Moonwalker (Gra)
Moonwalker (Gra)
Zapraszam na stronę do pobrania gry Moonwalker wraz z emulatorem www.eyeofking.prv.pl do działu dwonload a następnie do zakładki Moonwalker Arcade.
ps.Zapraszam do księgi gości do wpisów.Dzięki
ps.Zapraszam do księgi gości do wpisów.Dzięki
Ostatnio zmieniony pn, 29 sty 2007, 22:30 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
stare.
//EDIT:
w to się nie da grać, mj sam idzie i nie mogę nim sterować. mało tego, nie znam kontrolek i nie wiem jaki klawisz za co odpowiada.
//EDIT:
w to się nie da grać, mj sam idzie i nie mogę nim sterować. mało tego, nie znam kontrolek i nie wiem jaki klawisz za co odpowiada.
Ostatnio zmieniony ndz, 28 sty 2007, 14:51 przez Commoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszkę popracować główką i zadziała
Nie pamiętam czym się start włącza,ale wiem żę działa bo już pare osób grało.Wejdźcie w opcje [tab] i tam jest konfiguracja i sobie zobaczcie(zmieńcie)

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Patty pisze:Ej no wlcha dlaczego to samo gra..........SAMO CHODZI,,nie trzeba kiedorwaSUPER![]()
a jezeli chodzi ze star ro trudno dlaczego nie wymyusli jakiejs takiej super nowej takiej mocne:)

Rozwinięcie Regulaminu MJPT, pkt 1b
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
E tam! Mnie nie tak łatwo zdenerwowaćPatty pisze:"Rozwinięcie Regulaminu MJPT, pkt 1b" sorry Kasiu jak ciebie zdenerwowalam bede starala sie poprawic

Sęk w tym, że czytałam Twoją wypowiedź trzy razy i nadal tylko się domyślam, co chciałaś przekazać.
A zapewne nie o to Ci chodziło

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Moonwalker (gra)
zapewne niektórzy z was mieli przyjemność pograć w tą starą grę. Jest to wydanie na starą konsolę Segi, zatem nic specjalnego.Ale za to oprawa muzyczna całkiem fajna, można się trochę odprężyć.
http://i258.photobucket.com/albums/hh24 ... 008032.jpg
@upy
gra cąłkiem fajna doszełem do poziomu 3-2, gdzie w tle leci "AnotherPart Of Me". Zombiaki strasznie trudne tam są
http://i258.photobucket.com/albums/hh24 ... 008032.jpg
Kod: Zaznacz cały
http://hotfile.com/dl/7833698/081e762/Michael.Jacksons.Moonwalker.emu.rar.html
@upy
gra cąłkiem fajna doszełem do poziomu 3-2, gdzie w tle leci "AnotherPart Of Me". Zombiaki strasznie trudne tam są

-
moonwalker................. 5 -> wrzucenie zetonu
spacja -> strzal
ctrl -> rzucanie kapeluszem
ctrl (dlugo przytrzymac) -> taniec
otwarcie drzwi -> stanac przed i nacisnac strzalke w gore
moonwalk -> spacja + strzalki lewo/prawo, nacisnac razem
wejscie na schody -> isc do przodu i nacisnac jednoczesnie strzalke w gore
opuszczenie drabiny -> wystrzelic do gory, czyli nacisnac strzalke gorna + spacje
szhift -> skok
mozna jeszcze zjechac po poreczy jak sie schodzi po schodach trzeba nacisnac ctrl
Przyda się?
spacja -> strzal
ctrl -> rzucanie kapeluszem
ctrl (dlugo przytrzymac) -> taniec
otwarcie drzwi -> stanac przed i nacisnac strzalke w gore
moonwalk -> spacja + strzalki lewo/prawo, nacisnac razem
wejscie na schody -> isc do przodu i nacisnac jednoczesnie strzalke w gore
opuszczenie drabiny -> wystrzelic do gory, czyli nacisnac strzalke gorna + spacje
szhift -> skok
mozna jeszcze zjechac po poreczy jak sie schodzi po schodach trzeba nacisnac ctrl
Przyda się?