Podział dużego pliku winRAR'em?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

M.Dż.* pisze:Czy może podanie tych linków wystarczy, żeby je sobie każdy mógł zapisać na dysku, a potem bez problemu zlokalizować część drugą?
Wszystko rozpakowuje się automatycznie i łączy w jeden plik, jeśli obie części rar znajdują się w tym samym miejscu (obok siebie) na dysku. Ale to chyba już nam pozostawisz do sprawdzenia :]
Twoim 'zadaniem' było tylko "poprawne" podzielenie pliku i załadowanie na wyslijto.

Dobrze opisałam? Czy ja źle zrozumiałam i Tobie jeszcze o coś innego chodzi?
M.Dż.* pisze:Generalnie, wyszło na jaw, że jestem debilem informatycznym, ale co zrobić- prawda jest brutalna
:smiech: To jeszcze nic...ja byłam zdolna za pierwszym podejściem wykasować link świeżo po załadowaniu... glupija Drugi raz tego samego błędu się nie popełnia ;-)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

cicha pisze:Wszystko rozpakowuje się automatycznie i łączy w jeden plik, jeśli obie części rar znajdują się w tym samym miejscu (obok siebie) na dysku. Ale to chyba już nam pozostawisz do sprawdzenia :]
Twoim 'zadaniem' było tylko "poprawne" podzielenie pliku i załadowanie na wyslijto.

Dobrze opisałam? Czy ja źle zrozumiałam i Tobie jeszcze o coś innego chodzi?
Joł! :happy:
Dokładnie o to mi chodziło, cicha :-)
Czyli co?
Jak to ściągniecie i zapiszecie, to powinno się teoretycznie samo otworzyć? :nerwy:
Sprawdźcie, proszę, czy czegoś nie spierniczyłam.... japrosic
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

U mnie zadziałało..... :nerwy:
Potwierdźcie, proszę, czy u Was też, co bym mogła podać dalej japrosic

Edit: JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Podobno działa! :happy:
Dzięki Kochani za pomoc, cenne rady i.... cierpliwość ;-)
Dokonaliście rzeczy niemożliwej- nauczyliście M.Dż.* pakować podzielone plik japrosic
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ