majkelzawszespoko pisze:kazda profesjonalna para latino tańcząca rumbe?
Ja nadal zostaje przy Michaelu.
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
To zależy.Jeśli ma się talent do tańca to sama muzyka podpowiada jak masz się ruszć co robić ,niczego nie musisz się uczyć to tylko zależy od twojej wyobraźni.Natomiast tańca towarzyskiego musisz sie uczyć bo tam są okreslone kroki pozycja itd.To ciężka praca.Jednak jeśli ktoś nie ma drygu do tańca to faktycznie sam z siebie nic nie wykrzesa ,wtedy łatwiej jest się nauczyć kroków.Ja uwielbiam tańczyć. Jak słysze muzyke to aż mnie nosi,często tańcze sama w domu lecz jest to zupełny "free style"Laura1 pisze:No własnie. W dodatku tańca towarzyskiego chyba łatwiej jest sie nauczyc niz tańczyc samemu.
Coś mi się nie wydaje, że łatwiej, w towarzyskim trzeba się dopasować do partnera i pilnowć żeby mu na noge nie nadepnąć , właśnie dlatego trzeba bardzo równo tańczyć i oczywiście nie mylić krokówLaura1 pisze:W dodatku tańca towarzyskiego chyba łatwiej jest sie nauczyc niz tańczyc samemu.
No to teraz mam pole do popisu...dawno, dawno temu...też tak myślałam...gdzie MJ tam z kobietą mógłby tańczyć....to jest kompletnie nie do wyobrażenia...a tymczasem...spójrzmy:Megi1975 pisze:Jeśli chodzi o Michaela to jakoś nie bardzo go sobie wyobrażam w tancu towarzyskim.
*Wydanie Popcornu z 1-szej połowy lat 90-tych, kiedy MJ pracował na planie In The Closet.Czytelniczka Popcornu pisze:*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
woohoo!cicha pisze:*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
Ja też!!BillieJean pisze:woohoo!cicha pisze:*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
ja chce więcej!
I ja!Michalinka pisze:BillieJean napisał:
cicha napisał:
*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
woohoo!
ja chce więcej!
Ja też!!
Te fragmenty z teledysków są mi dokonale znana.Nie nazwałaby tego jednak tancem towarzyskim.cicha pisze:Megi1975 pisze:Jeśli chodzi o Michaela to jakoś nie bardzo go sobie wyobrażam w tancu towarzyskim.
Fakt, to są krótkie ujęcia...bo wiadomo jak MJ kocha wolność w tańcu, ale jednak :]
Chcecie dziewczęta kolacji z Michaelem?Spearmint pisze:I ja!Michalinka pisze:Ja też!!BillieJean pisze:woohoo!cicha pisze:*"Po kolacji discjockey zapowiedział poloneza. Nie sądziłam, że Michael jako jeden z pierwszych poderwie się do tańca. Skorzystałam z okazji i dołączyłam do niego. Najpierw Michael trzymał swoje ręce na moich ramionach, a potem po zmianie kierunku - ja trzymałam go za biodra."
ja chce więcej!