Może mi ktoś pomuc. Kupiłem sobie mp4. i chciałbym miec tam teledyski ale formatuMPG nieczyta trzeba z konwers... no niewiem jak mam do tego sie zabrać
Video player
Odtwarzane pliki filmowe - AMF, MTV (po konwersji)
Program do konwersji -AVI, WMV, MPEG, MPG, DAT, WMA, ASF, MOV, QT, VOB na format MTV Tak to jest opisana ja niełape, Prosze o jakies wsparcie umysłowe
Program do konwersji
Przeczytaj PW,wysłałem Ci linka do programu.Dangerous pisze:Liczyłem własnie na ciebie i spodziewałem sie czegoś innego ale dzięki za dobre chenci .
I tak nic z tego nierozumię.!!!!!!!!!
Zapomniałem opisu Ci dorzucić,:
WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Video Converter jest aplikacją służącą do przekształcania plików MP4/3GP przenośnych urządzeń video takich jak iPod/PSP. Potrafi przetworzyć prawie wszystkie formaty video, takie jak np.: DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI do takich przenośnych urządzeń jak iPod/PSP, MP4 player, inteligentne telefony czy inne. Posiada nieporównywalną szybkość oraz wysoką jakość. Ma możliwość bezpośredniego przeniesienia plików video do Twojego iPod’a/PSP. WinAVI iPod/PSP/3GP/MP4 Video Converter pozwala Ci cieszyć się filmem na swoim iPod’zie/PSP. Rzecz niezbędna dla każdego, kto chce oglądać pliki video na iPod’ach lub innych przenośnych urządzeniach.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Nie wiem czym najlepiej, ja przerabiam VirtualDubMod'em. Nie jest to może trudne ale wymaga kilku zabiegów, znajmości podstaw obsługi programu i oczywiście jest czasochłonne. W sieci można znaleźć sporo programow do konwersji ale efekty ich pracy bywają różne.Abe pisze:...no to ja mam też pytanie, czym najlepiej przerobić pliki VOB na AVI bez żadnych strat w jakości dźwięku i obrazu ?
Potrzebny jest jakiś program do autoringu dvd, tego też jest multum. Troszkę się nimi bawiłem ale to raczej tak żeby zobaczyć jak działają niż żeby robić konkretne dvd. Oczywiście programy te cechują się różnym stopniem skomplikowania od najbardziej skomplikowanych jak DVD LAB, poprzez TMPGEnc dvd author do najprostszych jak np. Magic DVD Creator czy Super DVD Creator. Jeśli chcesz tylko zrobić kompilacje z plików z prostym menu, lub bez to możesz spróbować tych ostatnich programów.Abe pisze:Poza tym to wie ktoś jak zrobić z kilku luźnych plików VOB płytkę DVD-Video, żeby stacjonarne odtwarzacze chciały ją odpalić ?