Wiesz co nie jestem pewna...wyświetla mi się po kliknięciu download 'Error page not found' ale tak mi się czasami zdarza kiedy jestem za długo połączona z internetem - jutro rano się w to pobawię i zobacze...
Willy pisze:30th Anniversary Celebration 2001
The way you make me feel with Britney (358MB)
Willy, Twoje linki nie działają a od Yuichi'ego też nie zdążyłam ściągnąć, nie przypuszczałam, że ktoś je zarąbie. W końcu Yuichi zapodał je ledwo pod koniec grudnia to powinny działać. :/
Czy mogę prosić o ponowne załadowanie tego występu, np: na free-file-host?
No właśnie, nie działają, TWYMMF, Soul Train'95 i Superbowl z MJNO wszystkie zostały skasowane. Znowu komuś zależy żeby coś nie było rozpowszechniane. Szczerze mówiąc to teraz mi się już nie chce jeszcze raz tego wrzucać ale zrobię to, może za tydzień czy kiedyś. :]
A to jeszcze lepiej, nie musze tego ponownie wrzucać. Póki nie pójdzie to na MJNO to nic im nie będzie. Także proponuję najpierw umieścić to tu a dopiero za jakiś czas tam. Niech dzina i kto tam jeszcze chce zaciągnie i dopiero wtedy wkleić gdzieś indziej. A jeszcze jedno, ktoś w PM'ie na MJNO prosił mnie właśnie o reupload tego performancu także jak już będą gotowe linki to podeśle je temu komuś, ok?
Jejjjjjku
Dzięki Cicha, jak się uda do końca załadować to będzie git jak nie to się nie martw i tak jestem Ci wdzięczna za chęci.
No i bardzo też dziękuje za momupload :)
Willy pisze:Póki nie pójdzie to na MJNO to nic im nie będzie. Także proponuję najpierw umieścić to tu a dopiero za jakiś czas tam.
ps. Mnie też ktoś wysłał na MJNO PM z prośbą o reupload 4 pliku.
To ta sama osoba . Skoro Ciebie też prosiła i Ty wysyłasz to podeślij też temu komuś. BTW, ten plik jest podzielony od nowa czy to sa te części ktore ja wrzuciłem?