W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Czytam Was już jakiś czas, w końcu się zarejestrowałam :)
Słucham MJ od dzieciństwa, wszystko dzięki Amerykańskiej ,kiedyś jeszcze niekodowanej Mtv. Poza tym moja mama też odegrała sporą rolę w mojej fascynacji MJ- lubiła i zawsze podkreślała profesjonalizm tego co robi Michael a ja powoli, powoli 'wsiąkałam' :)
Teraz mam 21 lat, ale muzyka którą tworzy podoba mi się w tym samym stopniu. Przeczytałam niedawno biografię Taborrlliego i w poszukiwaniu dalszych wiadomości o Michael'u trafiłam na to forum :)
Cieszę się, że tu jestem i witam
Witam koleżanke,a skąd jesteś jak można wiedzieć??Jak z okolić śląska/zagłębia to może wpadniesz na spotkanie z paroma fanami w Katowicach 17 lutego do Katowic??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ale mili z Was ludzie :) Dziękuję za tak ciepłe powitanie
@Maro - pewnie, że można wiedzieć :) Jestem z woj. lubelskiego trochę szkoda, że Katowice tak daleko bo chętnie bym wpadła na podobne spotkanie. Ale ja wierzę, że 'co się odwlecze to nie uciecze'.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"