SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.

Post autor: ville »

SUNrise napisała:
wspomniała też o Axlu mówiąc, że jest on bardzo elegancką (gustownie ubierającą się) osobą, która kocha modę.
Teraz jest osobą elegancką, czego nie można powiedzieć o Axlu kilka lat wstecz. Jak dobrze, że porzucił swój styl gangstera :)
Na imprezie poza Sashą towarzyszył Axlowi Baz (który przyszedł z Axlem jako jego gość - wiadomo, papużki nierozłączki)
Sasha-Axl-Baz - trójkącik? :P Ciekawe, jak Sasha na to reaguje...

"Papużki nierozłączki" - a jak :) Heh, jaka mocna przyjaźń (tak jak V.Valo i Bam Margera - również nierozłączni, dziwię się, że się jeszcze nie pobrali ze sobą).
Awatar użytkownika
SUNrise

Slash

Post autor: SUNrise »

Znalazłam trochę fajnych zdjęć na stronie music pictures

Perla, Cash, London
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Slash, Mike Clink // Slash, Ray Charles // Slash's Snakepit - Amsterdam
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Axl
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
el_loko

Post autor: el_loko »

Nie żeby coś, ale fan Pitmana rozmawiał z Axlem... ;-) Podobno z tej rozmowy wynika, że ChD się ciut przesunie... Ale mimo wszystko w najbliższej przyszłości wyjdzie...
http://i56.photobucket.com/albums/g174/ ... zSIGHN.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/6777/axlemslo3.jpg

I cos co potwierdza wyjscie plyty w niedalekiej przyszłości...

"Jak podaje na swoim blogu Mark Strigl(prowadzący Talking Metal) Ron Thal używał właśnie jego gitarę Les Paul Gibson podczas ostatniej sesji nagraniowej do Chinese Democracy, która miała miejsce miesiąc temu w Nowym Jorku.
Sytuacja miała miejsce, gdyż Ron swój sprzęt zostawił w LA, a miał używać właśnie Les Paula podczas nagrywania ścieżek do nowej płyty Guns N Roses."

źródło www.gunsnroses.com.pl :D

The Power of Chris Pit(t)man !!!
Awatar użytkownika
SUNrise

VR- newsy

Slash, VR - Newsy

VR na rozdaniu muzycznych nagród Grammy Awards 2007.
Zdjęcia:

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 11: Slash arrives at the Sony/BMG Grammy party held at the Beverly Hills Hotel on February 11, 2007 in Beverly Hills, California.

2007 Clive Davis Pre-GRAMMY Awards Party - Arrivals. February 10, 2007 - Beverly Hills Hilton
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Slash, Scott
Obrazek

Więcej na:
>wireimage I
>wireimage II
>wireimage III

Red Carpet
>wireimage I
>wireimage II

Reception and Dinner
>wireimage I

Backstage
>wireimage I
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Dominika

Re: VR- newsy

Post autor: Dominika »

SUNrise pisze:8 lutego Gunsi (poza Tommym którego nie było z powodów
osobistych) zagrali mini koncercik, w skład którego weszły dwie piosenki
zagrane akustycznie KOHD i SCOM.
Tommyego zastąpił na basie Chris Pitman.

Obrazek
Obrazek

gnr.us

SUNrise pisze: Więcej na:
>wireimage II
Duff'a ostatnio czesto mozna zobaczyc na bialo.
S. wrzucisz jakies jego zdjecie w wiekszym rozmiarze, bo aktualnie nie jestem
zarejestrowana na tej stronie. Dziekuje =).
Obrazek
Awatar użytkownika
Dominika

Slash

Fotki Slasha z Renee. Dziś ciąg dalszy ;)
Renee prześlicznie tu wyszła =)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Re:

Dominika pisze:Fotki Slasha z Renee. Dziś ciąg dalszy ;)
Renee prześlicznie tu wyszła =)
http://i112.photobucket.com/albums/n162 ... a-mjpt.jpg
Piękna (mówię o Renee of course). Kurde, przypomniałam sobie, że ja mam gdzieś gazetę z '95 roku, nazywa się "Alo Garota!" czy jakoś tak - to jest taka muzyczna gazeta, wychodzi w Brazylii, coś jak np. polski "Popcorn", lol i są w niej te same zdjęcia, które teraz wrzuciłaś ze Slashem i Renee. I nie wiem czy przypadkiem nie ma tam jeszcze innych ujęć. Później sprawdzę. Jak co to zeskanuję, te których jeszcze tu nie mieliśmy. Chyba, że Ty masz jeszcze w zanadrzu Obrazek jakieś inne z tej serii, to wrzuć please, bo wyjątkowo podobają mi się te zdjęcia.
Teraz dodam od siebie tylko tyle, że te fotki były robione w Nowy Rok (1 stycznia 1995) to tak gwoli ścisłości hehe.
do twarzy Chrisowi z tym basem Obrazek. Tylko, że też fotograf akurat Robina nie ujął w całości w kadrze.

Dominika pisze:
SUNrise pisze: Więcej na:
>wireimage II
Duff'a ostatnio czesto mozna zobaczyc na bialo.
S. wrzucisz jakies jego zdjecie w wiekszym rozmiarze, bo aktualnie nie jestem
zarejestrowana na tej stronie. Dziekuje =).
Proszszę.
Nie wiem, które chciałaś, to wybrałam takie dwa.
ObrazekObrazek

(offtopic Lisa Presley i Pink na Grammy 2007)
Straszliwie podobają mi się te zdjęcia! I super jakość. Wybrałam kilka (jak ktoś chce więcej, to wrzucę mam ich ok. 70, ale tylko z Pink i LMP). Trzeba na nie kliknąć, żeby powiększyć.
Jak znajdę takiej samej jakości z VR to wrzucę.

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Slash - Newsy

Slash - Newsy

Nowy wywiad ze Slashem + świetne zdjęcia w marcowym numerze magazynu "Guitar Edge"
Skany dzięki Neemo z >Roses of Velvet

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
el_loko

Post autor: el_loko »

Obrazek
Było??
By Gene Kirkland :] Znalazłem szukajac zdjęć Shannon Hoon :]
Awatar użytkownika
ewa

Post autor: ewa »

el_loko pisze: http://www.genekirklandphotography.com/ ... 0Slash.jpg
Było??
By Gene Kirkland :]
świetne tu Slash wygląda!
SUNrise pisze:Ja chyba na RHCP się wybiorę. Nie wiem tego w tej chwili na 100 procent, ale jest duże prawdopodobieństwo.

ja już mam bilet, plus jeden chwilowo wolny. Mój kolega załatwił 4 na płytę. Jedzie on, ja i jeszcze inny kolega, a czwarty bilet czeka na kogoś chętnego np. na Ciebie :]
Choć gdyby się okazało, że w tym samym czasie, GNR będą grać gdzieś w pobliżu np. w Niemczech, to jadę na Gunsów.
el_loko pisze:Podobno z tej rozmowy wynika, że ChD się ciut przesunie...
Nie wiem dlaczego, ale jakoś ani trochę nie jestem zaskoczona. Jak ktoś jeszcze czeka, na ChD 6 marca, to niech jak najszybciej o tym zapomni.
SUNrise pisze:(offtopic Lisa Presley
Lisa to córka Elvisa? Urodę ma po tacie :]. Uderzające podobieństwo. A czym ona się zajmuje?

Nie śmiejcie się z mojego pytania. Przypomnijcie mi jak nazywa się ta firma, której Robin buty nosi (te sceniczne buty :p). Potrzebuję dobrych butów do biegów na długie dystanse :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

ewa pisze:Nie śmiejcie się z mojego pytania.
ha-ha ekhm...
Przypomnijcie mi jak nazywa się ta firma, której Robin buty nosi (te sceniczne buty :p).
sceniczne... To są Vans'y, model obuwia Sk8-Hi.

Tak nawiasem mówiąc Obrazek :
- czerwone (Sk8-Hi Big Skull Red Black - w tej chwili w sklepach Vans już nieosiągalne)
Obrazek --> Obrazek

- czarne (Sk8-Hi Black/Black limited edition)
ObrazekObrazekObrazek --> Obrazek
Potrzebuję dobrych butów do biegów na długie dystanse :-)
Tylko, że ten model butów Robina się do biegania raczej nie nadaje. To są buty na deskorolkę. Choć skoro Robin wykorzystuje je w innych celach, tzn. do biegania po scenie (heh), to jakby się uparł, pewnie biegać też w nich można.
Dać Ci radę? :] Kup sobie adidasy Vans (są fajne modele, Robin ma np. takie szare**, tylko, że w Polsce - Vans nie ma swoich sklepów (hmmm.... a może są?). W każdym razie nic mi o tym nie wiadomo.

**/no, ale nie piszę o nich nic więcej, gdyż... taki mały komunikat do wszystkich.
Postanowiłam, że na tematy, które ingerują w zbyt prywatne sprawy kogokolwiek z GNR, pisać na tym forum już więcej nie wolno. Zastanawiałam się Ewa, czy pisanie o butach, które Robin nosi na scenie będzie względem niego w porządku, ale skoro są one częścią jego występów przed publicznością, to ok., mogłam Ci odpowiedzieć na Twoje pytanko na forum/
.
ObrazekObrazek

Post autor: ville »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zdjęcia Axla, którymi się ostatnio zachwycam :)
Awatar użytkownika
Dominika

ewa pisze:
el_loko pisze:Podobno z tej rozmowy wynika, że ChD się ciut przesunie...
Nie wiem dlaczego, ale jakoś ani trochę nie jestem zaskoczona. Jak ktoś jeszcze czeka, na ChD 6 marca, to niech jak najszybciej o tym zapomni.
Przed trasą koncertową wyjdzie.
SUNrise pisze:ze Slashem i Renee. Chyba, że Ty masz jeszcze jakieś inne z tej serii, to wrzuć please, bo wyjątkowo podobają mi się te zdjęcia
Next time, ok? =]
ewa pisze:
A czym ona się zajmuje?
Śpiewa, koncertuje, no i ma kota - Splotch, a poza tym to nie wiem.
Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Dominika pisze:Next time, ok? =]
kiedy chcesz :]
Dominika pisze:
ewa pisze:
A czym ona się zajmuje?
Śpiewa, koncertuje, no i ma kota - Splotch
Splotch jest najważniejsza w tym wszystkim xD.
Ja coś wrzucę, może to jest trochę crazy i chyba mi się nudzi Obrazek, ale wiadomo, że w topicu Slasha kotów nigdy za wiele xD.
Ladies and Gentlemen - Splotch
ObrazekObrazek

zdjęcia są ze strony kota, którą Lisa założyła i prowadzi http://www.myspace.com/hawaiiansplotch (Lisa i Michael to rodzice Splotch, co można wywnioskować po blogu, który "pisze" Splotch), kotek towarzyszy im nawet na tournee. Szkoda, że Slash nie pozakładał swoim kotom stron na myspace xDxD. I nie pisze ich blogów. To dopiero byłby ubaw xD.
ewa pisze:
SUNrise pisze:Ja chyba na RHCP się wybiorę. Nie wiem tego w tej chwili na 100 procent, ale jest duże prawdopodobieństwo.
a czwarty bilet czeka na kogoś chętnego np. na Ciebie :]
hah dzięki. Ale daj go komuś innemu. Bilet w tym wszystkim to akurat zerowy problem. Chodzi tylko o to, że ja się przeprowadzam i nie wiem czy w lipcu będę jeszcze mieszkać w PL czy już daleko poza. Zobaczymy. Jeśli poza, to nie będzie mi się chciało tu specjalnie na RHCP przyjeżdżać.
A swoją drogą, ciekawe czy wyprzedadzą ten koncert. Na nGNR było +/- 10 tys. Ciekawe czy na RHCP będzie 50 tys. - podobno organizator tyle zakłada. W każdym razie myślę, że może nie będzie 50 tys., ale na pewno będzie sporo więcej niż na nGnR.

Jeszcze coś mi się nagle przypomniało. (offtopic) ewa ucieszysz się, bo TM mają grać w tym roku koncert w Polsce. Tzn. nie wiem czy nie jest to na wyrost powiedziane, ale Justin mi kiedyś tam napomknął, że CHYBA przyjadą do PL, tzn., a zacytuję... "Hoping to tour Poland this year. See ya soon!". No więc być może przyjadą :]. A jeśli nie przyjadą do PL, to w Niemczech będą na 100 proc. i w czerwcu 8,9,10? na Download Festival (Donington UK) się może pojawią, jak ich ludzie zechcą xP.
ewa pisze:Choć gdyby się okazało, że w tym samym czasie, GNR będą grać gdzieś w pobliżu np. w Niemczech, to jadę na Gunsów.
ofc ja też xD.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: Slash - Newsy

Slash, Dizzy, Steven Adler - Newsy

1. Według >newyorkbusiness Slash pisze swoją autobiografię!
Guns N' Roses guitarist Slash just sold his autobiography to HarperCollins. The British born, California-raised ax man will work with writer Anthony Bozza, who helped drummer and carouser Tommy Lee pen his memoir, Tommyland.

2. http://www.wzzo.com/pages/torithomas.html - wywiad z Dizzym

3. Zastanawiałam się czy to w ogóle wrzucać czy nie, ale ostatecznie....to jest tak śmieszne, że miłej zabawy podczas czytania.
Adlera wrażenia po spotkaniu z Axlem.

Wednesday, February 14, 2007

Steven speaks!

February 14 – Steven speaks! This conversation took place on Saturday, January 13th. What was really nice (for me) was his heartfelt apology for not being in touch! Naturally, I just appreciate being his friend (who wouldn't?!). The call ended abruptly with him promising to call right back. So I waited…and waited. I was hoping to have him elaborate more on certain things, but we'll take what we can get, right? Sorry I lagged on not giving you the details sooner!

Happy Valentines!

STEVEN: I saw Axl, talked with him from, shit, what was it? 10 or 12 at night to 8 in the morning, we talked. We resolved a lot of fucking shit!

FANSITE: What was that like? That must've been weird!

STEVEN: It was wonderful! Just wonderful. I was the same happy-go-lucky person that I've always been to him, and he enjoyed it. Dude we talked 'till 8 in the morning!

FANSITE: Wow.

STEVEN: It was at The HardRock, when he played there.

FANSITE: Did you see the show?

STEVEN: Yeah…three people in his band all look like Izzy! I told him it sucked, I was kidding. I said "You know the five of us have to get back together! That's when it will really fucking take off again! Nothing will be bigger. It would be the biggest reunion ever in history".

FANSITE: What did he say?

STEVEN: You know how he is. He just grinned and giggled a little bit. Everybody in his band came up to me, "You're the greatest fucking drummer! We tell Axl, 'you gotta get the band back together'!" That's what they said to HIM! It was wonderful! Dude, let me call you back! I'm not ignoring you, dude! You're one of my top best friends, man! You've never done anything to hurt me! I'll call you right back!

FANSITE: No problem, man! But real quick, what else is goin' on?

STEVEN: Um, I've been talking with Izzy. I've been talking with Slash. 20 years, dude, since Appetite came out. Axl's record is supposed to come out, in what, a few months?

FANSITE: Yeah, hopefully.

STEVEN: Izzy wants a reunion. I know what I need to do. Before anything happens, me and Chip (Z'Nuff) have been talkin' about doing a world tour. I'm so sorry, I know it made you feel really bad that I haven't answered the phone, things have been hard on me lately. I miss ya, and I will talk to you later!

FANSITE: Okay, Stevie!

..and that was it. Of course I wanted to dig a bit more! But I hope you appreciate this little tidbit, and, as always, I'll keep you updated as often as possible!

>myspaceblog
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ