Dla posiadaczy PS2

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Trinity

Dla posiadaczy PS2

Post autor: Trinity »

Witajcie, dzisiaj w sklepie widziałam nowy Singstar Legends, na którym są bardzo fajne utworki między innymi: The Jackson 5 "I Want You Back" Jakby co do gry trzeba mieć mikrofony. Zdam relacje jak się śpiewa jak się zakupię... :D

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt, 23 lut 2007, 21:33 przez Trinity, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Trinity pisze:dzisiaj w sklepie widziałam nowy Singstar Legends(...)ja już sciągam z neta(...)Zdam relacje jak się śpiewa jak się ściągnie :D
Cześć, właśnie przed chwilą zajebałem sąsiadowi samochód, nie mały wydatek, bo kilkaset tysięcy złotych, ale jak jeździ! Haha, zdam relację, jak tylko wrócę z dłuższej trasy... ]:->

Temat przerabiany już na tym forum; oczywiście, rób sobie jak chcesz, ściągaj, nie ściągaj, pewnie większość użytkowników internetu dokonuje jakichś małych kradzieży w ten sposób, ale jeżeli zamierzasz publicznie pisać o tym, że dokonujesz - bądź co bądź - kradzieży, to nie wiem czym tutaj się nawet chwalić. :-/
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Pank pisze:ak tylko wrócę z dłuższej trasy... ]:->

sądze że byś dostał 2 lata na 4 w zawieszeniu :nerwy: ;-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ