Seksualna atrakcyjność Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

majkelzawszespoko pisze:kazda profesjonalna para latino tańcząca rumbe?
:podejrzliwy:
Ja nadal zostaje przy Michaelu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

majkelzawszespoko pisze:
Laura1 pisze: A kto tanczy w sposob bardziej sexy niz Michael Jackson??
kazda profesjonalna para latino tańcząca rumbe?
Ale to tylko każda profesjonalna para ,a to jest jeden jedyny MJ. :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Megi1975 pisze:Ale to tylko każda profesjonalna para ,a to jest jeden jedyny MJ.
Yhym. W sumie dużo jest ludzi tańczących taniec towarzyski,a tylko jeden Michael Jackson. Taki unikacik :mj: glupija
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

No własnie. W dodatku tańca towarzyskiego chyba łatwiej jest sie nauczyc niz tańczyc samemu.
Michael Jackson is the King of Pop
Awatar użytkownika
Megi1975

Laura1 pisze:No własnie. W dodatku tańca towarzyskiego chyba łatwiej jest sie nauczyc niz tańczyc samemu.
To zależy.Jeśli ma się talent do tańca to sama muzyka podpowiada jak masz się ruszć co robić ,niczego nie musisz się uczyć to tylko zależy od twojej wyobraźni.Natomiast tańca towarzyskiego musisz sie uczyć bo tam są okreslone kroki pozycja itd.To ciężka praca.Jednak jeśli ktoś nie ma drygu do tańca to faktycznie sam z siebie nic nie wykrzesa ,wtedy łatwiej jest się nauczyć kroków.Ja uwielbiam tańczyć. Jak słysze muzyke to aż mnie nosi,często tańcze sama w domu lecz jest to zupełny "free style" :dance:

PS.Jeśli chodzi o Michaela to jakoś nie bardzo go sobie wyobrażam w tancu towarzyskim.
Obrazek
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Laura1 pisze:W dodatku tańca towarzyskiego chyba łatwiej jest sie nauczyc niz tańczyc samemu.
Coś mi się nie wydaje, że łatwiej, w towarzyskim trzeba się dopasować do partnera i pilnowć żeby mu na noge nie nadepnąć nenene , właśnie dlatego trzeba bardzo równo tańczyć i oczywiście nie mylić kroków

Chciałam jeszcze przypomnieć, że MJ tańczył też parami w BOTDF
Ostatnio zmieniony śr, 21 lut 2007, 20:05 przez Michalinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Megi1975 pisze:Jeśli chodzi o Michaela to jakoś nie bardzo go sobie wyobrażam w tancu towarzyskim.
:knuje: No to teraz mam pole do popisu...dawno, dawno temu...też tak myślałam...gdzie MJ tam z kobietą mógłby tańczyć....to jest kompletnie nie do wyobrażenia...a tymczasem...spójrzmy:

-TJTVshow lata 1976-1977...MJ tańczył taniec klasyczny z LaToyą...

-Smooth Criminal...jest chwila, kiedy MJ prowadzi pewną tancerkę w tańcu...

-Jedna 25-letnia wówczas fanka MJ'a - Donna Frieden, która wygrała zaproszenie na kolację z MJ'em przez MTV opowiadała, że MJ tańczył z nią:
Czytelniczka Popcornu pisze:*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
*Wydanie Popcornu z 1-szej połowy lat 90-tych, kiedy MJ pracował na planie In The Closet.

- Teledysk Blood On The Dance Floor...widać elementy tańca towarzyskiego z kobietą...

- Tańce z fankami przy YANA /zdaje się, że azjatycka część trasy HIStory?/

Fakt, to są krótkie ujęcia...bo wiadomo jak MJ kocha wolność w tańcu, ale jednak :]
Ostatnio zmieniony śr, 21 lut 2007, 20:50 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

cicha pisze:*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
woohoo!
ja chce więcej!
Obrazek
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

BillieJean pisze:
cicha pisze:*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
woohoo!
ja chce więcej!
Ja też!!
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Michalinka pisze:BillieJean napisał:
cicha napisał:
*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."

woohoo!
ja chce więcej!

Ja też!!
I ja! glupija
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Megi1975

cicha pisze:
Megi1975 pisze:Jeśli chodzi o Michaela to jakoś nie bardzo go sobie wyobrażam w tancu towarzyskim.

Fakt, to są krótkie ujęcia...bo wiadomo jak MJ kocha wolność w tańcu, ale jednak :]
Te fragmenty z teledysków są mi dokonale znana.Nie nazwałaby tego jednak tancem towarzyskim.

Jeśli chodzi o wolnośc w tancu to zgadzam się w 100%.Niejednokrotnie na dyskotekach czy przy innych okazjach tańczyłam w parze i powiem szczerze ,że w większosci przypadków była to dla mnie męczarnia.I albo zaczynałam sama prowadzić ,albo robiłam uniki zeby jakoś się wyrwać z objęć i potańczyć solo.W ostateczności gdy nic nie pomagało to tanczyłam jak mnie partner "prowadził" ale czułam się przy tym bardzo spięta.Na palcach jednej reki mogłabym policzyć facetów z którymi faktycznie dobrze mi się tanczyło.
U kobiet dryg do tańca wynika troche z natury.U mężczyzn to rzadkosć.Dlatego tak mi się podoba Michael ;-)

Tak bym chciała,żeby Michael przy okazji nowej płyty nakrecił jakiś teledysk gdzie tanczyłby w parze. :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Megi1975 pisze:U kobiet dryg do tańca wynika troche z natury.U mężczyzn to rzadkosć.
Ale feminizmem zawiało.............
Przepraszam bardzo, niektórzy faceci to rzeczywiście "drewna", no ale nie przesadzajmy, że wszyscy...

A poza tym najlepszy tancerz jest.... facetem! :-P
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Spearmint pisze:
Michalinka pisze:
BillieJean pisze:
woohoo!
ja chce więcej!
Ja też!!
I ja! glupija
Chcecie dziewczęta kolacji z Michaelem? :-)
Ok...może nie kolację, ale wrzucę Wam skany do poczytania :]

Obrazek
Obrazek
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

:love: Cicha - I love ya!
Wielkie dzięki
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Przepraszam, bo ja...no ja - jesli chodzi o taniec - to laik jestem. Znaczy gibam sie w rytm (a przynajmniej staram sie w rytm , choć czasem jestem od niego szybsza :wariat: ), ale z tańcem to ma niewiele wspólnego. Jest jednak jedna rzecz, która mnie w przytoczonych przez cichą przykładach zastanowiła: jakim cudem na środku pustyni, w Stanach Zjednoczonych Ameryki, na przyjęciu wydanym przez Michaela dla fanów znalazł się taniec polski? Bo polonez to "reprezentacyjny narodowy taniec polski"....

...pzdr
siadeh_tancerz_inaczej_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
ODPOWIEDZ