kabaret???
http://youtube.com/watch?v=JudBz4gjB30
Zacznijcie oglądać mniej więcej od 02:53. Facet zaczyna wtedy skecz o synu Michaela, który przychodzi do taty ze skargą... Według mnie bardzo fajne
[/img]
Zacznijcie oglądać mniej więcej od 02:53. Facet zaczyna wtedy skecz o synu Michaela, który przychodzi do taty ze skargą... Według mnie bardzo fajne

- BillieJean
- BillieJean
Nie no całkiem sympatyczne z jego strony -
szczególnie fragmenty o wybielaniu i tekst pt. "One man that looks like a fuckin alien - Michael Jackson..." jakoś im częściej słysze teksty tego typu to coraz bardziej mnie irytują...eh może jestem przewrażliwiona ale nie jestem w stanie śmiać się z takich rzeczy. Zawsze wyobrażam sobie że ja mogłabym być tą osobą o której się mówi w ten sposób a cała sala odpowiada śmiechem...no way
szczególnie fragmenty o wybielaniu i tekst pt. "One man that looks like a fuckin alien - Michael Jackson..." jakoś im częściej słysze teksty tego typu to coraz bardziej mnie irytują...eh może jestem przewrażliwiona ale nie jestem w stanie śmiać się z takich rzeczy. Zawsze wyobrażam sobie że ja mogłabym być tą osobą o której się mówi w ten sposób a cała sala odpowiada śmiechem...no way

hmm... no ok... przyznaję, to nie było miłe. Ale słyszałem gorsze rzeczy z ust komików pod adresem Michaela. Mnie już takie teksty nie ruszają, Ciebie tak i ja to rozumiem.BillieJean pisze:Nie no całkiem sympatyczne z jego strony -
Pozdrawiam
- BillieJean
Willy a mógłbyś wrzucić to jeszcze raz? Oczywiście jeśli znajdziesz troche czasu...Willy pisze:Kryszak - Opole'98, o Michaelu jest tak od 12 minuty:
http://s42.yousendit.com/d.aspx?id=00I8 ... TYPJBN4CQC

Miec faktycznie mam < obecnie przez 3 dni jestemw pracy i narzie nie che mi sie bawic w umieszczenia pliku dos ciagniecia > lecz narzie podam wam wszytski link do obejrzenia sopbei tego rewalacyjnego skeczu i wielu innych Kryszaka < moj idol> jak i wielu innych kabaretów:Willy pisze:BillieJean pisze:Willy a mógłbyś wrzucić to jeszcze raz? Oczywiście jeśli znajdziesz troche czasu...
Zdaje się że to wywaliłem ale Mazi powinien mieć, powiem mu żeby wrzucił.
http://kabarety.fani.pl/
Zakładka => JERZY KRYSZAK => OPOLE 98 => ( o michaelu jest od ok 1/4 w pliku nr 2 - Kryszak parodiuje poprez 'głos' lepra - naszego Majka)
- w kapeluszu do pałacu ? ja do obory wchodze beret zdejmuje
-z ta chustka na mordzie idzie? to nie mógł sobie wczesniej tic - taca połknąć?
Polecam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..