Czy ktoś z was ma i mógłby zrzucić na MU występ Diany Ross podczas którego siada Michaelowi na kolanach na WMA w 1996 roku?
Zależy mi szczególnie na tym fragmecie ale za występ Michaela też bym się nie obraziła. Wiem że ktoś kiedyś wrzucił to na forum (Cicha? )
ale link już wygasł...
BillieJean pisze:Wiem że ktoś kiedyś wrzucił to na forum (Cicha? )
Nie. Nie wrzucałam. Nawet nie wiem, czy mam gdzieś ten fragment na płytkach. Ale za to mam nagranie VHS, to się pochwaliłam...no.
Przypominam sobie, że kiedyś udostępniał dawno temu Pank. Linki już dawno nie żyją.
No to pomogłam
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Mam na płytce WMA 1996 z występnem Diany Ross 93mb. Jakby Cię interesowało to mam też całą uroczystość, jeśli dobrze pamiętam z czeskiej stacji. Tylko, że to jest aż 1,57GB do ściągnięcia.
Co do całej uroczystości to nie ma problemu. Tylko czy na pewno chcesz, bo to sporo dla mnie do załadowania. WMA jest podzielone na 9 części i każda ma średnio 150-200 mb.
Aha i jest to jednak nagranie z angielskiej stacji, z czeskiej jedynki lub dwójki nagrałam na VHS, ale jakoś cały czas wydawało mi się, że mam to też na CD.
Mi narazie też wystarczy ten fragment - bo coś mi ostatnio komputer wolniej pracuje, ale jeżeli kiedyś znajdziesz troche czasu to bardzo chętnie obejrze sobie cale WMA...