Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Jakoś kojarzy mi się, że Michael zdejmował "opatrunek" (Moon_Walk_Er pisze:Czy Michael miał kiedyś na sobie owe body i ten opatrunek na prawej ręce???
Jak ktoś ma takie zdjęcie, to proszę o podzielenie się
No też właśnie mi się tak wydaje...M.Dż.* pisze:Jakoś kojarzy mi się, że Michael zdejmował "opatrunek" () wraz z mundurem, zaraz po wykonaniu "Jam"
![]()
Ja też nie, ale widziałem to u Edka Mossa (chyba?) i tak właśnie myślę skąd chłop to "wyczasnął"M.Dż.* pisze:Osobiście, nigdy nie widziałam na Nim zestawienia złote body- biała rękawica.
Niestety dla mnieMoon_Walk_Er pisze:A mi się złote body jak najbardziej podobają :]
Podczas Dangerous Tour spełniły też wszystkie swoje zadania:
- podkreśliły świetną figurę Michaela,
- podczas tańca nie "wywlekały" mu się żadne bluzki,
- idealnie oddwały ruchy ciała w tańcu.
Chodzi mi o to ze złoty kombinezon zbyt opina uda i wygladaja one grubo, spłaszcza tez tyłek. W tym ubraniu Mj wygląda gorzej niz w rzeczywistości bo mankamentów zadnych nie ma!Megi1975 pisze:Vera 123 co masz na mysli pisząc ,że Michael ma jakieś mankamenty
Body moze do tyłu troche śmiesznie wyglądało ale nic niesmacznego nie zauwazyłam! Czego nie moge powiedzieć o wstretym kosmicznym kombinezonie z history! Moze i MJ wyglądał jak by na Marsie wylądował ale jak go widze w tym kostiumie to mi az gorąco sie robi za niego!Megi1975 pisze:a to body wyglądało dla mnie niesmacznie
Tu sie musze zgodzić ani to kolorystycznie nie pasuje, ani materiałowo! Rzeczywiście ubranie wygląda jak z plastiku. Az trudno oddychać!Moon_Walk_Er pisze:Mnie po prostu odrażają ciuchy z "Workin' Day & Night" z Bukaresztu Paraliż
Jeszcze ta kurtka w bliżej nieokreślonym kolorze obleci, ale te "ceraciane", niebieskie spodnie...!