Seksualna atrakcyjność Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- BillieJean
Oh już nie o takich rzeczach się rozmawiało na tym forum...
Ale Moon_Walk_Er ma racje...
ja poznałam to forum przez MJpolishteam na które weszłam przypadkiem, i zaczęłam przeglądać "Ostatnio poruszane tematy na forum
w dziale Michael Jackson" - wtedy królował tam temat "Poczucie humoru Michaela" który rzucił troche światła na to kim on jest,
teraz najpopularniejszy jest ten...a jakos mi się wydaje że nowe osoby które będą chciały dołączyć do nas mogą nasze rozmowy odebrać troche inaczej niż my bo jeszcze nie znają go tak dobrze i nie są na etapie fascynacji/fanatyzmu albo poprostu interesują się tylko jego muzyką a przy okazji chciałyby dowiedzieć się czegoś o życiu wykonawcy czego ten temat raczej im nie ułatwi...
Ale Moon_Walk_Er ma racje...
ja poznałam to forum przez MJpolishteam na które weszłam przypadkiem, i zaczęłam przeglądać "Ostatnio poruszane tematy na forum
w dziale Michael Jackson" - wtedy królował tam temat "Poczucie humoru Michaela" który rzucił troche światła na to kim on jest,
teraz najpopularniejszy jest ten...a jakos mi się wydaje że nowe osoby które będą chciały dołączyć do nas mogą nasze rozmowy odebrać troche inaczej niż my bo jeszcze nie znają go tak dobrze i nie są na etapie fascynacji/fanatyzmu albo poprostu interesują się tylko jego muzyką a przy okazji chciałyby dowiedzieć się czegoś o życiu wykonawcy czego ten temat raczej im nie ułatwi...
- Moon_Walk_Er
Dokładnie
Nie chodzi o to, aby w ogóle zerwać z takimi tematami (bo nawet w regulaminie jest wpis w stylu: "Delikatne świntuszenie nie jest zabronione" :] ), tylko je ograniczyć...
I najlepiej zejść w ogóle z wątków: "czy się kocha z jakąś napaloną dziewczyną" albo "czy się masturbuj"...
Przecież to jest tak głupie, że aż trzeszczy.
Nie chodzi o to, aby w ogóle zerwać z takimi tematami (bo nawet w regulaminie jest wpis w stylu: "Delikatne świntuszenie nie jest zabronione" :] ), tylko je ograniczyć...
I najlepiej zejść w ogóle z wątków: "czy się kocha z jakąś napaloną dziewczyną" albo "czy się masturbuj"...
Przecież to jest tak głupie, że aż trzeszczy.
- Michalinka
Yy... Nie, nie widziałam Wiem, że może być to dla niektórych dziwne ale nie widziałam. Nie wiem czy to może sie pojawić na forum ale jeśli tak to poprosiłabym o link z fotkąHonorata13 pisze:A JA WIDZIALAM MJ. NAGO!!!! Wiecie ile zakladow wygralam na ten numer??? Pewnie kazdy ma to zdjecie w wannie, tylko nie kazdy wie jak go uzywac!!!!(mam tylko na papierze , ale wiecie o ktore chodzi , nie??)
Who's bad?
- BillieJean
-
- Michalinka
- BillieJean
Ludzie leczą swoje kompleksy wyładowując się na innych. On wcale nie wygląda jak monstrum, niektórzy poprostu nie mogą zaakceptować tego że się zmienił.Megi1975 pisze:.Dla mnie on wcale nie wygląda jak monstrum czy jakiś powór.
Nie, to nie to. He's a beauty...Megi1975 pisze:Już sama nie wiem, może jestem zaślepiona lub się już przyzwyczaiłam do jego wyglądu
Hmm... Jak to można zinterpretować? Nie wiem czy masz na myśli to,że jest piękny zewnetrznie czy wewnętrznie?BillieJean pisze:He's a beauty...
Bo ja go odbieram tak z obu stron:jak piękny to piękny
Poza tym ludzie teraz się interesują bardziej jego wyglądem,ciągle to nowymi plotkami na jego temat... A dla mnie MJ stanowi przedmiot zainteresowania jako artysta
Ostatecznie wszyscy popełniają błędy,tylko Michael niestety trochę przesadził i nie potrafił wyciągać wniosków z doświadczeń.
Ale jakbym go pierwszy raz zobaczyła jako osoba,wyjęta ze świata MJ,obiektywna, to bym mogła powiedzieć ,że jest całkiem seksowny. .Kończę,bo już zaczynam mieć głupawkę
POzdrawiam
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
- BillieJean
Widze, ze temat ciszy sie zainteresowaniem!!!!
MOim zdaniem taniec to sex!!! A kto tanczy w sposob bardziej sexy niz Michael Jackson??Robot dance moim zdaniem jest niesamowity, nie da sie na to obojetnie patrzec. NO mozna by wyliczac wystepy, ale nie bede powtarzac slow wielu fanow....
MOim zdaniem taniec to sex!!! A kto tanczy w sposob bardziej sexy niz Michael Jackson??Robot dance moim zdaniem jest niesamowity, nie da sie na to obojetnie patrzec. NO mozna by wyliczac wystepy, ale nie bede powtarzac slow wielu fanow....
Michael Jackson is the King of Pop
- majkelzawszespoko