Ubiór Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Co się czepiacie tej uroczej piżamki w połączeniu z garniturkiem? Przecież Michael już kiedyś wspominał, że ma w sobie nieco flejtucha Podobno potrafi w ciągu dnia w ogóle się nie ubierać, tylko cały czas chodzić w piżamie (zresztą tak jak ja :P). A tym razem chyba nie mógł się zdyecydować czy być na elegancko, czy w ogóle się nie ubierać... i wybrał pośrodku :D
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )
Co do pidżamy to chory był i nie zdążył sie przebrać zresztą nieżle wyglądał! Lub po prostu musiał byc wiarygodny jeżeli nie chciał przyjechać na rozprawę z powodów zdrowotnych.
Ale tak naprawdę co do innych ubrań Mja to na nim wszystko świenie leży(z taką sylwetką!). Ładnemu we wszystkim ładnie. Ale gdyby jakikolwiek normalny chłopak, względnie ładny tak wyszedł np. w skórzanych obcisłych spodniach lub przykrótkich czarnych w białych skarpetkach i czarnych mokasynach to wzbudziło by to moj śmiech. Garnitury ma niezłe trzeba przynac ale te jego kolorowe kamizelki z złotymi przypinkami czasem tego wszystkiego jest przesadnie dużo.
Mi sie podoba jak Michael sie ubiera ale kazda inna osoba która by w tym wyszła wyglądała by komicznie. PO prostu Królowi wszystko można - na szczęście! Brawo za oryginalność
Ale tak naprawdę co do innych ubrań Mja to na nim wszystko świenie leży(z taką sylwetką!). Ładnemu we wszystkim ładnie. Ale gdyby jakikolwiek normalny chłopak, względnie ładny tak wyszedł np. w skórzanych obcisłych spodniach lub przykrótkich czarnych w białych skarpetkach i czarnych mokasynach to wzbudziło by to moj śmiech. Garnitury ma niezłe trzeba przynac ale te jego kolorowe kamizelki z złotymi przypinkami czasem tego wszystkiego jest przesadnie dużo.
Mi sie podoba jak Michael sie ubiera ale kazda inna osoba która by w tym wyszła wyglądała by komicznie. PO prostu Królowi wszystko można - na szczęście! Brawo za oryginalność
Michael ubierał się oryginalnie i niebanalnie- za to duży plus. A obecnie chyba upodobał sobie czerń, bo na wielu zdjęciach właśnie ten kolor dominuje. Oczywiście nie zapomniał o tych wszystkich błyszczących dodatkach przy ubraniach (patrz Music Award 2006), ale to dobrze, bo raz, że nadal widać, że Michael to Michael a dwa, że w sumie ta czerń dodaje mu chyba troszkę dojrzałości i powagi ( o ile mogę to tak nazwać;).Ogólnie myślę, że nie jest źle. Byle tylko nie wyskoczył w jakiejś złotej koronie i tych złotych bodach (Smooth criminal-live-porażka) to jak dla mnie MOŻE BYĆ.
Ja osobiście uwielbiam Michaela w garniturach, szczególnie w białym. Najlepiej jak do tego założy jeszcze fedorę, ale prawdę mówiąc teraz bardziej mi pasuje odsłonięta głowa, kiedy widać te jego gładkie i gęste włosy ;). Poza tym lubię jak jest ubrany w zwykłe ciuchy, jakieś jeansy, koszulka, czy sweterek. Wyglada wtedy tak przeuroczo... *_*
Co do tego body...hmm... rzeczywiście był to strój o którym powiedzieć można dużo, niekoniecznie muszą to być dobre opinie... ale ja już się do tego ubioru przyzwyczaiłam i w sumie nawet go lubię. I zgadzam sie z opinią very123, że gdyby ktokolwiek inny ubrał się w coś podobnego to wyglądałby cokolwiek komicznie. Nawet jakaś inna sławna gwiazda. Bo nie wyobrażam sobie, żeby ktoś inny oprócz naszego Króla, choćby nie wiem jak kontrowersyjnym artystą był, wyskoczył nagle na scenę w połyskującym, złotym body, założonym na przykrótkie czarne spodnie i białej marynarce. Tylko MJ tak potrafi i moze sobie pozwolić ^^. W poprzednich latach nawet do niego pasowały takie wariacje moim zdaniem :). Teraz jednak widzę go jako poważnego meżczyznę, więc Mike - noś garniturki ^^.
Co do tego body...hmm... rzeczywiście był to strój o którym powiedzieć można dużo, niekoniecznie muszą to być dobre opinie... ale ja już się do tego ubioru przyzwyczaiłam i w sumie nawet go lubię. I zgadzam sie z opinią very123, że gdyby ktokolwiek inny ubrał się w coś podobnego to wyglądałby cokolwiek komicznie. Nawet jakaś inna sławna gwiazda. Bo nie wyobrażam sobie, żeby ktoś inny oprócz naszego Króla, choćby nie wiem jak kontrowersyjnym artystą był, wyskoczył nagle na scenę w połyskującym, złotym body, założonym na przykrótkie czarne spodnie i białej marynarce. Tylko MJ tak potrafi i moze sobie pozwolić ^^. W poprzednich latach nawet do niego pasowały takie wariacje moim zdaniem :). Teraz jednak widzę go jako poważnego meżczyznę, więc Mike - noś garniturki ^^.
Według mnie gorszy od stroju z Dangerous jest strój z HistorTour! Michael zresztą w erze HIStory jest trochę grubszy niz zwykle wiec to ubranie tym bardziej nie pasuje, zbytnio opina mu ciało i krocze wygląda to momentami niesmacznie (chyba wiecie o co chodzi)! A w Body mu jak najbardziej do twarzy! Podkreśla sylwetkę a nie jej mankamenty!
Najbardziej Michael'a lubię w zwykłych, codziennych ubraniach, i nie mówię o piżamie Takie np sweterki a'la Harvard Univeristy Albo bluza z kapturem a na to płaszcz - tak jak podczas kręcenia 'Bad' - po prostu bajki Z resztą Micheal to chudzina, a ja chudziny (zwłaszcza takie :)) lubię, także o obiektywnej ocenie nie ma mowy.
And I'll wait to find
If this will last forever.
If this will last forever.
- BillieJean
Ja absolutnie uwielbiam złote body
Chyba wszyscy się zgodzimy że nie ma takiej drugiej osoby w świecie muzyki (posunełabym się nawet do twierdzenia że nie ma drugiej takiej osoby na całym świecie) która po założeniu ubrań Michaela wyglądała by normalnie i nie wzbudzałaby śmiechu. Mi osobiście bardzo podoba się styl Michaela(Ta biała koszula z Dirty Diana...eh), uważam też że jest człowiekiem i ma prawo wyskoczyć na miasto w piżamie jeśli tylko ma na to ochotę.
O zapomniałam wspomnieć o koszulce z goofym - I just love it, ogólnie rzecz biorąc miał fajnie ciuchy w Londynie!
Chyba wszyscy się zgodzimy że nie ma takiej drugiej osoby w świecie muzyki (posunełabym się nawet do twierdzenia że nie ma drugiej takiej osoby na całym świecie) która po założeniu ubrań Michaela wyglądała by normalnie i nie wzbudzałaby śmiechu. Mi osobiście bardzo podoba się styl Michaela(Ta biała koszula z Dirty Diana...eh), uważam też że jest człowiekiem i ma prawo wyskoczyć na miasto w piżamie jeśli tylko ma na to ochotę.
O zapomniałam wspomnieć o koszulce z goofym - I just love it, ogólnie rzecz biorąc miał fajnie ciuchy w Londynie!
Dla mnie najfajniej Michael ubiera się obecnie są to normalne eleganckie stroje .Michael dobrze wyglada w garniturach bo jest szczupły no i nie jest niski.Nie pasują mu stroje gdzie zarówno góra jak i dół są luzne ponieważ jest drobny i zwyczajnie w takich strojach ginie.Poza tym ,jest zgrabny i proporcjonalny co należy podkeslac .Ogólnie wole go w obcisłych ubraniach albo w zestawieniu luźna góra obcisły dół lub odwrotnie.Jedyny strój Michael na który nie moge patrzeć to to złote body .Blee.
PS.Vera 123 co masz na mysli pisząc ,że Michael ma jakieś mankamenty?
PS.Vera 123 co masz na mysli pisząc ,że Michael ma jakieś mankamenty?
- Moon_Walk_Er
A mi się złote body jak najbardziej podobają :]
Podczas Dangerous Tour spełniły też wszystkie swoje zadania:
- podkreśliły świetną figurę Michaela,
- podczas tańca nie "wywlekały" mu się żadne bluzki,
- idealnie oddwały ruchy ciała w tańcu.
Narzekacie jednak na to, że Michael miał je w Smooth Criminalu...
No może rzeczywiście lekka przesada, ale wyobraźcie sobie Billie Jean na scenie: diamentowa rękawiczka, "marynarka" z refleksami, czarna fedora i... złote body
To by była dopiero przesada :]
Mnie po prostu odrażają ciuchy z "Workin' Day & Night" z Bukaresztu
Jeszcze ta kurtka w bliżej nieokreślonym kolorze obleci, ale te "ceraciane", niebieskie spodnie...!
Ohyda w najlepszym wydaniu
Mam jeszcze pytanie odnośnie złotych bodów...
Czy Michael miał kiedyś na sobie owe body i ten opatrunek na prawej ręce???
Jak ktoś ma takie zdjęcie, to proszę o podzielenie się
Narzekacie jednak na to, że Michael miał je w Smooth Criminalu...
No może rzeczywiście lekka przesada, ale wyobraźcie sobie Billie Jean na scenie: diamentowa rękawiczka, "marynarka" z refleksami, czarna fedora i... złote body
To by była dopiero przesada :]
Mnie po prostu odrażają ciuchy z "Workin' Day & Night" z Bukaresztu
Jeszcze ta kurtka w bliżej nieokreślonym kolorze obleci, ale te "ceraciane", niebieskie spodnie...!
Ohyda w najlepszym wydaniu
Mam jeszcze pytanie odnośnie złotych bodów...
Czy Michael miał kiedyś na sobie owe body i ten opatrunek na prawej ręce???
Jakoś kojarzy mi się, że Michael zdejmował "opatrunek" ( ) wraz z mundurem, zaraz po wykonaniu "Jam"Moon_Walk_Er pisze:Czy Michael miał kiedyś na sobie owe body i ten opatrunek na prawej ręce???
Osobiście, nigdy nie widziałam na Nim zestawienia złote body- biała rękawica.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Moon_Walk_Er
No też właśnie mi się tak wydaje...M.Dż.* pisze:Jakoś kojarzy mi się, że Michael zdejmował "opatrunek" ( ) wraz z mundurem, zaraz po wykonaniu "Jam"
Ja też nie, ale widziałem to u Edka Mossa (chyba?) i tak właśnie myślę skąd chłop to "wyczasnął"M.Dż.* pisze:Osobiście, nigdy nie widziałam na Nim zestawienia złote body- biała rękawica.
Niestety dla mnieMoon_Walk_Er pisze:A mi się złote body jak najbardziej podobają :]
1.body to bielizna
2.bielizna przeznaczona dla kobiet
3.inne obcisłe stroje tez podkeslają jego figure i oddaja ruchy ciała
4.jeśli już koniecznie to mógł je włozyc w spód tez by mu się nic nie wywlekało.
a to body wyglądało dla mnie niesmacznie
Jedyny + to to że zwrócił na siebie uwage o co pewnie mu chodzilo.
Chodzi mi o to ze złoty kombinezon zbyt opina uda i wygladaja one grubo, spłaszcza tez tyłek. W tym ubraniu Mj wygląda gorzej niz w rzeczywistości bo mankamentów zadnych nie ma!Megi1975 pisze:Vera 123 co masz na mysli pisząc ,że Michael ma jakieś mankamenty
Body moze do tyłu troche śmiesznie wyglądało ale nic niesmacznego nie zauwazyłam! Czego nie moge powiedzieć o wstretym kosmicznym kombinezonie z history! Moze i MJ wyglądał jak by na Marsie wylądował ale jak go widze w tym kostiumie to mi az gorąco sie robi za niego!Megi1975 pisze:a to body wyglądało dla mnie niesmacznie
Tu sie musze zgodzić ani to kolorystycznie nie pasuje, ani materiałowo! Rzeczywiście ubranie wygląda jak z plastiku. Az trudno oddychać!Moon_Walk_Er pisze:Mnie po prostu odrażają ciuchy z "Workin' Day & Night" z Bukaresztu Paraliż