jakiego by sie nadawał Stanisławie Leonie Kazberuku?r
Image
Who's bad?
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Po 1. - nie widzę potrzeby usuwania, w niczym nikomu nie przeszkadzają.

Po 2. - mogą być osoby, które tylko czytają forum i mamy im tego zabraniać?
...
Michalinka

Post by Michalinka »

Te osoby, które tylko czytają, nie muszą się wcale rejestrować przecież. Kto powiedział, że nie mogą czytać?
Image
Who's bad?
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Ale będąc zarejestrowanym to po zalogowaniu widać chociażby jakie posty są nowe od ostatniej wizyty! Poza tym można wtedy wysłać np. PW do kogoś innego, a tak to nie.

Nie widzę wogóle problemu.
...
Michalinka

Post by Michalinka »

A ja sądzilam, ze forum jest po to, żeby oczywiście czytać, pisać posty, odpowiadać na tematy. Zwykle o to chodzi na forum... Nie tylko przeglądanie... Oni mogą przecież śledzić tematy, które ich ciekawią nie rejestrując się.
Image
Who's bad?
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Nie ma obowiązku nikt pisać na forum, kto się zarejestrował - sam na wielu forach się zarejestrwowałema, napisałem ledwie kilka postów, często po długim czasie.

Zastanawia mnie... w czym przeszkadza Ci obecność na liście użytkowników, którzy nic na forum nie napisali? To nie jest pytanie retoryczne i oczekuję odpowiedzi.
...
Lilith

Post by Lilith »

Nie ma obowiązku nikt pisać na forum, kto się zarejestrował - sam na wielu forach się zarejestrwowałema, napisałem ledwie kilka postów, często po długim czasie.
Dokładnie. Mam tak samo;)
Ja sama rejestrując się tutaj nie wiedziałam czy wogóle będę się udzielać. Zresztą jak już ktoś tutaj słusznie zauważył....przecież TE osoby nikomu nie przeszkadzają. A może kiedyś zechcą coś napisać???
Michalinka

Post by Michalinka »

Byc może. Zwylke tak jest, że ktoś np. zarejestrował sie w 2005 roku i nic do tego 2007 roku nie napisał, bo poprostu zapomniał o forum. Ale jeśli sądzicie jak sądzicie to już się nie będę sprzeczać. Ja tylko wyrażam swoje zdanie...
Image
Who's bad?
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Spokojnie, ok'.

Ale nie zaspokoiłaś mojej ciekawości, pytanie - ...po co?
...
Michalinka

Post by Michalinka »

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;-)
Image
Who's bad?
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Michalinka wrote:Ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;-)
Ale to nie jest odpowiedź :-/
Śledzę ten wątek i też pierwsze co mi się nasunęło na myśl to było "ale po co?" :wariat:
Skoro sugerujesz zmiany na forum to zaproponuj argumenty, które nas do nich przekonają- to oczywiste.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Michalinka

Post by Michalinka »

... Sądziłam, ale jeszcze przed napisaniem pierwszego postu na ten temat, że forum jest zapychane przez takich właśnie urzytkowników, po konwersacji z Majkelem skapnęłam sie, że jednak sie myliłam. Nie zwracałam uwagi, ze przed zalogowaniem, nie wyświetlają sie okienka, z nowymi wiadomościami na określone tematy, bo sama od razu po wejściu na stronę z tym forum się loguje. Teraz już wiem dlaczego niektórzy urzytkownicy rejestrują sie i nie piszą glupija
Image
Who's bad?
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

No, OK - nieporozumienie po prostu :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free