Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Fanka MJ pisze:
Maro pisze: Abc Mix
Janet Rythm Nation
Billie Jean
Diana Ross
No i 2x James Brown w McDonaldzie :muzyka:
No i drugi raz w Mc Donaldzie :Up Side Down Diany Ross:P

i Gangsta co cały czas mi się wydawała:P
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Oto ten kawał:

Michael płynie statkiem wraz ze zgrają dzieci. Nagle statek uderza w skały i woda wdarła się na pokład. Michael przylatuje do kapitana i krzyczy:

MJ: - Kapitanie, toniemy!
Kapitam: - Uciekamy!
MJ: - A dzieci?
Kapitan: - Pieprzyć dzieci!
MJ: - Zdążymy?

A tu trochę o Żydach:
<bez takich proszę moderator>
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Ślub

Post autor: Erna Shorter »

Właśnie przypomniało mi się,że podczas naszej drogi do drugiego lokalu,zatrzymaliśmy się przy "ŻABCE" i "ktoś" wspomniał coś o moim ślubie,może by tak wtajemniczyć pana młodego??Bo pannie młodej to tak nie wypada :P. Już to widzę,wesele z MJ-em,pierwszy taniec = > moonwalk do utworu Billie Jean.

No to muszą być zaręczyny,trzeba załatwiać salę,formalności i takie tam...
Trzeba zaproszenia do wszystkich fanów z forum powysyłać... dobra prawie wszystkich :P

C'mon trzeba się śpieszyć... nie ma czasu

Nasze dzieci będą nosiły imiona po rodzinie Jacksonów i podobnie jak u nich,nasza gromadka będzie liczyć 10 osób + my czyli 12 :P

Tiaaa...

No i Michaela trzeba zaprosić ha!

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz, 18 lut 2007, 18:22 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Ej w której knajpie w Kato byliście?? Bo ze zdjęć tylko Maca na Stawowej kojarze ;-) ja teraz byłam na feriach u rodziców ale tak to siedzę cały czas na Śląsku i żałuję że akurat w ten weekend mnie nie było :(
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Erna Shorter

MJfanTASTIC pisze:Ej w której knajpie w Kato byliście?? Bo ze zdjęć tylko Maca na Stawowej kojarze ;-) ja teraz byłam na feriach u rodziców ale tak to siedzę cały czas na Śląsku i żałuję że akurat w ten weekend mnie nie było :(
No hey!
Przez większość wieczoru byliśmy w CITY PUB-ie na 3go MAJA :),a do McDonald's wyskoczyliśmy już później :)

Spoko nie martw się kolejne spotkanie już niedługo,nadrobisz zaległości ;)

Pozdrawiam :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Erna Shorter pisze:"ktoś" wspomniał coś o moim ślubie
o ślubie?? to co mnie ominęło gdy zakupowywałem niepotrzebne poiwo rakietowe w Bocianie?

ładnie Wyszłaś z Buszmenem na zdjęciu rozwodowym :smiech:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Tak to było właśnie podczas Twoich zakupów :P

A no fakt zdjęcie pięknie wyszło :smiech:
Buszmen wpadł na pomysł,ze ślubem i nie wiem skąd mu się to wzięlo. Nie chodziło mu oczywiście o niego samego hehehehe :PPP

Dobra napiszę to,co będę się czaić i tak się wszyscy dowiedzą : chodzi o mnie i Schmittko

Będziemy piękną parą z dziesięciorgiem dzieci ha!

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

To może w pierwszy weekend Marca tj.3 Marzec,spotkamy się raz kolejny? lepiej z wyprzedzeniem niż potem by było na garstka :knuje:
Ostatnio zmieniony pn, 19 lut 2007, 0:55 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Maro pisze:To może za tydzień w pierwszy weekend Marca tj.3 Marzec,spotkamy się raz kolejny? lepiej z wyprzedzeniem niż potem by było na garstka :knuje:
Ja jestem za i jak na razie deklaruję się,że będę,mam nadzieję,że do tego czasu nic się nie zmieni :)

:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Aaaa no i jakies grypsko mnie dopadło :wariat: Dobrze ze mojego "przepitego" głosu nie słyszycie :] Ach ta wczorajsza cola ;-) Ale warto było sie nawet rozchorować dla takiego spotkania. Pozdrawiam :-)
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

:)

Nie martw się FANKO MJ! Głowa do góry => aspirynka,do łóżeczka i będzie git. I tu muszę się z Tobą zgodzić,że warto było :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Ludzie, dajcie mi coś powiedzieć! :)
Spałem po wczorajszych imprezach do 18:30, czyli obudziłem się jakieś 6 godzin temu, potem obiadek, kościółek... :aniol: no i teraz klik na Forum :D Avatarek chyba jednak mam nieprzypadkowy :]

Otóż...
Maro pisze:Tylko szkoda że nie było osób które się deklarowały na 100% :surrender:
Schmittko pisze:w pysk...
cały luty, cały, ale 17-ty to jedyny dzień, którego nie mogę być. Toż to pech :]
Ha! Proszę, proszę brać przykład ze Schmittka! :D Schmittek wie na czym polega robienie niespodzianek :D No dobra, a teraz w ogóle wyjaśnię bieg spraw... Gdyż najbardziej raczej mnie to wszystko zaskoczyło, hehe.
Miało mnie nie być, gdyż w ów dzień byłem zaproszony na urodziny przyjaciółki do City Pub... Toteż byłem na nich. Któż mógłby przypuszczać, że MiniZlot Fanów MJ Południowej Polski odbędzie się w... City Pub!!! Przelol i ROTFL klasyczny :] Jestem na urodzinkach, szybka zmiana sal i jestem na Zlocie, szybka zmiana sal, i jestem na urodzinkach, szybka zmiana sal i robimy fotki, szybka zmiana sal, i jestem na urodzinkach... [Ach, ile tam pięknych Kobiet... :D Raj, po prostu raj :D]

Zatem byłem, byłem, nie da się ukryć, jak patrzę na te zdjęcia to wciąż nie mogę się nadziwić, że znajduje się na nich Schmittko we własnej osobie :) Ale tak, potwierdzam, nie jest to figura woskowa, mimo świecącego się nosa, Schmittko jest autentyczny. Również jego ręka obejmująca nieśmiale Boską Ernę Shorter zdaje się być autentyczna...
Erna Shorter pisze:Buszmen wpadł na pomysł,ze ślubem i nie wiem skąd mu się to wzięlo. Nie chodziło mu oczywiście o niego samego hehehehe :PPP

Dobra napiszę to,co będę się czaić i tak się wszyscy dowiedzą : chodzi o mnie i Schmittko

Będziemy piękną parą z dziesięciorgiem dzieci ha!

Obrazek
hola, hola! Nic o nas bez nas :P Kiedy to uknuliście? Jakim prawem? Na jakiej podstawie? Po ilu piwach? :>
PS. 10tki dzieci nie wyżywię

Podsumowując...
Łezka w oku się kręci na wspomnienie Zlotów Siadehowych, i manifestacji wszelakich... poznawanie Nowych Ludzi to jednak rzecz warta każdej poświęconej na to minuty i każdego wszystkiego czegokolwiek :) (tudzież spotykanie Osób Znanych, patrz: Buszmen, patrz: Fanka MJ (no, powiedzmy, z widzenia ;)) Cieszę się bardzo, że zaprosiliście mnie na zlot do mojego miasta :D Oczywiście pozostaje niedosyt, jak zawsze, ale o to chodzi :) Kolejne spotkanie - jak najbardziej!

Dziękuję Wszystkim!
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Wedding :D

Hmm... na pomysł ze ślubem przyszedł zupełnie na trzeźwo :D niestety albo stety już po Tobie wpadłeś w sidła ha ha ha

Termin ustalony - 3go marca 2007 na kolejnym zlocie(mam nadzieję,że się odbędzie),ślubu udzieli nam wyżej wymieniony pomysłodawca (Buszmen) o ile wyrazi zgodę :P.
Ja mam już świadkową,będzie nią FANKA MJ.
Ahh co to będzie za uroczystość :P
Aha no i nie zapomnij o zaręczynach hahaha
Nie martw się, pieniędzy nam nie zabraknie na wychowanie dzieci. Założymy zespół "The Schmittkos" i będziemy dawać koncerty. Tak jak na fanów Michaela przystało,pójdziemy w ślady jego rodziny,zarobimy pieniądze na dom i zdobędziemy międzynarodową sławę.

Ja czuję,że tak będzie,a jeśli nie wierzysz zapytaj TANCERZA i FANKĘ MJ,oni coś wiedzą o moich proroctwach ;-)

p.s.Moim skromnym zdaniem,ta ręka spoczywająca na moim przedramieniu była autentyczna ;)

Obrazek

Na focie widać naszo weselno bryka :P

Jeszcze roz Wom dziynkuja za spotkanie! Było richtich gryfnie! :) :mj:
Obrazek
KASIA

Post autor: KASIA »

Maro pisze:Tylko szkoda że nie było osób które się deklarowały na 100% :surrender:
Czyli na przykład mnie :-/ :wariat: No cóż byłam nikt się długo nie odzywał to uznałam imprezę na nieaktualną i obiecałam bratu, że pójdę z nim do teatru. No i byłam. I tutaj takie off topowe pytanie, mianowicie jeden z aktorów nam się później podpisał na bilecie i narysował koło wojego imienia takie niezindentyfikowane cuś przypominające smoczek tudzież dzwoneczek. Kiedyś podpisywała mi się Steczkowska i narysowała słoneczko. A jeszcze kiedy indziej śnił mi się Wałęsa (wiem, dziwne :wariat: ) i w autografie narysowa domek z ogródkiem. I tak się zastanawiam, czy MJ też należy do grupy rysujących? Skany krążące po siedzi co prawda zawierają same litery, ale zapytać nie zaszkodzi.

Hmm, trzeciego to ja nie wiem, bo możliwe, że będę w ten dzień robić imprezę urodzinową :-) Także najwyżej wpadniecie na tort, który jak wyczytałam byłby też tortem weselnym :party:
Tym razem się więc wogle nie deklaruję, jak będę to bęndę :-) Ale przydałoby się wpaść bo większości osób z fotek nie kojarzę :mlotek: a, wiem, że jest to sytuacja niedopuszczalna i należy to szybko naprawić.

Jednak tak przezornie zapytam: czy mogłabym się ewentualnie zabrać z kimś bardziej z mojej okolicy tego 3-go? Bo niby tata mógłby mnie zabrać, ale znając jego stosunk do Michaela marudziłby mi całą drogę i dotarłabym do was z kiepskim nastrojem :-/ Czyli zostaje transport publiczny? Wyczytałam, Erno, że Busz Cię odwoził, czyli najprawdopodobniej tłukłaś się tam autobusem, czy tak? I czy w związku z tym mogłabym się 3-go potłuc z Tobą?
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

KASIA pisze:I tak się zastanawiam, czy MJ też należy do grupy rysujących?
Hihi :hahaha:
Michael lubi sobie strzelić gwiazdkę na końcu podpisu.
Na pewno to już kiedyś widziałaś :]
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ