Majkel ze Stalowej pisze:hołdy Dla Majkela od Majkela ze Stalowej... wooohoooo!!!!
nie no... zastanawiam się, czy przypadkiem nie zrobić jakiejś rewolucji MJ'owskiej???
Dziękuję Majkel ze Stalowej
A o jakiej rewolucji MJ'owskiej myślisz?
Może jakoś można by było wspomóc?
BillieJean pisze:M.Dż.* - ten występ z 23 stycznia jest absolutnie boski

, pomijając nawet sam taniec cała oprawa była super...może teraz ściągne sobie ten pierwszy filmik bo jeszcze go nie widziałam...

Do "boskości" mu sporo brakuję, ale dziękuję za uznanie
Niestety, każdy z występów ma swoje mankamenty- z reguły każdy inne.
Pocieszam się tylko, że za każdym razem jest lepiej, więc za pięć lat powinno być git
dzina pisze:Domyślam się, że brakuje mi jakiegoś kodeka tylko jakiego? Mam już Codek- pack All także nie rozumiem czemu filmiki nie działają poprawnie. Czy ktoś może mi coś poradzić?

Tak, jak napisał majkelzawszespoko, możesz je Aniu odtworzyć na Quick Time Player.
Ale co gdzie kiedy, to ja już nie bardzo pomogę....
majkelzawszespoko pisze:ściagnąłem już drugi występ i mam pytanie, gracie tylko Thrillera? czy jakieś inne utwory wchodzą w grę przy występach?
Hmmm....
To znaczy, jesli używasz liczby mnogiej, to
my na razie gramy tylko "Thriller'a"
"My" to znaczy ja i tancerze z Romy.
"Thriller" jest generalnie częścią pewnego całościowego show, w którym akurat zagrałam swoją rolę.
Jednak tak nam się dobrze z tancerzami współpracuje, że już myślimy o czymś więcej.
Chodzi nam po głowie zarówno "Smooth Criminal", "Dangerous", jak i "Bad" czy inne tego typu.
Jednak, żeby przygotować tego typu program, musi być na nie "kupiec", czyli firma (czy to prywatna, czy agencja robiąca "event'y "), która będzie chciała go kupić na organizowane przez siebie imprezy.
Jeśli chodzi o moje własne występy, jako solista, to oczywiście nie ma mowy o ograniczeniu do jednej piosenki
majkelzawszespoko pisze:i jeszcze taką jedną rzecz zauważyłem - widze M.Dż* że robisz ten wykop(?) nogą w prawą stronę, czyli odwrotnie do Michaela. Rzuciło mi się w oczy bo sam robie na odwrót :D jakoś tak się nauczyłem i nie potrafię tego zmienić. Nie wiem czy tak jest, ale zauważyłem to na filmie i bardzo mi się w oczy rzuciło :)
Jesli wiesz o czym mówię i tak jest, to prosze o potwierdzenie ;) chce wiedzieć, że nie jestem sam na tym świecie.
Rozczuliłeś mnie majkelzawszespoko
Tak, robię wykop prawą nogą.
Kiedyś też na takie szczegóły zwracałam uwagę, ale tak długo, jak nie chodzi o synchrony, to nie przywiązuję do tego większej wagi.
Choć zdarzało się, że choreografię układano pode mnie, bo trudno było mi się wyzbyć moich lewo czy prawostronnych nawyków
A wiesz, skąd się wzięła ta prawa strona?
Z oglądania Michael'a w telewizji, czyli w odwróconym obrazie.
To samo mam zresztą z side-walk'iem - tylko w lewo potrafię, podczas gdy Michael robi w prawo
Zauważyłam to jednak dopierow wtedy, kiedy miałam już pewne nawyki, więc walczyć z tym nie zamierzam- no chyba dla jakiegoś mega występu
Majkel pisze:Obejrzałem na razie pierwszy - fajne, fajne Kasiu - to z auli Politechniki naszej?
Nie nie, Rafałku - ten pierwszy jest z Warszawy, ale impreza miała miejsce w Hali Expo- dla Microsoft
Z Politechniki mamy tylko zdjęcia.
Majkel pisze:Nieźle się komuś ręka trzęsła ;>
Jeśli to dzieło Anety to chyba muszę jaj dać parę wskazówek na trzęsące się ręce ;]
No, a jak myślisz, komu w moim otoczeniu trzęsą się ręce?
No pewnie, że Anecie
BTW- przez tę trzęsawicę, nie widać połowy kroków, które wykonuję solo.
Dobrze, że wiem, co ja tam porabiam, to reszty się domyślę- w celach edukacyjnych mi wystarczy, ale marzy mi się film stabilny i dobrym sprzętem zrobiony